- Poruka
- 121.243
secam se na strandu
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odma u kupacim gacamasecam se na strandu
Jel mi verujes da nisam ni jednom na Štrand otisao ove godine, smucio mi se Dunav. I taj opijajuci miris pokvarenih jajasecam se na strandu
a ja čula da nema grupnog okupljanja nego samo u dvoje mislim tako se pričabilo ih je podosta, narocito u novom sadu ali i u beogradu.
Smes, samo nije bas higijenskimeni su rekli da ne smijem da se kupam u Dunavu kada sam bila u Ns
Elem sve ostalo mozes posto je voda toliko mutna da se nista ne vidi, ja skidao gace milion putaa ja čula da nema grupnog okupljanja nego samo u dvoje mislim tako se priča
ma kupam se i ja gola ali na moruElem sve ostalo mozes posto je voda toliko mutna da se nista ne vidi, ja skidao gace milion puta
ma kupam se i ja gola ali na moru
Al tu se sve vidima kupam se i ja gola ali na moru
pa šta ondaAl tu se sve vidi
aha, onda znači ne smijemSmes, samo nije bas higijenski
Pa tu je tus blizu, skines se kad vec nemas problem sa tim i operesaha, onda znači ne smijem
A mozemo i zajedno @mačka zagrebačka samo nemas sta da vidisPa tu je tus blizu, skines se kad vec nemas problem sa tim i operes
Jedno vreme je NS bio rasadnik, sada je primat preuzeo nerazvijeni deo drzave Srbije, tacnije Juzna Pruga.bilo ih je podosta, narocito u novom sadu ali i u beogradu.
skupljaš fore od frendaA mozemo i zajedno @mačka zagrebačka samo nemas sta da vidis
Rekla si da je dobra, ja upijam sta valjaskupljaš fore od frenda
dobra fora, pamtim koga si citiraoRekla si da je dobra, ja upijam sta valja
Kad si pre reagovalaRekla si da je dobra, ja upijam sta valja
Mozda sebedobra fora, pamtim koga si citirao
u početku si rekao druga a ja vjerujem na prvu nema sad izmotavanjaMozda sebe
Jesam, al on i ja iste fore imamou početku si rekao druga a ja vjerujem na prvu nema sad izmotavanja
To sto ti hoces druga a ja tebe, necu da komentarisemJesam, al on i ja iste fore imamo
hočeš u vreći???To sto ti hoces druga a ja tebe, necu da komentarisem
Pa nisam imao macku za ljubimca od 2009. Sta falihočeš u vreći???