Glasnik.
Buduća legenda
- Poruka
- 42.708
Zato sto nije dao Kosovo ti je zlotvor?Koga ti porediš svetog kneza Lazara i požarevačkog zlotvora.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato sto nije dao Kosovo ti je zlotvor?Koga ti porediš svetog kneza Lazara i požarevačkog zlotvora.
Njegov režim je ukanalio Srbiju.Zato sto nije dao Kosovo ti je zlotvor?
Kako onda dokazuješ da Lazar nije poslušao savet, ako je svejedno da li je izgubio ili pobedio?Izgubio ne izgubio nije to piranhe.
Vec je pitanje kako sacuvati narid i vojsku, da li vojsku treba poslati u smrt ili ih sacuvati z kasnije?
On je odlucio poslati u smrt.
Milosevica ste osudili zbog 3,5 meseca?
Znaci znate vi kako treba ili ne treba.
otkud ti toZnaci ja mrzim svoje korene sto stitim svoj narod da ne strada za latine a ti volis kao svoje korebe i teras ga u pogibiju za latine?
Pa ti si se odrekao pravoslavlja i hoces nekome da drzis predavanje?
Namerno mesas i izvrcesKakva je to nagodba kad su ti što su bili veziri prešli u drugu vjeru?
To nije nagodba. To se zove osvajanje.Namerno mesas i izvrces
To je nagodba posle ne nagodbe.
Kada je ta bila izdrzljiva, kakva bi tek bila ona prava?
Tada posle ne nagodbe, moras da uzmes sto daju.
Pa nisu svi presli.
Pa optuzujes nekoga ko ne praktikuje a prizmas da ne praktikujes ali ti postujes iako ne praktikujes a svi drugi ne postuju koji ne praktikuju???otkud ti to
ja poštujem svoj narod i veru, to ne znači da praktikujem a i krštenjem sam vezan za pravoslavno hrišćanstvo
a ti baš mrziš i veru i narod iz razloga koji sam ti naveo, jer ko i svaki poturica moraš ceo život da se dokazuješ
znaš li razlikuPa optuzujes nekoga ko ne praktikuje a prizmas da ne praktikujes ali ti postujes iako ne praktikujes a svi drugi ne postuju koji ne praktikuju???
A onda otkud ti to?
O tome ne pricamo.To nije nagodba. To se zove osvajanje.
Kada je car Senahirib opkolio Jerusalim car Jezekija mu je poslao darove da se mirno nagode, ali je asirski car odbio. Šta je Jezekija uradio? Predao se ili se zabarikadirao u Jerusalim sa ciljem da se bori uzdajući se u Boga?O tome ne pricamo.
Pricamo pre toga, ali ti to pre toga preskaces i pricas o necemu sto ja ne pricam.
Stvar je jednostavna.
Nikada, ni tada bi sada niste slusali sta Hristos kaze.
Da jeste, bilo bi nam daleko bolje.
Ja samo kazem da je bolje bilo da latinska majka jugovicka posaöje 9 dinova ne nasa.
Vi kazete, ne bolje nasa.
Jer moras da opravdas crkvu
Pa ti kazes ko ne praktikuje mrzi.znaš li razliku
- ne praktikovati
- mrzeti
Opet pises o necemu sto ne pisemo.Kada je car Senahirib opkolio Jerusalim car Jezekija mu je poslao darove da se mirno nagode, ali je asirski car odbio. Šta je Jezekija uradio? Predao se ili se zabarikadirao u Jerusalim sa ciljem da se bori uzdajući se u Boga?
Luka 14,31 | Ili kad koji kralj hoće da se zarati s drugim kraljem, ne sjedne li najprije i ne promisli, može li s deset tisuća ljudi izaći protiv njega? |
Luka 14,32 | Ako li ne može, onda pošlje poslanike, dok je onaj još daleko, i moli, da se nagode mirno. |
Kako smo to vidjeli?Opet pises o necemu sto ne pisemo.
Opet izvrces.
Videli smo da se sa turcima moglo nagoditi i ne stradati za latine.
Kaže da promisli.Dakle sta kaze Hristos?
