Da li se moze slaviti Nova Godina u iznajmljenom stanu sad dok je vlada korona

rizicna je ideja, ali svako od nas preuzima svoje rizike ;)

u doba korone nista on ne preuzima on samo mozhe da se zarazi da nema simptome i da zarazuje druge koji tje da umru

da recimo proslavi pa da se izoluju pa ko prezhivi ali osobe koje o tome razmisljaju jednostavno su neodgovorni i pomalo stoka_sti

u doba korone nista on ne preuzima on samo mozhe da se zarazi da nema simptome i da zarazuje druge koji tje da umru

da recimo proslavi pa da se izoluju pa ko prezhivi ali osobe koje o tome razmisljaju jednostavno su neodgovorni i pomalo stoka_sti
sve se slažem ali jbg, ne znam dal su ovi iz vlasti počeli da npr nose maske pa onda kako da se očekuje da mlad čovek sedi u stanu sa roditeljima za novu

sve se slažem ali jbg, ne znam dal su ovi iz vlasti počeli da npr nose maske pa onda kako da se očekuje da mlad čovek sedi u stanu sa roditeljima za novu

shta te briga za vlast!? chuvaj sebe i druge koliko mozhesh i uopshte mi nije jasno da momak nemozhe da pauzira sa slavljem vec navalio u doba pandemije
realno mozhda bash i treba da sjedi sa roditeljima misim dok ih jos ima

shta te briga za vlast!? chuvaj sebe i druge koliko mozhesh i uopshte mi nije jasno da momak nemozhe da pauzira sa slavljem vec navalio u doba pandemije
realno mozhda bash i treba da sjedi sa roditeljima misim dok ih jos ima
zato što društvena briga o zdravlju.
ako bismo sami morali da brinemo o svemu - koji će nam država onda.
Naravno, ti si u pravu, itekako se ugrožava veliki broj ljudi.

Ima gde moze...moj stari stan je imao napravljen i bar, i imao veliku terasu prizemlje , znaci 100kvm terase sa fenjerima i pogledom na bastu, doduse nema direktnog silaska u bastu sa terase...i to sve na mestu gde mozes i usred kovida da setuckas cak i kad je policijski cas....nema pogled sa ulice zaklonjeno telom zgrade...Iznajmis ga za 300e plus depozit 300 ako su neki urlaci, ili za 200 plus 200 ako su malo stariji , da cena je manja za starije...
I super svima...
Trenutno se to renovira, tako da ta opcija nece biti moguca...
Trenutni stan je totalno neiznajmljiv za zurke, ali je iznajmljiv za spavanje, dok onaj stari je bio obrnuto , neiznajmljiv za spavanje, a iznajmljiv za zurke...to zavisi od arhitekture stana..

Zanima me da li se moze napraviti neka mala zurkica a da ne bude preskupo (mislim na stan i depozit koji se placa). Pisite misljenja 🙂
Imas stan na dan ali to košta plus po novom zakonu ne sme da se pravi buka posle 22 h , plus ne sme vise od 5 osoba u zatvorenom prostoru u vreme korone i tako dalje..zbog korone bolje da preskocis docek ove godine

Back