C
Courtney
Gost
Molim vas,bilo ko,brzo...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Sve sem raskidaLUDICA:"Sve prepreke ovi partneri prevazilaze sa puno hrabrosti. Veza puna strasti i drame. Obicno Strelac nema dovoljno snage da nadvlada Skorpiju i to dovodi do raskida."
:shock:lara:iskreno, slazu se OCAJNO! bili bi dobri poslovni partneri, ali za ljubav nikako ,jer su to dva najnezavisnija znaka u horoskopu, a uz to potpuno razliciti i strelac je suvise plitak za skorpiju
Chinjenica je da nismo utvrdili ko je strelac a ko shkorpija...Courtney se odjavila a mi polemishemo o temi...Jeste mi strelchevi smo uglavnom neodgovorni ali svaka medalja ima dve strane... zato podvlachim uglavnom...a raskid je svakako bolan...i shkorpijice su opasnice...scally:Ma nema sanse!! Moj bivsi decko je strelac, svadjali smo se non stop, a raskid......bio je odvratan, tako bolan. Veruj mi, pazi se, oni su opasni! Sex je divan, ali su tako neodgovorni, uvek kasne....ma svasta ima da ti rade! Ali * sex kad su kreteni!
to je neutralna kombinacija..pored Vage i Blizanci su sjajni...Ne znam zashto kazu da se s Ribama ne slazemo kada su vibice sjajne...Archer:Mi Strelci smo bre najbolji znak u horoskopu. Skorpije su... pa sta reci o AKREPIMASalim se!
Licno mislim da su Skorpija i Strelac kao drugari idealni jer se savrseno dopunjuju i kapiraju. Iz licnog iskustva znam. A emotivno pa ne znam bas.
A idealna kombinacija za Strelca je Vaga cini mi se![]()
ian:to je neutralna kombinacija..pored Vage i Blizanci su sjajni...Ne znam zashto kazu da se s Ribama ne slazemo kada su vibice sjajne...Archer:Mi Strelci smo bre najbolji znak u horoskopu. Skorpije su... pa sta reci o AKREPIMASalim se!
Licno mislim da su Skorpija i Strelac kao drugari idealni jer se savrseno dopunjuju i kapiraju. Iz licnog iskustva znam. A emotivno pa ne znam bas.
ian:to je neutralna kombinacija..pored Vage i Blizanci su sjajni...Ne znam zashto kazu da se s Ribama ne slazemo kada su vibice sjajne...Archer:Mi Strelci smo bre najbolji znak u horoskopu. Skorpije su... pa sta reci o AKREPIMASalim se!
Ja sam skorpija,on je strelac i stvarno nam je super,sutra nam je 3 meseca,a kad spavamo javicu vam kako je bilo.ian:Chinjenica je da nismo utvrdili ko je strelac a ko shkorpija...Courtney se odjavila a mi polemishemo o temi...Jeste mi strelchevi smo uglavnom neodgovorni ali svaka medalja ima dve strane... zato podvlachim uglavnom...a raskid je svakako bolan...i shkorpijice su opasnice...scally:Ma nema sanse!! Moj bivsi decko je strelac, svadjali smo se non stop, a raskid......bio je odvratan, tako bolan. Veruj mi, pazi se, oni su opasni! Sex je divan, ali su tako neodgovorni, uvek kasne....ma svasta ima da ti rade! Ali * sex kad su kreteni!![]()
lara:iskreno, slazu se OCAJNO! bili bi dobri poslovni partneri, ali za ljubav nikako ,jer su to dva najnezavisnija znaka u horoskopu, a uz to potpuno razliciti i strelac je suvise plitak za skorpiju
jeste, plitak je , pa skorpije su jako emotivne i osetljive. strelci su onako ekstrovertni oni kazu sve sto imaju isprazne se a skorpije sve trpe u tebi i pateeeeeGRRRRRRRR:lara:iskreno, slazu se OCAJNO! bili bi dobri poslovni partneri, ali za ljubav nikako ,jer su to dva najnezavisnija znaka u horoskopu, a uz to potpuno razliciti i strelac je suvise plitak za skorpiju
Strelac nije plitak vec predobar za skorpiju :x
Neutralna - Vaga i Blizanci..Archer:ian:to je neutralna kombinacija..pored Vage i Blizanci su sjajni...Ne znam zashto kazu da se s Ribama ne slazemo kada su vibice sjajne...Archer:Mi Strelci smo bre najbolji znak u horoskopu. Skorpije su... pa sta reci o AKREPIMASalim se!
Ne razumem...vaga - strelac je neutralna kombinacijaMeni su rekli da je to idealna kombinacija i da nema Vage kojoj moze odoleti Strelac i obratno :wink: . Pa sa kim se onda najbolje slazemo mi strelci
![]()
Ja nisam akrep...Archer:Mi Strelci smo bre najbolji znak u horoskopu. Skorpije su... pa sta reci o AKREPIMASalim se!