Da li se muškarcima svidja novi oblik foruma?

Da li se muškarcima svidja novi oblik foruma?

• Ukupno glasova
    14
  • Anketa je zatvorena .
cLick - OR - Die:
u bre patak.. vec postoji ova tema.. koji si moj otvarao :)

najbolji opis nove Krstarice je kao da hocete slona da progurate kroz vrata na $pajzu

ali kako siroma administratori nemaju dovoljno znanja da naprave custom php forum vec koriste gotova re$enja tu smo de jesmo

Ako su ti poznata resenja koja su koristili , mozes li mi otkriti gde da nadjem source za stari forum krstarice , bio bih ti puno zahvalan....

Ovako:
-nisu uveli frižidere sa pivom;
-nema direktnih prenosa sportskih dešavanja;
-ne šetkaju se oskudno odevene sexy urednice ovuda;
-depilaciju ne smem ni da spominjem, jerbo će Milojko da ti zaključa temu...

...a bez toga, ovo nema posebne veze sa muškarcima kao opštim pojmom o čijoj egzistenciji i manifestacijama učene glave već dugo raspravljaju.

e mene sramota od one poruke
:(
ja sam kvazijadna.

us tvari valjda niko nije ni citao zaobisli su je

e necu nikada da zovem bojana a ako se on slucajno javi bicu onako racionalno ljubazna.
u stvari mi smo igrali a ja sad kao ocu da ne idem na ples jedino tako mozemo da se druzimo ako on oce..ne znam volim da igram s njim
:(
ma nije bitan samo privlacim pazhnju ali mislim da moram da dodjem pod novom maskom ova se isprljala

sta dism tebi nisu uveli frizider, mozhda ti je sporija veza

ahjahah ja sam ovde doshla da se promovisem posto me ovaj otkacio ali nije me otkacio sad smo drugari!!!!!! fuj!!!!!! bar da mi je sasuo u lice da sam svinja nego ni to..ono najgora sam

ja cu uciti i nek se svi ebu i umrecu sama i debela. ili anoreksichna. neka devijacijaaa...
hvala hvala necu vise da vas ometam manijaci seksualni idem da gledam advokate

odbija od opushtenog korishtjenja?....da vidim ja neshto ne shtima....nisam opushten....

u sushtini mi je svejedno....nepotrebna misao...ima 3987 bitnijih tema o kojima se mozhe misliti....ma da jest gadan nekako....al sam se adaptiro....ja se uvek adaptiram...sem ponekad kad upletem emocije...ma ko kameleon sam...samo shto nemam ochi koje krzhe 360....i ne jedem isekte...al sem toga isti sam

Back