OptimistNo7
Početnik
- Poruka
- 15
zanima me da li bi mogli ja ili ona dobiti hiv ili neku polnu bolest ako bi hteo da zadovljim zensku osobu oralnim putem? hvala unapred...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oba slucaja rade.
U be, pa kako se zastiti prilikom oralnog
Jel moze uopste?
Sad postajes kao ona sto joj se slila sperma uz noge
Mozes, bre, da radis sta oces
o, pa možeš dobiti svakojake polne bolesti, eto, i crevne GLISTE se ubrajaju u polno prenosive bolesti u širem smisluzanima me da li bi mogli ja ili ona dobiti hiv ili neku polnu bolest ako bi hteo da zadovljim zensku osobu oralnim putem? hvala unapred...![]()
Oba slucaja rade.
S tim sto se HIV sam formira najcesce i najlakse putem analnog seksa.
Kako to mislis da se HIV sam formira? Pa ne moze niko da dobije HIV ukoliko nije zarazen seksualnim putem ili je bilo kontakata krv-krv a da je jedno zarazeno ...
]zarazavanje oralnim seksom je moguce, i DESAVA SE! [/B]pogotovo u nasoj populaciji, kada se zna da je oralna higijena na niskom nivou, vise od 50% populacije ima gingivitis, paradentozu. verovatnoca jeste manja, ali postojii - da jos jednom ponovim - postoje ljudi koji se ovako zaraze!
zastita pri oralnom seksu je kondom, koji se nakon otvaranja presece po poluprecniku, i tako se razmotavanjem dobija kvadrat, koji se koristi...
velika zabluda je i to da su homoseksualci znacajni u grupi obolelih u srbiji!!! na prvom mestu su intravenski narkomani, a na drugom heteroseksualci!!! homoseksualci nikada nisu bili na prvom mestu, a tendencija je da heteroseksualci izbiju na prvo mesto!!!
uh, umalo da zaboravim - ako je zadovoljavaš oralnim putem, a ona ima menstruaciju, šanse da na taj način dobiješ sidu rastuzanima me da li bi mogli ja ili ona dobiti hiv ili neku polnu bolest ako bi hteo da zadovljim zensku osobu oralnim putem? hvala unapred...![]()
ovo je tacan odgovor,
da, mozes da dobijes sidu i putem oralnog sexa.
citam komentare i cudim se koliko su ljudi malo informisani.
Samo, nesto bi ispravio, sida nije isto sto i zarazenost HIV-om. Ti HIV-om mozes biti zarazen i po 10-15 god, tek tada nastaje sida, odnosno bolest uzrokovana Hiv virusom, bolest imunoloskog sistema.
da, u pravu si.
pogresno sam se izrazila.
Nisam nista lose mislio....
Sory