Lovac Luka ulovio vuka
Ističe se
- Poruka
- 2.957
dokazi pri tom u Bibliji oise da Bog orasta ane kaznjsvaЗа овоземаљске проблеме - да...
За оностране - оне ће тебе да заболе, а не ти њих
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dokazi pri tom u Bibliji oise da Bog orasta ane kaznjsvaЗа овоземаљске проблеме - да...
За оностране - оне ће тебе да заболе, а не ти њих
dokazi pri tom u Bibliji oise da Bog orasta ane kaznjsva
Ja kao galeb, na Jadranu negde. Mozes da letis, plivas, hodas. Uzivas na moru, jedes ribu, prcas galebice...rajski zivot.Ja bih se reinkarnirao kao žirafa. Mislim da je to baš cool
Слава ти...Lako je tebi, ti si VIP.
Nas grešne i moderatori kažnjavaju a tek na Božjem sudu...
Кажњава...dokazi pri tom u Bibliji oise da Bog orasta ane kaznjsva
To strasan sud su izmislili ovi l: Inace u Bibliji pise samo sudkako strasan sud kad se svi vracamo - resurrection brale
pa kad svi pra pra pra dedovi i babe se nakacimo muceniku koji je trenutno ziv na gajbu neka se snalazi za pare za klopu
Tako ti verujes. Ja drugačije.Bozji sud vazi za svakoga čovjeka isto na ovoj planeti .jedan je Bog, a ljudi su samo vise bogova izmislili .
Видећемо на самрти да ли ће тако да се кочопериш, или ће бити атеистички шкргут зуба и плач...Bojim se bolne smrti, posto su vecina smrti takve.
Tih fora sa Bogovima i sudovima, jok.
Takvog boga ne bih poštovao ni da jeste stvaran.Ово је Божији свет... Бићеш упитан што си причо да се Бог не поштује, и да нема права над свима вама...
Видећеш шта значи обесправљивање Христа и негирање власти Божије над свима створенима
Jedino i samo zbog telesnih bolova su u agoniji.Видећемо на самрти да ли ће тако да се кочопериш, или ће бити атеистички шкргут зуба и плач...
Иди мало по домовима, да видиш у којим агонијама старији људи без икаквих телесних болова умиру због атеизма...
Jbt, koji si ti veseljak.Видећемо на самрти да ли ће тако да се кочопериш, или ће бити атеистички шкргут зуба и плач...
Иди мало по домовима, да видиш у којим агонијама старији људи без икаквих телесних болова умиру због атеизма...
citao sam i bracu GrimКажњава...
Једино ако си читао кулу Стражару или гледо цртани где се зло не кажњава Праведним Богом
Видећемо мало касније кад мрешTakvog boga ne bih poštovao ni da jeste stvaran.
To svi bogohulnici kazu iz udobne fotelje.Nemoj se junaciti,pre bitke svi su junaciNe bojim se jer kad umrem boleće me stoiko za sve probleme.
suda se plaše samo kriminalci, pošten nema čega ako je bog pravedan. ako nije opet će ko i na zemlji sirotinja da nadrlja.Да ли се бојите смрти и Божијег суда?
Не знам ни ја тачно, и ја сам грешник...Bojim se, brate!
NIsam sin Izrailjov tako da nema šanse da upadnem u onih 144 000 zapečaćenih
Nisam na žalost od onih koji se '' ne opoganiše sa ženama, jer su devstvenici, oni idu za Jagnjetom kud god ono pođe''
Bojim se crvene aždaje i njenog zla ali i sedmorice anđela koji zlokobno duvaju u trube...
Bojim se anđela sa srpovima i sedam čaša gneva Božijeg
Jedino me teši sudbina natogoozije jer je zapisano:
17:3 I uvede me duh u pusto mesto; i videh ženu gde sedi na zveri crvenoj koja beše puna imena hulnih i imaše sedam glava i deset rogova.
17:4 I žena beše obučena u porfiru i skerlet i nakićena zlatom i kamenjem dragim i biserom, i imaše čašu u ruci svojoj punu mrzosti i poganštine kurvarstva svog;
17:18 I žena, koju si video, jeste grad veliki, koji ima carstvo nad carstvima zemaljskim.
Ja mislim da taj grad ne može biti Moskva.(Šta ti misliš o tome zilote ИПХ ЗИЛОТ)
Тачније, ослободе те на суду због лажних оптужби...Piše kako da ne!
Zato se i zove sud, osude te praštanjem grehova.
Храст у Мамврији 4000+ година стар...aj samo za ove velike vernike jedan dokaz postojanja tog Jevrejskog Boga?
aham, dokaz?Храст у Мамврији 4000+ година стар...
Кад се осуши, доћи ће Антихрист, а већ је почео прошле године због суше да пуца
Ja vjerujem da je jedan Bog , ako ga ima . I nema drugih bogova uz njega .Tako ti verujes. Ja drugačije.