adelaidea
Ističe se
- Poruka
- 2.989
Mene zanima da li je ponavljanje vise puta fraze "bog je veliki" rezervisano samo za islam?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To se baš često dešava ljudima na Religiji. Započnu temu ptanjemEto otvoriste temu bez da sam upitana dal to zelim Dakle, temu nisam ja otvorila (disclaimer).
I ja sam tako mislilaMislim da konkretna fraza važi samo za Islam, mada nisam sigurna.
Neka me neko ispravi ako grešim.
Ali samo veličanje Boga je prisutno na razne načine u većini religija.
Mada je Hare Krišna vrlo sličnog značenja. Reč hare označava uzvišenuI ja sam tako mislila
U islamu se jedino Allah i smije obožavati.A ja ne razumem zašto bi se obožavalo nešto što već jeste Bog.
I zašto bi se veličalo neko ko veći ne može biti.
Mislim da konkretna fraza važi samo za Islam, mada nisam sigurna.
...
Ali samo veličanje Boga je prisutno na razne načine u većini religija.
Novak je baš svestran kad se o religijama radi..Муслимани стално понављају Алаху акбар (то ваљда значи Бог је велики)
тако да је обичном човеку 21. века то "ушло" у уво,
па је ево то узвикнуо и наш Ноле кад је освојио злато на ОИ.
Мајмун ради шта види - човек прича шта чује !
Ja ovde ni reč ne razumem, al pustim do daske i pevam. Divota!
a podignuti kaziprst je isto slucajno?па је то узвикнуо и наш Ноле кад је освојио злато на ОИ.
a podignuti kaziprst je isto slucajno?
Ne mislim da je Nole neko ko nije informisan. Mozda prosto poštuje sve religije kao takve.Ма каква случајност,
рекох ти,
што мајмун види - то мајмун ради !
Ne mislim da je Nole neko ko nije informisan. Mozda prosto poštuje sve religije kao takve.
To nema veze sa religijom .U islamu se jedino Allah i smije obožavati.
Ne smiješ reći npr. obožavam sladoled od jagode ili obožavam svoju mamu.
Ako ti nije teško da mi pojasniš ovo što si mi napisao.Šta nema veze sa religijom? Šta su dva različita pojma? HvalaTo nema veze sa religijom .
Sasvim dva različita pojma, ali bitna da slobodni ljudi ne biraju okove neslobode.
Vratice se to, kao sto se nacistima u vezi jevreja vratilo. Zivi bili pa videli.Bog je veliki dok Izrael nije došao da ih smanji u male miševe.
U Kuranu piše da neće jer su dva puta bili u egzilu ovaj put je multikulturalnost Izraela prevagnula nasuprot Muslimanske jednoličnosti.Zato Izrael ovako drma lakoćom spasava temelje demokracije.Vratice se to, kao sto se nacistima u vezi jevreja vratilo. Zivi bili pa videli.
Ubijanje dece nije spasavanje nicega, moj ti. To nijedan ljudski ni bozanski zakon ne trpi.U Kuranu piše da neće jer su dva puta bili u egzilu ovaj put je multikulturalnost Izraela prevagnula nasuprot Muslimanske jednoličnosti.Zato Izrael ovako drma lakoćom spasava temelje demokracije.
Svrha Kurana je razlicitost koje Izrael utjelovljuje.
Zrtvuju djecu Palestinci kao štit u ratu nece da ih sklone a po tebi bi Izrael trebao da stane jer se ti zgražaš.Ubijanje dece nije spasavanje nicega, moj ti. To nijedan ljudski ni bozanski zakon ne trpi.
Dobro je da se ti ne zgrazavas na ubijanje dece, to nesto govori o tebi.Zrtvuju djecu Palestinci kao štit u ratu nece da ih sklone a po tebi bi Izrael trebao da stane jer se ti zgražaš.
Jesi li primila jedno to djete kod sebe?
Zasto ne kazes da ih zrtvuju Palestinci vlastitu djecu u revolucionarne svrhe vec da ih Izrael ubija iskljucivo.Dobro je da se ti ne zgrazavas na ubijanje dece, to nesto govori o tebi.