Da li se muškarci u vašem okruženju ili društvu ponašaju detinjasto

Moja definicija pravog muškarca: visok 180 -190, kilograma 82-90, ponekad se napije, ponekad zapali cigaretu, ponekad odigra koji tiket u kladi, inteligentan, duhovit, dubok glas, zaštitnički nastrojen, zna od svakoga zanata ponešto, voli sport, auta i mene.
Odigra tiket u kladi i inteligentan ne ide zajedno

Da li i koliko često,...šta mogu biti uzroci takvog ponašanja? Da li im nedostaje malo "Spartanske discipline", jesmo li mi žene krive, pa smo ih razmazile ili su postali obični konzumenti potrošačkog društva u kome živimo. Koliko je moderan način života u stvari " hendikep", jer im je mnogo toga danas olakšano? Da li uopšte primećujete ovaj trend "izumiranja" pravih muškaraca?
I da li je feminizam zaista kriv, zato što su oni negde "zatajili" ili se iza toga krije nešto drugo.
Hvala.
Detinjasto ponasanje muskaraca je reakcija na to sto oni dozivljavaju da njihove zene hoce da bude sve po njihovom.

Pa posto ne umeju to da rasprave racionalno sa svojim zenama, ponasaju se detinjasto.

Da li i koliko često,...šta mogu biti uzroci takvog ponašanja? Da li im nedostaje malo "Spartanske discipline", jesmo li mi žene krive, pa smo ih razmazile ili su postali obični konzumenti potrošačkog društva u kome živimo. Koliko je moderan način života u stvari " hendikep", jer im je mnogo toga danas olakšano? Da li uopšte primećujete ovaj trend "izumiranja" pravih muškaraca?
I da li je feminizam zaista kriv, zato što su oni negde "zatajili" ili se iza toga krije nešto drugo.
Hvala.
Naravno da je feminizam kriv. Jer gura se priča da su muškarci i žene isto, da je sve to jednako, da ne postoje muški i ženski poslovi, da muškarci mogu biti baletani, frizeri, modni dizajneri a žene u vojsci, policiji, vatrogastvu. Izgubila se svaka logika. Nestali su svi principi i pravila. Ništa više nije prirodno. Sve je naopako. Nije više jasno što su muški zadaci a što ženski. Zato su mnogi muškarci zbunjeni i zato imamo sve više feminiziranih muškaraca.

Aha,..misliš da je to " odbrambeni mehanizam"? Zar ne misliš da ih tako samo još više provociraju?
Da, to jeste odbrambeni mehanizam.

Pa naravno da se tako jos vise produbljuje ta glupost.

Umesto da joj direktno u lice kaze- 'Ne zeno, to ne moze tako kako si ti zamislila, apsolutno nisi u pravu, ocigledno se ne razumemo i hajde dovidjenja', on krene da se ponasa klinacki i pravi budalu od sebe.

Sad, postoje situacije kada to nije ovaj kontekst koji sam opisao, ali je 80% muskog klinackog ponasanja ovo sto sam opisao.

Hvala.
Kakva korist da mi objasnimo i damo odgovore zašto je to tako i tko je kriv kad će ionako moderatori (uglavnom feministkinje) odmah to izbrisati i lažno nas optužiti za vriđanje, šovinizam, mržnju prema ženama?

Moze i to alo mislim da je manastirka mislia na muskarce koji ,ustvari ne znam na koje je mislila :think:
Recimo muškarce koje ne žele da odrastu, da se osamostale, nisu sposobni da rešavaju ni svoje probleme, žive predugo pod roditeljskim krovom, ne rade ili olako izbegavaju rad bilo koje vrste...
Druga varijanta su oni koji se" utrampe" ženi, kojoj onda utrampe, da ona sve rešava.

Recimo muškarce koje ne žele da odrastu, da se osamostale, nisu sposobni da rešavaju ni svoje probleme, žive predugo pod roditeljskim krovom, ne rade ili olako izbegavaju rad bilo koje vrste...
Druga varijanta su oni koji se" utrampe" ženi, kojoj onda utrampe, da ona sve rešava.
Mamine maze ,da to je veliki problem na nasem podrucju mislim da su 70tih godina djeca postala nekakav kult ,mame se pretjerano brinu za sinove ,to je tacno 100%

Back