gost 430818
Obećava
- Poruka
- 77
Zanima me da li se moze napraviti neka mala zurkica a da ne bude preskupo (mislim na stan i depozit koji se placa). Pisite misljenja 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze i veca u covid bolnici, skoro besplatno.Zanima me da li se moze napraviti neka mala zurkica a da ne bude preskupo (mislim na stan i depozit koji se placa). Pisite misljenja![]()
uopshte o ovome razmisljati je vishe nego glupoZanima me da li se moze napraviti neka mala zurkica a da ne bude preskupo (mislim na stan i depozit koji se placa). Pisite misljenja![]()
rizicna je ideja, ali svako od nas preuzima svoje rizike![]()
sve se slažem ali jbg, ne znam dal su ovi iz vlasti počeli da npr nose maske pa onda kako da se očekuje da mlad čovek sedi u stanu sa roditeljima za novuu doba korone nista on ne preuzima on samo mozhe da se zarazi da nema simptome i da zarazuje druge koji tje da umru
da recimo proslavi pa da se izoluju pa ko prezhivi ali osobe koje o tome razmisljaju jednostavno su neodgovorni i pomalo stoka_sti
sve se slažem ali jbg, ne znam dal su ovi iz vlasti počeli da npr nose maske pa onda kako da se očekuje da mlad čovek sedi u stanu sa roditeljima za novu
zato što društvena briga o zdravlju.shta te briga za vlast!? chuvaj sebe i druge koliko mozhesh i uopshte mi nije jasno da momak nemozhe da pauzira sa slavljem vec navalio u doba pandemije
realno mozhda bash i treba da sjedi sa roditeljima misim dok ih jos ima
Samo ti uživaj. Slavi i raduj se i bićeš ti dobro. Evo malo podsticaja:Zanima me da li se moze napraviti neka mala zurkica a da ne bude preskupo (mislim na stan i depozit koji se placa). Pisite misljenja![]()
Imas stan na dan ali to košta plus po novom zakonu ne sme da se pravi buka posle 22 h , plus ne sme vise od 5 osoba u zatvorenom prostoru u vreme korone i tako dalje..zbog korone bolje da preskocis docek ove godineZanima me da li se moze napraviti neka mala zurkica a da ne bude preskupo (mislim na stan i depozit koji se placa). Pisite misljenja![]()
Kako da necesPrijaviću vas čim primetim!![]()
Pa nikoKo bi dao stan na dan da mu ga urnisu zurkom
E bas takoMože, ako se snađeš.
Trenutno imam koronu, ali do nove godine cu imati antitela tako da me to ne plasiMoze i veca u covid bolnici, skoro besplatno.
Zakon je tu da se kršiImas stan na dan ali to košta plus po novom zakonu ne sme da se pravi buka posle 22 h , plus ne sme vise od 5 osoba u zatvorenom prostoru u vreme korone i tako dalje..zbog korone bolje da preskocis docek ove godine
to što si prelezala koronu nije nikakava garancija da ne mozes opet da je dobiješTrenutno imam koronu, ali do nove godine cu imati antitela tako da me to ne plasi![]()
tvoja stvar u svakom slucaju..Zakon je tu da se krši![]()