Да ли се распада СНС?

Ideologija je pukla ako je ikad i bilo...a sad sve što je ostalo, i to na najvišim nivoima, radi na princip otimačine i izdaje. Nisam član nikad bila i boli me uvo. Jesam glasala jednom, jesam, njega lično! Da li te stvari uopšte treba da me zanimaju?
Između sebe se rešavaju stvari. Između sebe, na svim nivoima;
Pa sta ti bi ? Zar se ne secas 90ih i ko je cinio svo ono zlo prvenstveno Srbiji i Srbima ?
 
Raspali su se,Zorana vredi pola SNS-a.

zorana-mihajlovic-sns-pozadina-photocollage.jpg
 
Све је више пукотина у СНС. На све стране избијају сукоби. Докле ће то ићи док не пукне није јасно али да се иде према томе-нема сумње. Можда зато најава да ће се нешто друго оснивати јер је јасно да је СНС пукао.
nije, otkud to da je pukao?!
u ono vreme kada su ih tresle mnoge afere opala pa nisu pukli, a ne sad!
jahace oni glupave Srbe jos min. 10-15 god.
 
СНС се већ распала. Ово сада нема везе са Српском напредном странком из времена Томе Дипломе. Пази већ трећа влада Шјора Брнабе који је сада главни напредњак после актуелног председника СНС-а. Пошто је Шјор Брнаба сада члан СНС, то више није Српска напредна странка. А да не спомињемо Жутог Весића, Гангулу и остале "жуте издајнике" који су сада перјанице овог феномена социјалне патологије који се само зове по некадашњој Српској напредној странци из времена Србијанца Дипломе, а који је био бољи председник републике од Тадича Борисова. Тачније, Тома Диплома је био прави председник републике јер је, за разлику од Тадича Борисова, изашао из чланства своје партије да би био председник свих грађана.
 
Ни ову распалу СНС опозиција није у стању да победи. Не због медија, не због тога што грађани не би гласали за озбиљну опозицију... Већ једноставно, Драган Ђилас држи ствари под контролом.

🙂
 
(...) Драган Ђилас држи ствари под контролом.
Па то значи да је лажна опозиција успешно преварила грађане, а не да "опозиција не може да победи". Значи да није ни било опозиције, ако не рачунамо локални покрет НДМБГД и остале локалне покрете као и неке јако мале странке, на пример као што је сада Грађански демократски форум. Да је Друг Ђидо прави опозиционар, да није намерно вукао потезе какве је вукао и удаљавао перспективне и својевремено популарне људе из политике (нпр. Марко Бастаћ, Никола Јовановић и други), опозиција, у којој би мејнстрим био Савез за Србију, а који је управо Ђидо уништио, до сада би била на власти најмање у Београду. А ваш режим би брзо отишао на ђубриште историје да не држи Београд пошто ваш тоталитарни режим мора да има монолитност власти да би опстајао.
 
Па то значи да је лажна опозиција успешно преварила грађане, а не да "опозиција не може да победи". Значи да није ни било опозиције ако не рачунамо локални покрет НДМБГД и остале локалне покрете као и неке јако мале странке на пример као што је Грађански демократски форум. Да је Друг Ђидо прави опозиционар, да није намерно вукао потезе какве је вукао и удаљавао перспективне и својевремено популарне људе из политике (нпр. Марко Бастаћ, Никола Јовановић и други), опозиција, у којој мејнстрим био Савез за Србију који је управо Ђидо уништио, до сада би била на власти најмање у Београду. А ваш режим би брзо отишао на ђубриште историје да не држи Београд пошто ваш тоталитарни режим мора да има монолитност власти.

Ђилас нема никакав интерес да крене у било какву политичку борбу против Вучића, савршено му одговара ова ситуација. Зато ни један протест није успео ни да окрзне власт, камоли да направи какву штету. Зато је власт овако осиона, бахата, неумерена, вулгарна...
 
Све је више пукотина у СНС. На све стране избијају сукоби. Докле ће то ићи док не пукне није јасно али да се иде према томе-нема сумње. Можда зато најава да ће се нешто друго оснивати јер је јасно да је СНС пукао.
Smrdikali 3 u najavi
 
Iskreno, ne bih ih baš vešao po Terazijama, jer ipak mi kao članica Saveta Evrope nemamo smrtnu kaznu, a i protivim se smrtnoj kazni iz ličnih principa, ali tucali bi -- u mom sistemu -- svi aktivni predstavnici SNSa od skupština opština do trenutnog obnašatelja dužnosti prezidenta države kamen sledećih 30 godina, za veleizdaju.

As simple as that.
 

Back
Top