Da li se danas nakon sporazuma zaista lakse dolazi do vize?

Za tebe sam poslovan čovek i koji je verovatno i stariji od tebe tako ne samo da ćeš da praviš špalir nego da postaviš crveni tepih i da salutiraš....................

ma poshtujem ja tebe... imash tamo na savremenom muskarcu fine dame koje vole ozbiljne poslovne ljude od preko 40... mozda nesto i nabodesh... 'nako poslovno :lol:

Da si pogledao moj profil i neke bitnije postove znao bi šta radim i gde radim a samo da znaš ja sam vize za EU pre 5 godina dobijao kao na tacni jer je to sasvim normalno za poslovne ljude u celom svetu te stoga pričaš gluposti....Bolje proveri neke stvari da ne ispadaš na kraju gl.up kao i tvoj ortak marlon....................

pa to ti kazem, ja i ti smo ista bratija - pre pet godina smo prolazili svugde a sad eto ne daju nam, pa jedemo g.ovna po forumima. pazi se, ja sam evo od ocaja vec poceo da pisam za kioscima, mislim da tu ima neki skriveni - da se izrazim tvojim jezikom - petrn...?

pa to ti kazem, ja i ti smo ista bratija - pre pet godina smo prolazili svugde a sad eto ne daju nam, pa jedemo g.ovna po forumima. pazi se, ja sam evo od ocaja vec poceo da pisam za kioscima, mislim da tu ima neki skriveni - da se izrazim tvojim jezikom - petrn...?

To nije moj jezik ali ako ti tu vidiš neki smisao i cilj onda samo napred....Valjda ti je to budućnost koju hoćeš sam sebi da kreiraš....I molim te samo mi nemoj reći kako ti je država kriva za sve.................Mislim to je baš isprano.................

Back