DA LI SE SLAZU SKORPIJA I STRELAC?BRZO!!!

Uhh davno ima otkako je ova tema postavljena ovdje. Šta ja znam. Moj dragi je strelac, a ja sam škorpija i čim smo se upoznali počele su frcati iskrice.Slažemo se u svemu evo već godinu dana. Bitno je dati mu dovoljno slobode i ne biti ljubomorna, a ako on oseti da može da ti veruje bit će ti i veran bez obzira što su njegovi koferi uvijek napola spakovani.
 
Ја сам шкорпија и све стрелчеве које познајем сам желео после извесног времена да згазим колима.Буду ми интересантне (девојке) у почетку и таман помислиш ево га изузетак,испостави се да си наишао на још глупљи примерак од претходног.Поврх свега тога покушавају да ти своју највећу будалаштину представе као највећу мудрост
 
Mozda su okej za prijateljstvo ali za vezu nikako.Imala sam decka koji je bio strelac u podznaku,znaci nerviralo me je to sto nikad nije znao prvi da se javi,pusti poruku,voleo je potpunu slobodu u vezi,a toliku slobodu ne mozes dobiti od skorpije.Nisu uopste ljubomorni,ma nista..Strelcevi su optimisti,uvek je osmeh na njihovom licu,i uvek su za neke akcije,avanture,ali za vezu sa skorpijom ne.
 

Back
Top