Da li se je nekada volelo slađe, romantičnije i rađe nego li sada ?

KPCTAHK

Veoma poznat
Banovan
Poruka
10.606
Eh, kako se je nekada, u dobra stara vremena, volelo krasno, slasno, strasno i, naravski, uvek ljudski dostojanstveno, dobronamerno i časno... Klecaji kolena, drhtaji tela, a srdašce klokota kao stara potočara - bi milina u vremena dobra stara ... Svuda oko vrata imao je "šljive" vragolasti bata, a tek kako su mi usne bile slatko-brideće - kao Voja Šešelj sam tri dana izgovarao "vRe", bre, da me je profa Dača stalno zapitkivao:

"Šta ti je, Krstane ? Gde nestade tvoje teatralne dikcije ?"

A sada, gle jada, mene od ovodobog ljubovanja panika fata - damče se o`ma` lati alata i posle ništa drugo i ne preostaje već da milozvučno zagusli joj bata ...Damče se posle na drugu stranu okrene, ne pogledavši u oči mene, i za tili čas zahrče, a ja se unezverim, savest mi k`o govedo počne da riče i na uvce mi sriče:

"Ne, definitivno ne, vragolasti pesniče, ti nisi junak iz ovodobe ljubavne priče !"

Slažem se, dabome, jer ako je seks jedini produkt ljubavi onda ja nisam čova takvog kova - volim da volim, onako natenane, slatko lane, i da time sladim svoje dane … 😉

RESPEKT6.jpg

Back