U Otkrivenju Jovanovom imamo zapisanih poslednjih 7 zala koji se jedno za drugim u kratkom periodu, bez milosti izlivaju na ovaj svet.
To su Bozje kazne ovome svetu koji je odbacio Boga i njegov zakon 10 zapovesti, i iskvario se totalno i pored hiljada godina Bozje milosti i strpljivosti.
Svet je u svom kvarenju tada prepunio casu.
Pre izlivanja kazni Bog pokazuje kovceg zaveta u kome se nalaze te 10 zapovesti.
Svi na zemlji ce to moci da vide.
Bog pokazuje na osnovu cega se izlivaju kazne:
Otkrivenje 11,19 | I otvori se crkva Božija na nebu, i pokaza se KOVCEG zavjeta njegova u crkvi njegovoj; i biše sijevanja munja, i glasovi, i gromovi, i tresenje zemlje, i grad veliki. |
Zivimo jos u vremenu Bozje milosti.
Ali ne jos dugo.
Svet nije svestan da sva zla koja snalaze ovaj svet jesu zbog krsenja ovog zakona.
Krsenje Bozjeg zakona daje pravno pravo silama tame da muce ovaj svet i dovode ga u nevolju.
I Bog zadrzava ali pravno mora da im dopusti jer se sile tame pozivaju na Bozji zakon i Bozja prava.
Otkrivenje 12,10 | I čuh glas veliki na nebu koji govori: sad posta spasenije i sila i carstvo Boga našega, i oblast Hrista njegova; jer se zbaci TUZITELJ braće naše, koji ih opadaše pred Bogom našijem dan i noć. |
Kada bi se bar jedan narod na zemlji obratio ka Bogu i njegovom zakonu.
I dali pravicu i pravdu svakome.
Cudili bi se kako bi ta zemlja i narod procvetali...
I onda bi shvatili da ima Boga.
Ovako ce mnogi shvatiti tek kod 7 zala na zalost.
To je moja misija i cilj na ovoj zemlji da pokusam da moj narod ovo shvati.
To je jedan od razloga zasto sam ovo sto sam i zasto sam na forumu.
Isaija 1,17 | Učite se dobro činiti, tražite pravdu, ispravljajte potlačenoga, dajite pravicu siroti, branite udovicu. |
Isaija 1,18 | Tada dođite, veli Gospod, pa ćemo se suditi: ako grijesi vaši budu kao skerlet, postaće bijeli kao snijeg; ako budu crveni kao crvac, postaće kao vuna. |
Isaija 1,19 | Ako hoćete slušati, dobra zemaljska ješćete. |
Isaija 1,20 | Ako li nećete, nego budete nepokorni, mač će vas pojesti, jer usta Gospodnja rekoše. |