- Poruka
- 273.061
Ne bojim se, naprotiv uživam u svemu sto donosi ziveti sam..a ne biti sam
Tek onda ti je tako svejedno. Ti se ne sećaš ničega,teško je onima oko tebe.Zamisli zapatis demenciju a sam zivis.
Ljudi su stvoreni za zajednistvo, manus manum lavat
za tako nesto postoje staracki domoviZamisli zapatis demenciju a sam zivis.
Zasto me miniras? Tko si ti?Tek onda ti je tako svejedno. Ti se ne sećaš ničega,teško je onima oko tebe.
Pa ne miniram te,tako jeste. Bolje daj neki drugi primer,tipa operišeš kuk.Zasto me miniras? Tko si ti?![]()
Pa i za to postoje domovi.Pa ne miniram te,tako jeste. Bolje daj neki drugi primer,tipa operišeš kuk.
Ma ja sam samo rekla za tvoj primer da je nebitno da li si sam ili ne jer ti je tada apsolutno svejedno. Ja ne mogu da budem sama više od dva dana. A u starosti se nadam da ću imati super društvo u domu,lepo sa svojim vršnjacimaPa i za to postoje domovi.
Ne razumem kako mozete da solirate i bude ok sa tim![]()
Ja se nadam da ce da ozakone eutanaziju pre moje 60e pa da lepo mogu da optiram za dostojanstvenu smrt.Ma ja sam samo rekla za tvoj primer da je nebitno da li si sam ili ne jer ti je tada apsolutno svejedno. Ja ne mogu da budem sama više od dva dana. A u starosti se nadam da ću imati super društvo u domu,lepo sa svojim vršnjacima![]()
Ma ja imam rešenje i za to. Pred kraj:svaki dan alkohol,gudra,pečurke,masna hrana,ima čuka sama da stane. A ne ovi,imaju 100 godina i piju vitamineJa se nadam da ce da ozakone eutanaziju pre moje 60e pa da lepo mogu da optiram za dostojanstvenu smrt.
Nisam nikad probala šrums, a verujem da je superMa ja imam rešenje i za to. Pred kraj:svaki dan alkohol,gudra,pečurke,masna hrana,ima čuka sama da stane. A ne ovi,imaju 100 godina i piju vitamine![]()
Istripujes se pa skocis kroz prozorNisam ni ja,vidiš da ostavljam najbolje za kraj![]()
Moje rešenje je u kolima sa nekom dvadesetogodišnjakinjom. Isto će srce da mi stane.Ma ja imam rešenje i za to. Pred kraj:svaki dan alkohol,gudra,pečurke,masna hrana,ima čuka sama da stane. A ne ovi,imaju 100 godina i piju vitamine![]()
Najlepše je kad ostariš i svi te izbegavaju jer smrdišZamisli zapatis demenciju a sam zivis.
Šta hvaliIstripujes se pa skocis kroz prozor![]()
nema šta da se brinemo, sa'će treći svecki rat.Solera je sve više,svojom ili tudjom voljom ali odjednom ste sami.
Uplašeni ste sta i kako dalje ili to jednostavno odbolujete i krenete dalje .
Ako ostanete sami, sasvim sami, kada nikoga ne bude blizu moraćete da se oslanjate na zemlju i na sebe.
Ili ćete morati da uradite nešto sa tim, ili da se prosto opustite i dozvolite svetu da uradi nešto sa vama.
Razmišljate li sta cete i kako ako dodjete u tu situaciju ?
Pa i za to postoje domovi.
Il vec neko sr.anjenema šta da se brinemo, sa'će treći svecki rat.
Pa ono,skroz okPa i za to postoje domovi.
Najlepše je kad ostariš i svi te izbegavaju jer smrdiš
Poruka je automatski spojena:
Najlepše je kad ostariš i svi te izbegavaju jer smrdiš
Ja se nadam da ce da ozakone eutanaziju pre moje 60e pa da lepo mogu da optiram za dostojanstvenu smrt.