Да ли се бојите смрти и Божијег суда?

Bojim se bolne smrti, posto su vecina smrti takve.

Tih fora sa Bogovima i sudovima, jok.
Видећемо на самрти да ли ће тако да се кочопериш, или ће бити атеистички шкргут зуба и плач...

Иди мало по домовима, да видиш у којим агонијама старији људи без икаквих телесних болова умиру због атеизма...

Ово је Божији свет... Бићеш упитан што си причо да се Бог не поштује, и да нема права над свима вама...

Видећеш шта значи обесправљивање Христа и негирање власти Божије над свима створенима
Takvog boga ne bih poštovao ni da jeste stvaran.

Видећемо на самрти да ли ће тако да се кочопериш, или ће бити атеистички шкргут зуба и плач...

Иди мало по домовима, да видиш у којим агонијама старији људи без икаквих телесних болова умиру због атеизма...
Jedino i samo zbog telesnih bolova su u agoniji.

Ili zbog toga sto nisu vise socijalno bitni, znaci sebicni razlozi svog dup.eta.

Naravno, tu ne racunam ove raspade, alkoholicare/narkomane, koji su u agoniji od 10-e godine zivota.

Jbt, koji si ti veseljak.

Bojim se, brate!

NIsam sin Izrailjov tako da nema šanse da upadnem u onih 144 000 zapečaćenih
Nisam na žalost od onih koji se '' ne opoganiše sa ženama, jer su devstvenici, oni idu za Jagnjetom kud god ono pođe''

Bojim se crvene aždaje i njenog zla ali i sedmorice anđela koji zlokobno duvaju u trube...
Bojim se anđela sa srpovima i sedam čaša gneva Božijeg

Jedino me teši sudbina natogoozije jer je zapisano:

17:3 I uvede me duh u pusto mesto; i videh ženu gde sedi na zveri crvenoj koja beše puna imena hulnih i imaše sedam glava i deset rogova.
17:4 I žena beše obučena u porfiru i skerlet i nakićena zlatom i kamenjem dragim i biserom, i imaše čašu u ruci svojoj punu mrzosti i poganštine kurvarstva svog;

17:18 I žena, koju si video, jeste grad veliki, koji ima carstvo nad carstvima zemaljskim.

Ja mislim da taj grad ne može biti Moskva.(Šta ti misliš o tome zilote ИПХ ЗИЛОТ)
Не знам ни ја тачно, и ја сам грешник...

Знам да је верски највећа тровачница Ватикан, али ми некако Јерусалим (или Лондон), као жидовска престоница која лако поткупи колебљивце логичније делује...

Back