M
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Zao mi je sto nema niko da ti odgovori vec toliko dana. Ja sam jarac i imam drugaricu koja blizanac, generalno se super slazemo, ali blizancima jednostavno fale neke stvari kao sto su odgovornost, istrajnost, poverljivost, doslednost, a vole i da iskoriscavaju sto jarcevi ne podnose. Prijateljstvo moze dugo da traje ako je jarac svestan da na blizanca ne moze da racuna. Blizanac je los znak, ali moram da priznam da ima izuzetaka. Pomenute lose osobine uglavnom krase zenske pripadnike znaka.Marinica:
Ja sam jarac, sto si mogla da zakljucis iz moje poruke, a i iz mojih drugih poruka, ali nema veze, znam da vama blizancima tako promaknu i najobicnije stvari. Ovo koliko imam godina cu da preskocim, jer ni ja o tebi ne znam nista, a ako te interesuje prijateljstvo sa tim tipom mogu ti reci dosta stvari o tome sta te ceka.Marinica:ja sam Blizanac i tacno je da su Blizanci mozda najgori znak ali ja generalno mislim da te lose osobine variraju od osobe do osobe. tacno je da su zene blizanci drugaciji od muskaraca sa istim horoskopskim znakom. jarac je brat jedne moje drugarice koji mi se jako svidja a izgleda da je "bacio oko" na mene. on je u kineskom Zec a ja Zmija. ne slazemo se ni u jednom a ni u drugom horoskopu ali bi volela da se slazemo makar kao prijatelji. koji je tvoj znak i koliko imas godina.
King II:p.s.
S obzirom da na tvoju temu samo ja odgovaram, mogla bi da ostavis neke podatke ( tipa e-mail ) pa da se tako dopisujemo, ako hoces, da ne opterecujemo ovaj forum.![]()
Izvini sto te nisam razumeo za kineski horoskop. To je zato sto se ne razumem bas u kineski, pa mi on nije mnogo u glavi. Ja imam 18 godina, pa verovatno mozes da izracunas da sam pacov u kineskom.Anonymous:King II:p.s.
S obzirom da na tvoju temu samo ja odgovaram, mogla bi da ostavis neke podatke ( tipa e-mail ) pa da se tako dopisujemo, ako hoces, da ne opterecujemo ovaj forum.![]()
ono za tvoj znak sam mislila na kineski horoskop. mnogo sam ispustila. ja imam 14 godina i puno sam mladja od tebe. kad ti meni kazes koliko ti imas mozda i ostavim e-mail.
Doktorko, ja kad sam blatio blizance, nedvosmisleno sam se ogradio i rekao da ima izuzetaka. Ja naime poznajem jednog duplog blizanca i to je vrlo odgovorna osoba, da ne poveruje covek da je blizanac. Naravno da nije sve u horoskopu.doktorka:Morala sam da stanem u odbranu blizanaca.Ja sam dosta starija od oboje,ja sam blizanac a moj bivsi najbolji drug a vec godinama ljubav mog zivota je jarac i odlicno se slazemo.Ima tu i malo uticaja podznaka,ja recimo znam osobe sa podznakom blizanac koji imaju vise karakteristika tog znaka nego sami blizanci.Uostalom nije sve ni u horoskopu,ima malo i u nacinu vaspitanja...Da ne davim za blizance vazi vecina tih losih osobina ali takve osobine imaju i drugi znaci.Samo napred,mozda je taj Jarac bas za tebe.Uostalom jarcevi jesu malo hladni ali kao prijatelji su sjajni.Veruj mi tesko ce se desiti da te jarac razocara.
King II:Zao mi je sto nema niko da ti odgovori vec toliko dana. Ja sam jarac i imam drugaricu koja blizanac, generalno se super slazemo, ali blizancima jednostavno fale neke stvari kao sto su odgovornost, istrajnost, poverljivost, doslednost, a vole i da iskoriscavaju sto jarcevi ne podnose.Marinica:
Ja sam blizanac. To je tacno, ali nismo najgori. Superiorniji smo u odnosu na druge jer u sebi objedinjujemo dva koje cini jedno..te smo kompletniji, a to se drugima cini kao samozivost?!?!?! Na kraju krajeva...
Prijateljstvo moze dugo da traje ako je jarac svestan da na blizanca ne moze da racuna. Blizanac je los znak, ali moram da priznam da ima izuzetaka. Pomenute lose osobine uglavnom krase zenske pripadnike znaka.
Sta si ti u toj kombinaciju blizanac/jarac?
TACNO TAKO!Ja sam dupli blizanac u horoskopu i jako sam odgovorna,osoba sam od poverenja,tacna,a u ljubavi verna do koske kad volim.Pravi sam prijatelj i sa jarcevima koje poznajem se jako dobro slazem.Ljude treba prihvatiti onakve kakve jesu;svi mi imamo i vrline i mane.A to sto npr. za blizance kazu da su neosecajni i povrsni a npr.neki blizanac ima mesec u ribama-on mora da bude osecajan,znaci da najvise uticaja u horoskopu ima polozaj planeta.King II:Doktorko, ja kad sam blatio blizance, nedvosmisleno sam se ogradio i rekao da ima izuzetaka. Ja naime poznajem jednog duplog blizanca i to je vrlo odgovorna osoba, da ne poveruje covek da je blizanac. Naravno da nije sve u horoskopu.doktorka:Morala sam da stanem u odbranu blizanaca.Ja sam dosta starija od oboje,ja sam blizanac a moj bivsi najbolji drug a vec godinama ljubav mog zivota je jarac i odlicno se slazemo.Ima tu i malo uticaja podznaka,ja recimo znam osobe sa podznakom blizanac koji imaju vise karakteristika tog znaka nego sami blizanci.Uostalom nije sve ni u horoskopu,ima malo i u nacinu vaspitanja...Da ne davim za blizance vazi vecina tih losih osobina ali takve osobine imaju i drugi znaci.Samo napred,mozda je taj Jarac bas za tebe.Uostalom jarcevi jesu malo hladni ali kao prijatelji su sjajni.Veruj mi tesko ce se desiti da te jarac razocara.