- Poruka
- 81.918
Da li se brijete dok se tuširate?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da.Da li se brijete dok se tuširate?
Odakle ti inspiracija?Ja sam tek relativno od skoro počeo i ne mogu da se načudim šta sam čekao do tada
Nisi nikad brijao stidne dlake tokom tuširanja?Ja sam tek relativno od skoro počeo i ne mogu da se načudim šta sam čekao do tada
Uvek sam se brijao neposredno pre tuširanja pa da lepo isperem penu sa lica. I nakon milion godina ukapiram da sve to mogu da radim i u tuš kabiniOdakle ti inspiracija?
Pričam o licu, a stidne dlake ne mora pod tušemNisi nikad brijao stidne dlake tokom tuširanja?
Još malo pa multitasking.Uvek sam se brijao neposredno pre tuširanja pa da lepo isperem penu sa lica. I nakon milion godina ukapiram da sve to mogu da radim i u tuš kabini
Da, Mogu takođe da hodam i žvaćem žvaku u isto vremeJoš malo pa multitasking.
Wooow!Da, Mogu takođe da hodam i žvaćem žvaku u isto vreme
jednom sam jeo supu dok sam gledao film na TV. Bila neka uzbudljiva akcija, nisam ni primetioWooow!
Znala sam da ima nade za tebe
Ja pletem i gledam film. Presla sam na napredni nivo.jednom sam jeo supu dok sam gledao film na TV. Bila neka uzbudljiva akcija, nisam ni primetio
Jel praviš prekide za vodu i hranu, il ne staješ dok se film ne završi?Ja pletem i gledam film. Presla sam na napredni nivo.
Не. После туширања је најмекша брада. Брзо и најлакше.Da li se brijete dok se tuširate?
O da, zaboravio sam da mi je to bio dodatni razlog. Prvo operem kosu, a za to vreme omekša bradaНе. После туширања је најмекша брада. Брзо и најлакше.
Naravno. Uvek nešto pijem, barem vodu. Većinom je kafa ili čaj. Uz to ide i nešto slatko. Naravno. Bez slatkog ništa.Jel praviš prekide za vodu i hranu, il ne staješ dok se film ne završi?
Исто.Prvo operem kosa, a za to vreme omekša brada
o Gornjem brijanju u opstini Bojnik, Jablanicki okrug.O kakvom brijanju je reč?
ja sam glup: nisi primetio akciju ili supu?jednom sam jeo supu dok sam gledao film na TV. Bila neka uzbudljiva akcija, nisam ni primetio
šttblkrc bre tebe ejjjjjjj
odlicna stvar, a nekad davno je imao da pusti i kremicu .... (pa su od toga odustali)Исто.
Али под тушем планирам кад купим онај Филипс "One Blade". Може на мокро и на суво.