Da li se primate na rijaliti programe?

Gledao sam pocetak jedne farme kada je tek pocinjala i batalio sam.Video sam prostake i gluposti.Inace Pink uopste ne gledam i Hapy.
Niko ne gleda Pink ni Happy al znaju šta je rekla Jeremićka i šta je rekao Milomir Marić
Niko ne sluša Cecu ali svi znaju ko peva:
"Samo jednom tišina svira
Samo jednom srce bira
Samo jednom i nikad više
Suze ne brišeš"
:rida: :heart:

Ima ih i na TV i na radiju i po podkastima i... praktično ne može od njih da se živi.

Da li vam se smučilo ili nalazite neku vrednost u njima?
Na filozofiji je bila neka demokratkinja lezilebovićka kelis
demokrata Djilas pokretao Big Brother i počeo da upropaštava narod
Ja je demokratski pitao u vezi demokratskog rijalitija a ona mene nedemokratski oterala u tri lepe mičke paterine

Niko ne gleda Pink ni Happy al znaju šta je rekla Jeremićka i šta je rekao Milomir Marić
Niko ne sluša Cecu ali svi znaju ko peva:
"Samo jednom tišina svira
Samo jednom srce bira
Samo jednom i nikad više
Suze ne brišeš"
:rida: :heart:
Vidis nazalost tebi,ja ne znam,sem ako procitam na nekon forumu.Nikada je nisam gledao,a i njene emisije.

Ima ih i na TV i na radiju i po podkastima i... praktično ne može od njih da se živi.

Sad kad to nesto pominjes te neke programe ja se pitam o cemu ti zapravo pricas?
Sta je to?
Nemam pojma. Nikad nisam gledao ili slusao tako nesto.
A sto se ti uopste raspitujes oko toga? Jel te zanima? Ima neku vrednost?

Svi ti programi su režirani ali se prodaju kao spontani. To je ono što mi smeta.
Hvala na trudu, ja ne palim TV, ne slusam vesti, nisam zainteresovan za uzore malogradjana, I ne nalecem na sadrzaje na internetu.

Rezija i prodaja - tek o tome ne znam nista.
Ja sam preziveo reklamu americkog kontinenta punu deceniju - meni niko ne moze da proda nista. Ni na koji nacin. Kupujem samo ono sto mi treba da kupim - i to retko. Jer mi zapravo i ne treba nista (osim sporadicno)

Hvala na trudu, ja ne palim TV, ne slusam vesti, nisam zainteresovan za uzore malogradjana, I ne nalecem na sadrzaje na internetu.

Rezija i prodaja - tek o tome ne znam nista.
Ja sam preziveo reklamu americkog kontinenta punu deceniju - meni niko ne moze da proda nista. Ni na koji nacin. Kupujem samo ono sto mi treba da kupim - i to retko. Jer mi zapravo i ne treba nista (osim sporadicno)
Da.
Da bi tu došao moraš prvo da prođeš kroz "mašinu"

Da.
Da bi tu došao moraš prvo da prođeš kroz "mašinu"
kao i svaki balkanac klasicnog balkanskog siromasnog porekla (a uronjen u maslovljevu piramidu potreba) prvo sam, naravno, kupio sve.
A onda sam se prelistao.
Pravdam se samom sebi - morao sam da napravim eksperiment. (Da preskocim tu maslovljevu stepenicu.)

Ne gledam rijaliti emisije. Nisam znala da postoje rijaliti podkastovi i radio emisije. Ne gledam i ne slušam podkastove.

Ovde nema više pravih radio programa, na radio stanicama pušta se muzika..pored muzike tu su još vesti i reklame.

Back