- Poruka
- 84.752
Ima ih i na TV i na radiju i po podkastima i... praktično ne može od njih da se živi.
Da li vam se smučilo ili nalazite neku vrednost u njima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Niko ne gleda Pink ni Happy al znaju šta je rekla Jeremićka i šta je rekao Milomir MarićGledao sam pocetak jedne farme kada je tek pocinjala i batalio sam.Video sam prostake i gluposti.Inace Pink uopste ne gledam i Hapy.
Na filozofiji je bila neka demokratkinja lezilebovićka kelisIma ih i na TV i na radiju i po podkastima i... praktično ne može od njih da se živi.
Ne meni je to ispiranje mozga...Ima ih i na TV i na radiju i po podkastima i... praktično ne može od njih da se živi.
Vidis nazalost tebi,ja ne znam,sem ako procitam na nekon forumu.Nikada je nisam gledao,a i njene emisije.Niko ne gleda Pink ni Happy al znaju šta je rekla Jeremićka i šta je rekao Milomir Marić
Niko ne sluša Cecu ali svi znaju ko peva:
"Samo jednom tišina svira
Samo jednom srce bira
Samo jednom i nikad više
Suze ne brišeš"
![]()
![]()
znači ipak te zanimaVidis nazalost tebi,ja ne znam,sem ako procitam na nekon forumu.Nikada je nisam gledao,a i njene emisije.
Ima ih i na TV i na radiju i po podkastima i... praktično ne može od njih da se živi.
Svi ti programi su režirani ali se prodaju kao spontani. To je ono što mi smeta.Sad kad to nesto pominjes te neke programe ja se pitam o cemu ti zapravo pricas?
Sta je to?
Nemam pojma. Nikad nisam gledao ili slusao tako nesto.
A sto se ti uopste raspitujes oko toga? Jel te zanima? Ima neku vrednost?
Hvala na trudu, ja ne palim TV, ne slusam vesti, nisam zainteresovan za uzore malogradjana, I ne nalecem na sadrzaje na internetu.Svi ti programi su režirani ali se prodaju kao spontani. To je ono što mi smeta.
Da.Hvala na trudu, ja ne palim TV, ne slusam vesti, nisam zainteresovan za uzore malogradjana, I ne nalecem na sadrzaje na internetu.
Rezija i prodaja - tek o tome ne znam nista.
Ja sam preziveo reklamu americkog kontinenta punu deceniju - meni niko ne moze da proda nista. Ni na koji nacin. Kupujem samo ono sto mi treba da kupim - i to retko. Jer mi zapravo i ne treba nista (osim sporadicno)
kao i svaki balkanac klasicnog balkanskog siromasnog porekla (a uronjen u maslovljevu piramidu potreba) prvo sam, naravno, kupio sve.Da.
Da bi tu došao moraš prvo da prođeš kroz "mašinu"
Oni koji nemaju vlastite zivote,zabijaju nos u tudje.Ima ih i na TV i na radiju i po podkastima i... praktično ne može od njih da se živi.
Kakav glup zakljucak.znači ipak te zanima
Ima li razlike izmedju "da ne gledaš" ali "pročitaś o onome što ne gledaš"?Kakav glup zakljucak.
Pa procitam naslov otvorene teme,a ne otvaram temu,jer me ne interesuje,a ne mozes da ne procitas naslov.I to nema nikakve veze sa tvojim zakljuckom.Ima li razlike izmedju "da ne gledaš" ali "pročitaś o onome što ne gledaš"?
Ja kad me neko/nešto ne zanima zaobilazim u svakom formatu.
Šta bunariš?Pa procitam naslov otvorene teme,a ne otvaram temu,jer me ne interesuje,a ne mozes da ne procitas naslov.I to nema nikakve veze sa tvojim zakljuckom.
Ali procitas naslov.Tako i ja,ali ne ulazim u temu,jer me ne interesuje.Sta ti tu nije jasno.Šta bunariš?
Znači tema ako ima naslov "Demokrate se ponovo ujedinjuju" ja sem tog naslova ne čitam dalje.
Oni stalno vade oči medjusobno zbog para.
Ĉitanje bi bilo gubljenje vremena.