Da li se druzite van Foruma sa ljudima odavde?

ne nikako :nono2: mislim da je to čak zabranjeno i pravilnikom foruma. Šta bi bilo recimo da se dvoje smuvaju, pa oboje slobodni pa se zaljube, pa se ožene pa da im forum radi toga mora osigurati posao, pa stan, pa dječji doplatak :fdlan:
a zamisli tek da dođe do razvoda, pa forum mora da plati odvjetnika, pa eventualno opet alimentacija... ma nema druženja :rotf: :rtfm:

Sa ovog foruma sam uživo upoznao samo jednog člana, i to jednu ženu kojoj sam nešto pomogao oko igre The Sims pa me je pozvala da se vidimo da mi dâ neke diskove sa raznim zezalicama vezanim za tu igru u znak zahvalnosti. To je bilo još 2008. I to je sve što se tiče Krstarice.

Ali zato sam upoznao uživo ljude sa nekih drugih foruma čiji sam član. Na jednom od njih sam upoznao svog najboljeg prijatelja kao i još nekoliko sjajnih ljudi sa kojima sam i danas u kontaktu, viđamo se povremeno, s nekim češće, s nekim ređe.

ne nikako :nono2: mislim da je to čak zabranjeno i pravilnikom foruma. Šta bi bilo recimo da se dvoje smuvaju, pa oboje slobodni pa se zaljube, pa se ožene pa da im forum radi toga mora osigurati posao, pa stan, pa dječji doplatak :fdlan:
a zamisli tek da dođe do razvoda, pa forum mora da plati odvjetnika, pa eventualno opet alimentacija... ma nema druženja :rotf: :rtfm:
Дакле, извалио сам се са столице од смијања :hahaha::hahaha::hahaha:

dobro je ako su slobodni :mrgreen:

Back