- Poruka
- 16.246
Od muškaraca da odradi sve, sav prljav i težak posao žena samo da se prepustiti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne.Od muškaraca da odradi sve, sav prljav i težak posao žena samo da se prepustiti?
Zavisi od zene. Ima još u doba rano i mlado kad je devojka da radi sve i svašta i ima da sedi po kafićima.Od muškaraca da odradi sve, sav prljav i težak posao žena samo da se prepustiti?
Ako si im reko."Zato sto ste nafurane zato ste i same"
"Zato sto ste nafurane zato ste i same"
nisu same nafurane, same su one s očalama, bucke, suviše mršave, one s dipolomom, prosječne...Tešenjenisu same nafurane, same su one s očalama, bucke, suviše mršave, one s dipolomom, prosječne...
RealnostTešenje

Sto kaze nas narod "rdjavom kur*cu i dlaka smeta"...nisu same nafurane, same su one s očalama, bucke, suviše mršave, one s dipolomom, prosječne...
Zavisi od svega i svačega. Recimo sad zadnjih par meseci sam u fazonu kaubojke. Njegova je predigra a moje je da dam sve od sebe. Jednostavno to mi je gušt.Od muškaraca da odradi sve, sav prljav i težak posao žena samo da se prepustiti?
Nisu same nijedne pitchka nema nijednu od tih narativanisu same nafurane, same su one s očalama, bucke, suviše mršave, one s dipolomom, prosječne...
Sa nekim sam ko je oduvek sam kao i ja, i sad smo u pozicijama da ne možemo da poverujemo da će se nešto uraditi ako lično ne uradimo. Nećemo da povređujemo jedno drugo, pa ćutimo, ali mislimo isto:"Skloni se, molim te. Ja ću to."Od muškaraca da odradi sve, sav prljav i težak posao žena samo da se prepustiti?
A šta je preostalo?nisu same nafurane, same su one s očalama, bucke, suviše mršave, one s dipolomom, prosječne...

Paa preostale su one slične ko jaje jajetuA šta je preostalo?
(p.s. da ne bude zabune ja imam problem sa Hrvatima a nikako sa Hrvaticama)
na kalup
ni po političkoj, ni po vjerskoj ni po rodnoj osnovi 
Ja imam problem sa hrvaticama, problem je kad ih nemam. HehePaa preostale su one slične ko jaje jajetuna kalup
p.s. da ne bude zabune ja nemam nikakav nacionalni problemni po političkoj, ni po vjerskoj ni po rodnoj osnovi
![]()
Na šta misliš kad kažeš težak i prljav posao?Od muškaraca da odradi sve, sav prljav i težak posao žena samo da se prepustiti?

A dobro znas i jos da ga iscedi neda mu spavati taj covjek postane neupotrebljiv sljedecega danaNa šta misliš kad kažeš težak i prljav posao?![]()
Sad je svejedno, svako se u nečem drugom pronašaoNa šta misliš kad kažeš težak i prljav posao?![]()
Zavisi od zeneOd muškaraca da odradi sve, sav prljav i težak posao žena samo da se prepustiti?
Kad si mlad radi ko konj.Od muškaraca da odradi sve, sav prljav i težak posao žena samo da se prepustiti?
pa sad šta podrazumevaš pod prljav i težak posaoOd muškaraca da odradi sve, sav prljav i težak posao žena samo da se prepustiti?
rolanje tepiha i klofanjepa sad šta podrazumevaš pod prljav i težak posao