salko dinamitas
Iskusan
- Poruka
- 5.438
Imam borove iznad kuce i jedan se nakrvio prema kuci ,zao mi je da ga odsjecem ali ne znam da li postoji opasnost da padne na kucu tj da li bor lako pada.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Idi u opštinu. Imao sam isti problem sa lipom. Došli, posekli, očistili i zasadili mladu.Imam borove iznad kuce i jedan se nakrvio prema kuci ,zao mi je da ga odsjecem ali ne znam da li postoji opasnost da padne na kucu tj da li bor lako pada.
Pogledajte prilog 1655284Pogledajte prilog 1655285
sad pitanje je da li su opstinski ili njegovi boroviIdi u opštinu. Imao sam isti problem sa lipom. Došli, posekli, očistili i zasadili mladu.
Ako je na ulici, oni su odgovorni.sad pitanje je da li su opstinski ili njegovi borovi
Borovi su od golf terena , ali i zao mi ga je posjeci, mislim kolika je sansa da padne na kucu , radi se o Spaniji.sad pitanje je da li su opstinski ili njegovi borovi
ozbiljno ja hocu da posadim bukavilju i juke jer taj dio zemljista se ne koristi tako da mogu da radim sta hocu.Благо теби за борове, испод можеш да гајиш боровнице као лоптице.
Најозбиљније.ozbiljno
Кисела ти је земља ту, треба искориститиБоље боровнице и кренберис
Posadio sam jednu juku super raste ali bukovilja se obavezno osusi jbg.Најозбиљније.
па да, јука није захтевна, а за ово друго провери, то је трик
Mislio sam sam najbolji bastovan u regiji dok sam sadio katuse ali kad sam krenuo ovo sa cvijecem katastrofa, treca bukovilja se osusila.Кисела ти је земља ту, треба искористити
И оне имају своје муњеMislio sam sam najbolji bastovan u regiji dok sam sadio katuse ali kad sam krenuo ovo sa cvijecem katastrofa, treca bukovilja se osusila.
jbgИ оне имају своје муње
Nisam sujeveran ,samo me interesuje da nece pasti na kucu.postoji neko verovanje da bor nije dobro imati u dvoristu ..
Procjenis kad imas veze ,ja cijeli zivot u centru grada zivio u stanu.Ako je suvise star, nakrivljen?, nesto tako, sam procenis..bolje je iseci bar te delove koji su kriticni ...
Zemljiste pripada tebi, pa mozes tako da ih seces ?Borovi su od golf terena , ali i zao mi ga je posjeci, mislim kolika je sansa da padne na kucu , radi se o Spaniji.
Sta ti je to bukavija?ozbiljno ja hocu da posadim bukavilju i juke jer taj dio zemljista se ne koristi tako da mogu da radim sta hocu.
hahaha... da, to vazi za dvorista, i verovatno samo u SrbNisam sujeveran ,samo me interesuje da nece pasti na kucu.
pitajProcjenis kad imas veze ,ja cijeli zivot u centru grada zivio u stanu.
Nisu dobri iz vise razloga. Jedan od razloga je sta njegove iglice padaju izmedu crijepova. Drugi je razlog je taj da se zbopg kiselosti zemlje ispod njega ne moze skoro nista saditi.postoji neko verovanje da bor nije dobro imati u dvoristu ..
spreman da se kladim za sledećih 30 godina, da neće,..Kad se osusi pada