Luka 14,31 Ili kad koji kralj hoće da se zarati s drugim kraljem, ne sjedne li najprije i ne promisli, može li s deset tisuća ljudi izaći protiv njega? Luka 14,32 Ako li ne može, onda pošlje poslanike, dok je onaj još daleko, i moli, da se nagode mirno.
Zasto crkva nije ovako savetovala Lazara nego izgibose sve muskinje?
Pa vec je unazad receno 5 puta.Kako smo to vidjeli?
Luka 14,31 | Ili kad koji kralj hoće da se zarati s drugim kraljem, ne sjedne li najprije i ne promisli, može li s deset tisuća ljudi izaći protiv njega? |
Luka 14,32 | Ako li ne može, onda pošlje poslanike, dok je onaj još daleko, i moli, da se nagode mirno. |
Јбг овде мораш да се понављаш. АКо то ниси схватио онда си промашио форумPa sve je vec napisano unazad.
Kako mozes da vodis sa mekim diskusiju a da nisi prvo procitao sta sve kaze na temu?
I optuzujes me za stvari koje nisam ni kazao vec si ih izmislio.
Sta se to desava sa ljudima?
Kaze kada vidis da nemozes.Kaže da promisli.
Ako proceni da može da pobedi ne kaže ipak se nagodi.
I stvarno nemaš pojma o čemu govoriš....niti su svi muški poginuli, niti svaki vojskovođa prihvata dogovor (kao što smo videli iznad).
Ti u glavi imaš neku priču i to je to.
Odakle ti to da je Lazar video da će da izgubi i odveo vojsku u smrt?Kaze kada vidis da nemozes.
Sta ti vredi da odvedes vojsku u smrt?
A Lazar je vidio a ipak otisao i onda smo zavrsili 500 god.
A latini se sacuvali.
To su i radili.Pa vec je unazad receno 5 puta.
I ti ponovo pitas?
Pa mogli su da nas istrebe i islamiziraju da su hteli, da danas ne znamo ni da li su nam preci bili Srbi ni koje vere.
Ne znaš šta pričaš. Nametnuli su nam ponižavajuće poreze, nabijali nas na kolac, otimali nam djecu u janjičare. Šta je tu dobro?A oni uprkos sto smo ih pobili, dali nam priliku da saradjujemo.
I udarili nam bolje poreze nego ikoja nasa vlast posle?
To sto du beki hteli vise pa prelazili na njihovu veru radi biznisa je ve inom nas problem.
Ti izbjegavaš činjenicu da Osmanlije NISU HTJELE nagodbu. Htjeli su potpunu kapitulaciju.Ali Hristos kaze, kada vidis da je neprijatelj mnogobrojniji, moras da se nagodis snjime i sacuvas vojsku.
A tada ces sigurno bolje proci.
Svakome jasno.
A vremenom ces se osloboditi.
Pa nisi citao unazad i postavio si mi pitanja koja ja nisam tvrdio.Јбг овде мораш да се понављаш. АКо то ниси схватио онда си промашио форум
ne znam to ti meni kaži,Zasto bi neko mrzeo ko hoce da zastoti svoj narod?
Pa nije mogao da vidi?Odakle ti to da je Lazar video da će da izgubi i odveo vojsku u smrt?
Зато што Свети Јован Крститељ није рекао војницима да баце оружје и мењају професију.Dakle sta kaze Hristos?
Luka 14,31 Ili kad koji kralj hoće da se zarati s drugim kraljem, ne sjedne li najprije i ne promisli, može li s deset tisuća ljudi izaći protiv njega? Luka 14,32 Ako li ne može, onda pošlje poslanike, dok je onaj još daleko, i moli, da se nagode mirno.
Zasto crkva nije ovako savetovala Lazara nego izgibose sve muskinje?
Nikada ja nisam pravoslavce tako zvao jer ja nikada ne koristim takve reci.ne znam to ti meni kaži,
prvo što ne mrzim nikog
drugo ako ti mrziš pravoslavlje onda mrziš i svoj narod
jedno vreme si pravoslavce zvao pičkoslavci