- Poruka
- 82.057
U poslednjih nekoliko dekada je poviše holesterol bio bauk te su prepisivali lekove da se to smanji, i narovno da se ne jede masno.
Kolik ose pridržavate tih smernica?
Kolik ose pridržavate tih smernica?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako moze da bude isto za tebe i za eskima muskarca od 70 godinaNisu pogrešili. Višak holesterola , ldl frakcije učestvuje u izgradnji aterosklerotskog plaka , a to ti je baza za sve kardiovaskularne bolesti , prosto rečeno.
Pokuša da se reguliše ishranom , a kod osoba sa rizikom - insistira na normalnom nivou.
Lično , nisam imala problem do sada.
Ateroskleroza je proces koji počinje u detinjstvu.kako moze da bude isto za tebe i za eskima muskarca od 70 godina
sve to je pod pretpostavkom da su svi ljudi istiAteroskleroza je proces koji počinje u detinjstvu.
Kao i za sve , i za mene i za Eskima važi isti kriterijum što se tiče biohem. parametara / grubo rečeno.
Pri određenoj vrednosti počinje proces , plus / minus 1 mmol/l
Pa ne važi za njega 10, a za mene 5. Naravno da nisu svi ljudi isti, niti će isto reagovati , niti je genetika ista.sve to je pod pretpostavkom da su svi ljudi isti
tjuti tamoPa ne važi za njega 10, a za mene 5. Naravno da nisu svi ljudi isti, niti će isto reagovati , niti je genetika ista.
a doći ćeš ti meni na kanal ..tjuti tamo
Priča je poznata, ali nije utemeljena u činjenicama nego pretpostavkama.Nisu pogrešili. Višak holesterola , ldl frakcije učestvuje u izgradnji aterosklerotskog plaka , a to ti je baza za sve kardiovaskularne bolesti , prosto rečeno.
Pokuša da se reguliše ishranom , a kod osoba sa rizikom - insistira na normalnom nivou.
Ma nemoj mi pričati ....Priča je poznata, ali nije utemeljena u činjenicama nego pretpostavkama.
netju netjua doći ćeš ti meni na kanal ..
Tebi ne mogu, ti si ogrezla u standardizovanu teorijuMa nemoj mi pričati ....
Ma ništa ja ne znam indoktrinirana , zvaću te od sad : Mita online internista.Tebi ne mogu, ti si ogrezla u standardizovanu teoriju
neka ja, nego ima svetskih stručnjaka koji tako pričaju (naravno ja sam od njih čuo, nisam izmislio)Ma ništa ja ne znam indoktrinirana , zvaću te od sad : Mita online internista.
doso svecki strucljak na krdzu pa napisao postneka ja, nego ima svetskih stručnjaka koji tako pričaju (naravno ja sam od njih čuo, nisam izmislio)
Svakako može se živeti dugo sa povišenim holesterolom ili imati infarkt miokarda bez povišenog holesterola. Nije samo jedno , niti jedan faktor.neka ja, nego ima svetskih stručnjaka koji tako pričaju (naravno ja sam od njih čuo, nisam izmislio)
to se lepo sa limunadom i sremusom sve procisti i dizne i klipoviSvakako može se živeti dugo sa povišenim holesterolom ili imati infarkt miokarda bez povišenog holesterola. Nije samo jedno , niti jedan faktor.
To ne znači da treba gomilati masnoće u krvi.
Mita - ako mu nije jasno on - pitaMa ništa ja ne znam indoktrinirana , zvaću te od sad : Mita online internista.
Da, kada su me naplašili sa holesterolom i kalcifikacijom vena onda sam čitao naširoko i nadugačko i svašta sam naučio.Mita - ako mu nije jasno on - pita
(msm, internet pita, ne tebe, Pixi )
ja sam ovde poslovno , da razbijem umišljenu demagogiju o naučnim zaverama.Mita - ako mu nije jasno on - pita
(msm, internet pita, ne tebe, Pixi )