Pozdrav. Znam prepoznati muškarca koji je direktan i koji odmah sve kaže. A da li se muškarac može i bojati žene koja mu se sviđa i bježali od nje. Šta kažete?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ajdePlašim se žena jako zato što su žene strašne

?To što preuzmu kontrolu nad muškim životom, oduzmu vreme, promene mu ličnost, svakodnevno drame, mentalno ga ruiniraju i onda obično raskinu da stave tačku.Ma ajde
Šta te najviše plaši?
To je neko gadno iskustvo.To što preuzmu kontrolu nad muškim životom, oduzmu vreme, promene mu ličnost, svakodnevno drame, mentalno ga ruiniraju i onda obično raskinu da stave tačku.
Klasična šarena laža, klopka da se uhvati povodljivo muško, pa posle ćuti i trpi. Žena samo gleda kako da se uvali i iskamči da njoj sve bude potaman.Žena može da ti promeni život nabolje
Ima takvih i muškaraca, ako hoćeš da stvari posmatraš na taj način.Klasična šarena laža, klopka da se uhvati povodljivo muško, pa posle ćuti i trpi. Žena samo gleda kako da se uvali i iskamči da njoj sve bude potaman.
Moze,ali fora je da ona nece onog koji joj direktno kaze sta zeli.Pozdrav. Znam prepoznati muškarca koji je direktan i koji odmah sve kaže. A da li se muškarac može i bojati žene koja mu se sviđa i bježali od nje. Šta kažete?
Zaboravio si da napišeš da ga na kraju pojeduTo što preuzmu kontrolu nad muškim životom, oduzmu vreme, promene mu ličnost, svakodnevno drame, mentalno ga ruiniraju i onda obično raskinu da stave tačku.
200% svaki kome se ne svidjas ustvari mu se svidjas nego se plasi i ostale price pred spavanje.Pozdrav. Znam prepoznati muškarca koji je direktan i koji odmah sve kaže. A da li se muškarac može i bojati žene koja mu se sviđa i bježali od nje. Šta kažete?
mnogo čitaš gloriju i praktičnu ženu itdMogu.
I to najviše oni koji izgledaju kao da imaju najviše samopouzdanja.
Nema šanse. Ako mu se svidjaš neće bežati, naprotiv, uradiće sve da ti to pokaže...bežaće ako mu se ne svidjaš kao što i ti bežiš od onog ko ti se ne svidja..Pozdrav. Znam prepoznati muškarca koji je direktan i koji odmah sve kaže. A da li se muškarac može i bojati žene koja mu se sviđa i bježali od nje. Šta kažete?
Pogrešno. Nikad u životu nisam to čitala.mnogo čitaš gloriju i praktičnu ženu itd
Ne pojedu, nego sahraneZaboravio si da napišeš da ga na kraju pojedu![]()
Naravno da se bojimo ,ko se ne boji zene.Pozdrav. Znam prepoznati muškarca koji je direktan i koji odmah sve kaže. A da li se muškarac može i bojati žene koja mu se sviđa i bježali od nje. Šta kažete?
Nisi dobro informisan. Pojedu ga do pola, a drugu polovinu ostave da se pati, a onda kad izdahne, sahrane gaNe pojedu, nego sahrane
Boji se da bude odbijen ili ismijan,zene su okrutne,pogotovo nase zene.Nema šanse. Ako mu se svidjaš neće bežati, naprotiv, uradiće sve da ti to pokaže...bežaće ako mu se ne svidjaš kao što i ti bežiš od onog ko ti se ne svidja..
Istina je uvek jednostavna i okrutna..
Te drame su najgore, to me strasno nervira.To što preuzmu kontrolu nad muškim životom, oduzmu vreme, promene mu ličnost, svakodnevno drame, mentalno ga ruiniraju i onda obično raskinu da stave tačku.
Ja od bivsih bezim celi život al od osobe koja mi se svidja ne bi nikadPozdrav. Znam prepoznati muškarca koji je direktan i koji odmah sve kaže. A da li se muškarac može i bojati žene koja mu se sviđa i bježali od nje. Šta kažete?

Žena živi od toga da te ponizi, kad joj daš moć, gotov siBoji se da bude odbijen ili ismijan,zene su okrutne,pogotovo nase zene.
Ženi kojoj se ne svidjaš, koja te ne voli, možda će te i poniziti ako si dosadan...ženi kojoj se svidjaš nema šanse da te ponizi, samo će te uzdizati i ljutiće se na sve koji te kritikuju...Žena živi od toga da te ponizi, kad joj daš moć, gotov si
Da su žene racionalne to bi tako izgledalo. Pa ta kojoj se sviđaš čim uđe u vezu gleda kako dušu da ti isisa i da promeni što više stvari.Ženi kojoj se ne svidjaš, koja te ne voli, možda će te i poniziti ako si dosadan...ženi kojoj se svidjaš nema šanse da te ponizi, samo će te uzdizati i ljutiće se na sve koji te kritikuju...
To je već problem neke druge vrste ..nije do žena i do toga čije su...Boji se da bude odbijen ili ismijan,zene su okrutne,pogotovo nase zene.
Naravno da je problem druge vrste, generiliziram ali kod nas se cesce desava da pitas nesto sasvim pristojno bez ikakvog nabacivanja a dobijes drzak odgovor kao u fazonu otkaci nisam zainteresovana,meni je to smijesno ali nekom moze biti problem.Ne sjecam se da mi se to negdje drugo desava.To je već problem neke druge vrste ..nije do žena i do toga čije su...