Отварач мозга...опет
Iskusan
- Poruka
- 5.042
Нисам још спреман на то
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
posteno da ti kazem,. brat bratu, veliki je to guzvanjac. nego jel ste sigurni da ce se svi UDOSTOJITI?kako strasan sud kad se svi vracamo - resurrection brale
pa kad svi pra pra pra dedovi i babe se nakacimo muceniku koji je trenutno ziv na gajbu neka se snalazi za pare za klopu
Nope.To svi bogohulnici kazu iz udobne fotelje.Nemoj se junaciti,pre bitke svi su junaci
Neće, jer kad čovek umre više nema problema.За овоземаљске проблеме - да...
За оностране - оне ће тебе да заболе, а не ти њих
Smrti da, božijeg nepostojećeg suds ne. Strašno je to da se ugasiš, ti zadnji trenuci, borenje za zadnji udah, mučno je sve to, i na kraju te spakuju u XXI veku kao da ste iz kamenog doba u drvenu kutiju i gurnu pod zemlju, u mrak, sa gomilom insekata da se raspadaš dok te zalivaju atomsferske pojave, mučno je sve to.Ti si mrtav tu bol rascepa želuca i curenja želudačne kiseline uz razjedanje tela ne osećaš.Sećaju te se najbliži, plaču u početku,zasmeje ih nešto kroz mesec dana,pričaju šta će kupiti od penzije u Lidlu, kroz dva meseca,idu gledaju proizvode,cene,ne misle toliko često o tebi.Prođe tako 6 meseci, daju ti godišnji pomen,prođu godina,dve,pet,život ostalih ide dalje.Ti si prošlost.Odlazak na groblje postaje tvojim najbližim mehanički običaj, ne plaču više,zapale sveću mehanički,raščiste grob od opalog lišća,spomenik od ptičijeg izmeta,odu.Klinci iz tvog doba te se više ne sećaju.Roditelji su ti ostareli, brinu kako da prežive,da leče svoje bolesti,time su okupirani.Oni umiru, umireš i ti po drugi put jer su umrle zadnje osobe koje su barem donekle imali sećanja na tebe.Да ли се бојите смрти и Божијег суда?
Да... Имају проблеми њега...Neće, jer kad čovek umre više nema problema.
Nema ništa, kao u anesteziji.Да... Имају проблеми њега...
Јес, видо си кроз завесу времена вечност...Nema ništa, kao u anesteziji.
Samo što se iz anestezije probudiš eventualno, a ovde ostaneš ugašen.
jel imaš ti zivot van Boga? prijatelje, devojku?Јес, видо си кроз завесу времена вечност...
Дедер не млати по тастатури...
Ne može niko da vidi kako je tamo jer da bi neko video, mora da bude živ.Јес, видо си кроз завесу времена вечност...
Дедер не млати по тастатури...
Kada umrem, prvo njega skidam sa krsta i bijem.Лично не јер знам да овај живот није крај. Верујем у Бога и да је Господ Исус Христ својом жртвом на крсту и васкрсењем победио смрти и откупио нас од греха.
ja ne govorim da se niti jedan bog ne poštuje, svaki od njih zaslužuje poštovanje onih koji su poverovali u nekog od njihОво је Божији свет... Бићеш упитан што си причо да се Бог не поштује, и да нема права над свима вама...
Видећеш шта значи обесправљивање Христа и негирање власти Божије над свима створенима
e problem je samo što moj bog postoji ostali su lažnija ne govorim da se niti jedan bog ne poštuje, svaki od njih zaslužuje poštovanje onih koji su poverovali u nekog od njih
A mene može da pita samo moj bog a ne bog drugih naroda ili vera
jel bi ti voleo da te posle smrti ispituje i propituje Višna ili Kukulkan?
Poštujem.Ja vjerujem da je jedan Bog , ako ga ima . I nema drugih bogova uz njega .
Višnu je cool.ja ne govorim da se niti jedan bog ne poštuje, svaki od njih zaslužuje poštovanje onih koji su poverovali u nekog od njih
A mene može da pita samo moj bog a ne bog drugih naroda ili vera
jel bi ti voleo da te posle smrti ispituje i propituje Višna ili Kukulkan?
kako ti objašnjavaš vantelesno iskustvo ljudi koji su doživeli ?Ne može niko da vidi kako je tamo jer da bi neko video, mora da bude živ.
A kad umre nije živ.
Shvataš paradoks.
Христос је све видео... а и пророци, у које ти не врејуеш јер си контра слепачка духовно од њихNe može niko da vidi kako je tamo jer da bi neko video, mora da bude živ.
A kad umre nije živ.
Shvataš paradoks.
Кажњава...
Једино ако си читао кулу Стражару или гледо цртани где се зло не кажњава Праведним Богом
Шта се то тебе тиче, нисам ја тема аброношо...jžž
jel imaš ti zivot van Boga? prijatelje, devojku?
Њему су све привиђења, осим његове паметиkako ti objašnjavaš vantelesno iskustvo ljudi koji su doživeli ?
aj pusti čoveka da objasniЊему су све привиђења, осим његове памети