Da li se boje

To što preuzmu kontrolu nad muškim životom, oduzmu vreme, promene mu ličnost, svakodnevno drame, mentalno ga ruiniraju i onda obično raskinu da stave tačku.
To je neko gadno iskustvo.

Žena može da ti promeni život nabolje, ako je prava za tebe, ako odgovarate jedno drugom, upotpunjujete se.
Nije priroda bezveze udesila da to bude baš tako. Muškarci imaju one osobine i sposobnosti koje žene ne, i obrnuto.
Sinergijom se postiže uspeh.

Klasična šarena laža, klopka da se uhvati povodljivo muško, pa posle ćuti i trpi. Žena samo gleda kako da se uvali i iskamči da njoj sve bude potaman.
Ima takvih i muškaraca, ako hoćeš da stvari posmatraš na taj način.
A u jednome si možda u pravu.
Različito se menjamo kroz život i retki parovi opstaju. Ali to nikad ne možeš da znaš onih lepih prvih trenutaka kad si zaljubljen…tako da sve bude kocka kocka kockica…

Sad odoh.

Pozdrav. Znam prepoznati muškarca koji je direktan i koji odmah sve kaže. A da li se muškarac može i bojati žene koja mu se sviđa i bježali od nje. Šta kažete?
Nema šanse. Ako mu se svidjaš neće bežati, naprotiv, uradiće sve da ti to pokaže...bežaće ako mu se ne svidjaš kao što i ti bežiš od onog ko ti se ne svidja..
Istina je uvek jednostavna i okrutna..

mnogo čitaš gloriju i praktičnu ženu itd
Pogrešno. Nikad u životu nisam to čitala.
Pišem iz iskustva, a ima i neke ego-muške logike.
Mačo samouveren tip se plaši da bude odbijen. Zato okleva ili se boji, potpuno nebitno kako to zovemo.
Čovek koji o sebi misli skromno, realno stoji na zemlji neće oklevati da pridje ženi čak i da bude odbijen.

Dakle, odgovor na temu je: zavisi o kakvom se muškarcu radi.

Ženi kojoj se ne svidjaš, koja te ne voli, možda će te i poniziti ako si dosadan...ženi kojoj se svidjaš nema šanse da te ponizi, samo će te uzdizati i ljutiće se na sve koji te kritikuju...
Da su žene racionalne to bi tako izgledalo. Pa ta kojoj se sviđaš čim uđe u vezu gleda kako dušu da ti isisa i da promeni što više stvari.

To je već problem neke druge vrste ..nije do žena i do toga čije su...
Naravno da je problem druge vrste, generiliziram ali kod nas se cesce desava da pitas nesto sasvim pristojno bez ikakvog nabacivanja a dobijes drzak odgovor kao u fazonu otkaci nisam zainteresovana,meni je to smijesno ali nekom moze biti problem.Ne sjecam se da mi se to negdje drugo desava.

Back