- Poruka
- 4.773
Živa istina.Smrt je jedina sigurna stvar. Tu nema varanja.
Živa istina.Smrt je jedina sigurna stvar. Tu nema varanja.
To su sve izmišljotine i bajke za stariju decu.Izvorna poruka evandjelja da ljudi nece umrijeti ako budu vjerovali glasniku koji je nazvan Isus.Poducavao ih je kako.
Identicno obecanju Zmije iz Postanka i Mojsijevom ucenju koji je podignuo Bronzanu Zmiju koja ljeci od smrtnih uboda(metafora).
Covjek umire jer zivi u krajnostima i tu se istroši život.To su sve izmišljotine i bajke za stariju decu.
Nije tačno, ne odlučuje Bog dokle ćemo da živimo nego zakoni života koje je postavio. Kokrši zakone žvota vodi sebe u bolest i u smrt, neko se ne razboli nego pogine na neki način ali sve to dolazi zato što je prekršio zakone života i sam sebe ubio, ubio čoveka u sebi. A zakoni života obuhvataju i kolektivnu svest nekog naroda pa i to utiče na sudbinu svih ljudi na određenom području, desi se tako da strada i pravednik jer je klektivna svest određene grupe krenula u ubijanje neistomišljenika, ali to ipak nije božija volja u smislu da je on tako hteo da bude već je zakon života morao da se sprovede. Ali zato božijom milošću može da neko bude spasen koje zapao pod zakon života ako se neko pomoli za njega, ili se sam moli za spasenje. Tada Bog može da se umeša i izmeni zakon u tom slučaju, molitva je jedini način koji Bogu otvara mogućnost da se umeša u sudbinu i malo je modifikuje.Nema sanse.onaj odozgo odlucuje ko ce koliko da zivi.I kraj.
Nije tačno da se greška u genima ne može ispraviti, naučno je dokazano da se naši geni na dnevnoj bazi kvare i da se u toku noći regenerišu. e kad neko toliko pogrešno misli preko dana pa se puno toga iskvari onda posle preko noći to ne stiže da se opravi i u jednom trenutku ostaje tzrajna greška u genomu. Ako bi smo mi uspeli da promenimo svoj misaoni tok, a dnevno imamo po 60-tak hiljada misli, od kojih smo svesni nekih 2-3 hiljade onda će doći i do promene genoma nabolje. Jer mi i sutradan pomislimo tih 60-tak k misli koje smo pomislili juče. krećemo se u istom okruženju, viđamo iste stvari i sudimo o njima na isti način što opetuje i naše misli i način na koji uništavamo genom. Ako bi smo izmenili te svoje misli koje kvare naš genom mi bi smo izmenili i loše gene koji su se stvorili, mutirali. Jer kad smo mi kao um isključeni, dok spavamo duh božiji koji namje dat opravlja naš genom, a kad se probudimo mi ga uništavamo.zna se
ta greska u genima se ne moze ispraviti
Nije moguce jer fali nesto dto se zobe ruah ili nesema.Recimo, nauka iznadje nacin da nasu svest prebaci u neki super kompjuter i time obezbedi da zibimo vecno, pod uslovom da nam ne uniste komp. Ali, imanje svesti nije dovoljno jer bi bili lisrni emocija. Ne mozemo plakati, voleti. Zar ne?
Ali, ako bi kojim slucajem nauka uspela da dacuva samo svest, jesmo li prevarili smrt i samim tim Boga? Zato sto se do Boga dolazi samo smrcu.
supu koju kolektivno zakuvamo zajednički ćemo i da kusamoTesko je najuravnotezenijim pojedincima zazmiriti na prokleto rasireno licemjerje.
Hirošima i Nagasaki su dva grada koji su imali pravoslavne crkve. Kada su Japanci ugovarali gde će se baciti atomske bombe odabrali su ta dva grada. Kada su u Umčarima Nemci tražili određeni broj ljudi da se izruči za streljanje zbog ubistva njihovog vojnuka, Umčarci su izručili cigane. Nije dovoljno da se ne identificiraš sa krdom već i da mu se ne nađeš na putu.Tko se s krdom identificira hoće.
To ti ko od komete traziti spas na drugoj planeti.Hirošima i Nagasaki su dva grada koji su imali pravoslavne crkve. Kada su Japanci ugovarali gde će se baciti atomske bombe odabrali su ta dva grada. Kada su u Umčarima Nemci tražili određeni broj ljudi da se izruči za streljanje zbog ubistva njihovog vojnuka, Umčarci su izručili cigane. Nije dovoljno da se ne identificiraš sa krdom već i da mu se ne nađeš na putu.
cek prvo da osvojimo dugovecnost, tamo neki pomenuti metuzalem je ziveo 900+ godina. Nismo mi jos stigli dotle.Recimo, nauka iznadje nacin da nasu svest prebaci u neki super kompjuter i time obezbedi da zibimo vecno, pod uslovom da nam ne uniste komp. Ali, imanje svesti nije dovoljno jer bi bili lisrni emocija. Ne mozemo plakati, voleti. Zar ne?
Ali, ako bi kojim slucajem nauka uspela da dacuva samo svest, jesmo li prevarili smrt i samim tim Boga? Zato sto se do Boga dolazi samo smrcu.
Problem sa dugovečnošću je da mi ne poštujwmo zakone života Koje je postavio Bog. Ima jedan eksperimen u kome su naučnici stavili u petrijevu posudu zdravu i ćeliju raka u želji da vide za koliko će ćelija raka razboleti zdravu ćeliju, A desilo se da je pored zdrave i ćelija raka ozdravila.cek prvo da osvojimo dugovecnost, tamo neki pomenuti metuzalem je ziveo 900+ godina. Nismo mi jos stigli dotle.
Da li ti jesi? Da li ćeš živeti večno?Hristos je rekao šta treba raditi ali ljudi to nisu najbolje shvatili a nisu ni poverovali da se stvarno može živeti večno i tu smo gde smo.
Neke stvari koje mije bog otkrio sam ugradio u svoj život, neke mi tek otkriva, neke tek treba da naučim da praktikujem...Pričam ljudima o tome ali ljudi još nsu na tom nivou svesti da mogu razumeti šta pokušavam da kažem, A i reči su nesavršen alat da se prenese ideja, pa kad još i nema vere onda stojimo u mestu.Da li ti jesi? Da li ćeš živeti večno?
Ok, videćemo.Neke stvari koje mije bog otkrio sam ugradio u svoj život, neke mi tek otkriva, neke tek treba da naučim da praktikujem...Pričam ljudima o tome ali ljudi još nsu na tom nivou svesti da mogu razumeti šta pokušavam da kažem, A i reči su nesavršen alat da se prenese ideja, pa kad još i nema vere onda stojimo u mestu.
Ali sve će to da se promeni u narednih petnaestak godina, Očekujem jedan veliki talas prosvetljenja koji je najavljen u Bibliji i kad to zahvati ljude sve će doći na svoje mesto.