gost 304860
Buduća legenda
- Poruka
- 44.400
jok, shpalir za chiku iz glavnog odbora. to je baja![]()
vid pericu...

nesto ste mnogo kivni iako ste "pobedili"

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jok, shpalir za chiku iz glavnog odbora. to je baja![]()

Za tebe sam poslovan čovek i koji je verovatno i stariji od tebe tako ne samo da ćeš da praviš špalir nego da postaviš crveni tepih i da salutiraš....................

Da si pogledao moj profil i neke bitnije postove znao bi šta radim i gde radim a samo da znaš ja sam vize za EU pre 5 godina dobijao kao na tacni jer je to sasvim normalno za poslovne ljude u celom svetu te stoga pričaš gluposti....Bolje proveri neke stvari da ne ispadaš na kraju gl.up kao i tvoj ortak marlon....................
vid pericu...
nesto ste mnogo kivni iako ste "pobedili"![]()
jos mu viri clanka karta dva prsta iz sakoa , evo ide drug clan hebooote !!!!!jok, shpalir za chiku iz glavnog odbora. to je baja![]()

vid pericu...

vid pericu...

pa to ti kazem, ja i ti smo ista bratija - pre pet godina smo prolazili svugde a sad eto ne daju nam, pa jedemo g.ovna po forumima. pazi se, ja sam evo od ocaja vec poceo da pisam za kioscima, mislim da tu ima neki skriveni - da se izrazim tvojim jezikom - petrn...?
Љути људи на опозицију што су победили...![]()

marlenaa.......pa de si bre!
samo si tri smajlija stavio.
elem,
ja samo hteo da pozdravim glavni odbor.![]()

molim te samo mi nemoj reći kako ti je država kriva za sve.................Mislim to je baš isprano.................
brate, ja sam jos neoriginalniji - ti si mi kriv za sve.
sta kazes na to?
E onda mi je pao kamen sa srca jer sam bš to želeo....Da ti budem kriv za sve a ti možeš samo da me mrziš i da se živ pojedeš jer mi ne možeš ništa.................Toliko...........

:shock:![]()
Danas sam ovo procitao. Cini mi se da se ni posle pregovora i potpisanog sporazuma o viznim olaksicama nista nece promeniti. Ambasade i dalje rade kao dosad,cak i za povlascene kategorije stanovnistva.
http://www.novosti.co.yu/code/navigate.php?Id=4&status=jedna&vest=115571&datum=2008-02-04
ma novosti lazu bre...evo kaze mi kolega da je dobio povratnu vizu....jedino je morao imati
svetleci prst....mislim kao potvrdu da je glasao

Jel ti to ponestalo inspiracije ili ja to vidim da podvijaš rep,a?
ma novosti lazu bre...evo kaze mi kolega da je dobio povratnu vizu....jedino je morao imati
svetleci prst....mislim kao potvrdu da je glasao