C
Courtney
Gost
Molim vas,bilo ko,brzo...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve sem raskidaLUDICA:"Sve prepreke ovi partneri prevazilaze sa puno hrabrosti. Veza puna strasti i drame. Obicno Strelac nema dovoljno snage da nadvlada Skorpiju i to dovodi do raskida."
:shock:lara:iskreno, slazu se OCAJNO! bili bi dobri poslovni partneri, ali za ljubav nikako ,jer su to dva najnezavisnija znaka u horoskopu, a uz to potpuno razliciti i strelac je suvise plitak za skorpiju
Chinjenica je da nismo utvrdili ko je strelac a ko shkorpija...Courtney se odjavila a mi polemishemo o temi...Jeste mi strelchevi smo uglavnom neodgovorni ali svaka medalja ima dve strane... zato podvlachim uglavnom...a raskid je svakako bolan...i shkorpijice su opasnice...scally:Ma nema sanse!! Moj bivsi decko je strelac, svadjali smo se non stop, a raskid......bio je odvratan, tako bolan. Veruj mi, pazi se, oni su opasni! Sex je divan, ali su tako neodgovorni, uvek kasne....ma svasta ima da ti rade! Ali * sex kad su kreteni!
to je neutralna kombinacija..pored Vage i Blizanci su sjajni...Ne znam zashto kazu da se s Ribama ne slazemo kada su vibice sjajne...Archer:Mi Strelci smo bre najbolji znak u horoskopu. Skorpije su... pa sta reci o AKREPIMASalim se!
Licno mislim da su Skorpija i Strelac kao drugari idealni jer se savrseno dopunjuju i kapiraju. Iz licnog iskustva znam. A emotivno pa ne znam bas.
A idealna kombinacija za Strelca je Vaga cini mi se
ian:to je neutralna kombinacija..pored Vage i Blizanci su sjajni...Ne znam zashto kazu da se s Ribama ne slazemo kada su vibice sjajne...Archer:Mi Strelci smo bre najbolji znak u horoskopu. Skorpije su... pa sta reci o AKREPIMASalim se!
Licno mislim da su Skorpija i Strelac kao drugari idealni jer se savrseno dopunjuju i kapiraju. Iz licnog iskustva znam. A emotivno pa ne znam bas.
ian:to je neutralna kombinacija..pored Vage i Blizanci su sjajni...Ne znam zashto kazu da se s Ribama ne slazemo kada su vibice sjajne...Archer:Mi Strelci smo bre najbolji znak u horoskopu. Skorpije su... pa sta reci o AKREPIMASalim se!
Ja sam skorpija,on je strelac i stvarno nam je super,sutra nam je 3 meseca,a kad spavamo javicu vam kako je bilo.ian:Chinjenica je da nismo utvrdili ko je strelac a ko shkorpija...Courtney se odjavila a mi polemishemo o temi...Jeste mi strelchevi smo uglavnom neodgovorni ali svaka medalja ima dve strane... zato podvlachim uglavnom...a raskid je svakako bolan...i shkorpijice su opasnice...scally:Ma nema sanse!! Moj bivsi decko je strelac, svadjali smo se non stop, a raskid......bio je odvratan, tako bolan. Veruj mi, pazi se, oni su opasni! Sex je divan, ali su tako neodgovorni, uvek kasne....ma svasta ima da ti rade! Ali * sex kad su kreteni!
lara:iskreno, slazu se OCAJNO! bili bi dobri poslovni partneri, ali za ljubav nikako ,jer su to dva najnezavisnija znaka u horoskopu, a uz to potpuno razliciti i strelac je suvise plitak za skorpiju
jeste, plitak je , pa skorpije su jako emotivne i osetljive. strelci su onako ekstrovertni oni kazu sve sto imaju isprazne se a skorpije sve trpe u tebi i pateeeeeGRRRRRRRR:lara:iskreno, slazu se OCAJNO! bili bi dobri poslovni partneri, ali za ljubav nikako ,jer su to dva najnezavisnija znaka u horoskopu, a uz to potpuno razliciti i strelac je suvise plitak za skorpiju
Strelac nije plitak vec predobar za skorpiju :x
Neutralna - Vaga i Blizanci..Archer:ian:to je neutralna kombinacija..pored Vage i Blizanci su sjajni...Ne znam zashto kazu da se s Ribama ne slazemo kada su vibice sjajne...Archer:Mi Strelci smo bre najbolji znak u horoskopu. Skorpije su... pa sta reci o AKREPIMASalim se!
Ne razumem...vaga - strelac je neutralna kombinacija Meni su rekli da je to idealna kombinacija i da nema Vage kojoj moze odoleti Strelac i obratno :wink: . Pa sa kim se onda najbolje slazemo mi strelci
Ja nisam akrep... pazite,jeste da ja njega mogu da setam ko kucence,ali znam gde je granica.Ipak je on musko...ma mnogo nam je lepo,stvarno.A meni ovde ljudi pisu o svojim iskustvima,umesto o onome sto kazu zvezde!Pa necemo tako.Archer:Mi Strelci smo bre najbolji znak u horoskopu. Skorpije su... pa sta reci o AKREPIMASalim se!