PerfectOne Vitača Milut VIP Poruka 36.962 27.06.2025. u 10:12 - Da li se ovi što se venčavanju u crkvama takođe razvode po crkvenim običajima? #26 Sensei: Vidim da je super popularno u Srbiji da se venčavaju i u crkvi (iako je to nevažeće kao pravni dokumenat). Pitam se da li se neko uopšte razvodi i u crkvi nakon civilnog razvoda? Kliknite za proširenje... ne verujem
Sensei: Vidim da je super popularno u Srbiji da se venčavaju i u crkvi (iako je to nevažeće kao pravni dokumenat). Pitam se da li se neko uopšte razvodi i u crkvi nakon civilnog razvoda? Kliknite za proširenje... ne verujem
Edmund Poznat Poruka 7.123 27.06.2025. u 10:37 - Da li se ovi što se venčavanju u crkvama takođe razvode po crkvenim običajima? #27 Simo Dubajić: Ne nadaj se previše.Još nisam čuo za nikog da se crkveno razveo. Kliknite za proširenje... Ja sam čuo za svakoga ko je priložio izvod iz suda da se razveo Tako da...
Simo Dubajić: Ne nadaj se previše.Još nisam čuo za nikog da se crkveno razveo. Kliknite za proširenje... Ja sam čuo za svakoga ko je priložio izvod iz suda da se razveo Tako da...