Da li se posten policajac vise treba plasiti mafije ili drzave?

Po meni, u korumpiranim banana državama najteže je upravo biti pošten policajac.

Nije problem kada radiš u sistemu gde je većina ljudi poštena, pa naiđeš na jednog ili dva korumpirana lika koje možeš da prijaviš. Problem nastaje kada uđeš u sistem u kome su siva zona, politički uticaji, veze sa kriminalom i razne kombinacije postale skoro pa normalan način funkcionisanja.

Tada se pred čoveka postavlja veoma nezgodan izbor. Da li da odbije da učestvuje i rizikuje karijeru, premeštaj, šikaniranje, pa nekad možda i bezbednost? Da li da ćuti i pravi se da nije ništa video? Ili da se uklopi u sistem po principu "kad već svi tako rade"?

Što više napreduješ u hijerarhiji, to si često bliže centrima moći i većim interesima, pa su i pritisci veći. Zato nije dovoljno biti samo pošten čovek. Potrebna je ogromna hrabrost da ostaneš pošten kada te okruženje svakodnevno gura u suprotnom smeru.

Zato mislim da se pošten policajac u takvom sistemu često ne plaši samo mafije ili samo države, već činjenice da granica između njih postane toliko zamagljena da više ni ne zna odakle opasnost dolazi.

da sam ja vlast, rec mafija bi ubrzo bila zaboravljena

tukli bi ih toliko da se use.ru od batina.

pa onda opet...

1 .narko dilere i klanove koji se time bave, po kratkom postupku osuditi na likvidaciju

2. korupcija ? svakog na 20 godina robije. nema lezanjaza dzabe , na njive i u rudnike sa stokom lopovskom

3. kurvestije ili ti poslovna pratnja ? na njivu takodje , 20 godina

4. lgbt zajednica ? ili nek se sele na zapad pa nek tamo propagirjau te njihove toboz vrednosti ili i s njima na njivu...

5. za izdaju , pod mac, pred narodom na sred trga

6. ko nesto ukrade, seci ruku...

Nastavnicima i profesorima odrzao bukvicu o tome kako treba da drze do dostojanstva, proglsio ih sluzbenim licima a klincima koji prave ekscese nacasocima ponizavajuci nastavnike, u staru obarao na godinu. kada dva puta ponavljaju slao ih na njivu nego sta...

pa da vidis reda !

Ne postoji posten policajac.
Case closed!
Zatvaraj temu.
Ne mlati

Zbog vas nesposobnih oficira i vojske, na Kosovu su učk 98me i 99te mlatili policajci

Lepo je bilo šetati uniforme i karati gradske frajle a kad došla 91va, pokazaste se ko dezerteri i boranija....

99te ste zrtvovali golobradu decu od 19 god na košarama i paštriku

Na košarama gurnuli 200 do 300 klinaca i po kojeg podoficira il poručnika dok ste ostali grejali guze duboko u pozadini kosova...

Poštena ili ne, policija je i tad čitave 98me radila posao vas nesposobnjakovića...

Vojska rep srpske je bila druga priča. Imaju ono što vi nemaste, muda.

Tamo su oficiri i to visoki činovi krvarili gaće na vatrenim linijama...

Poslednja izmena:
Po meni, u korumpiranim banana državama najteže je upravo biti pošten policajac.

Nije problem kada radiš u sistemu gde je većina ljudi poštena, pa naiđeš na jednog ili dva korumpirana lika koje možeš da prijaviš. Problem nastaje kada uđeš u sistem u kome su siva zona, politički uticaji, veze sa kriminalom i razne kombinacije postale skoro pa normalan način funkcionisanja.

Tada se pred čoveka postavlja veoma nezgodan izbor. Da li da odbije da učestvuje i rizikuje karijeru, premeštaj, šikaniranje, pa nekad možda i bezbednost? Da li da ćuti i pravi se da nije ništa video? Ili da se uklopi u sistem po principu "kad već svi tako rade"?

Što više napreduješ u hijerarhiji, to si često bliže centrima moći i većim interesima, pa su i pritisci veći. Zato nije dovoljno biti samo pošten čovek. Potrebna je ogromna hrabrost da ostaneš pošten kada te okruženje svakodnevno gura u suprotnom smeru.

Zato mislim da se pošten policajac u takvom sistemu često ne plaši samo mafije ili samo države, već činjenice da granica između njih postane toliko zamagljena da više ni ne zna odakle opasnost dolazi.
Ovo je i moje mišljenje.

Тренутно, у Србији, "поштен полицајац" је оксиморон.

90% посто полицајаца који су имали професионални интегритет су у последњих годину и по дана или отишли у пензију, или напустили службу, или развлаче боловања, или су се пребацили на неоперативне послове, да не би учествовали у овој бедној бруци коју јер ова мафијашка банда направила од службе и од Србије.

Дакле, оно што је данас у Србији полицајац је го олош. Неки мањи, али углавном велики.

Што се и види из приложеног.

da sam ja vlast, rec mafija bi ubrzo bila zaboravljena

tukli bi ih toliko da se use.ru od batina.

pa onda opet...

1 .narko dilere i klanove koji se time bave, po kratkom postupku osuditi na likvidaciju

2. korupcija ? svakog na 20 godina robije. nema lezanjaza dzabe , na njive i u rudnike sa stokom lopovskom

3. kurvestije ili ti poslovna pratnja ? na njivu takodje , 20 godina

4. lgbt zajednica ? ili nek se sele na zapad pa nek tamo propagirjau te njihove toboz vrednosti ili i s njima na njivu...

5. za izdaju , pod mac, pred narodom na sred trga

6. ko nesto ukrade, seci ruku...

Nastavnicima i profesorima odrzao bukvicu o tome kako treba da drze do dostojanstva, proglsio ih sluzbenim licima a klincima koji prave ekscese nacasocima ponizavajuci nastavnike, u staru obarao na godinu. kada dva puta ponavljaju slao ih na njivu nego sta...

pa da vidis reda !

Молим да се размотри број 3.

Престрого је.

Back