Ranije, msm, prije nekih zadnjih godinama, ne znam ni sama koliko ih je bilo , t.e. znam, samo da nisam sebi ko ranije obracivala paznju oko tome kava sam bila obuchena i kao sam izglegla itd.....Sebi priznajem..To je rezultat od moje poslednje veze sa nekim ko je biom moj Boj, a ko me je ostavio zbog bivshe i svoje jedine ljubavi, iako je predamnom plakao i kunio se da ju je zaboravio, sto se zatim ispostabilo da je sasvim suprotno. Zbog njega bih sebe zrtvovala, osatavila svoj rodni dom, svoj posao, ali hvala Bogu njegovoj majci koja me je otreznula

Poklanjam joj se svaki dan sto je kazala prave rechi koje su me otreznule od ljubavnog pijanstva i uistinu vratili u stvarnosto, jer je njen sin)a ona je ko majka znala) nije bio spreman da mene zameni za ljubav njegovog zivita koja je jednom namerno, a onda ga je jedno namerno, a onda i fizicki napistila (bog bio sa njom)..! stim, istinski nisam bilam upoznata..... Ali za mene to su bile traume..... , pa sam sebi rekla: dosta je od tih uz moje ime prikachene lazne objave, grde rechi, koje istinito nisam ochekivala, pa usledele su priche, opake i naopake, za to neko nashe vreme ...Onda sam sebi rekla, dosta je! .Posle njega sledjele su duge godine zatisja iako sam se spojila sa nekim ko mi je onako-odgovarao, ali, ja sama nisam smogla snage da se povratim.... Posle dugog perioda od svih strana obremljena svashtarijama shvatila sam da bash me briga skim sam, jer najvaznija sam ja- ta koja sam nekad bila i da zasluzujem da sam skockana onako kako samo sam ja umjela i kako su se ljudi udeshevljavali mojoj pojavi i karakteru.... itd.... Sadam sam svoja i nicija!!!!! A za svoju dushu ne bih pricala koliko mi je oshtecena ili bogata. To nek otktije ko je u buduchnost zabrinut za mene!