- Poruka
- 81.935
Da li se Bog i Biblija piše velikim početnim slovom?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Пише се великим словом!Da li se Bog i Biblija piše velikim početnim slovom?
Да ли умеш неко глупље питање да отвориш?Da li se Bog i Biblija piše velikim početnim slovom?
Ти редовно смајлијима дрљаш пост, да кад испаднеш неук и неписмен ко Мита испадне шала...Пише се великим словом!
Волим и ја тебе, Зилоте Брате!Ти редовно смајлијима дрљаш пост, да кад испаднеш неук и неписмен ко Мита испадне шала...
Кренула да се кува ракија брате...Волим и ја тебе, Зилоте Брате!
A kako znaš na kog misliš?Кад је истински Бог - пишеш Велико, кад је лажни бог - пишеш мало...
Ракија из вери најс! То је рекао један странац одушевљен нашим Пићем!Кренула да се кува ракија брате...
Ако, ваља се, ал кад је под кочницом и у друштву..
Rakija se piše velikim slovom.Кренула да се кува ракија брате...
Ако, ваља се, ал кад је под кочницом и у друштву..
Дааа!!!!Rakija se piše velikim slovom.
Бога можеш само у себи да убијеш...Ispravno je, recimo, kada majka kaže sinu "Ubiću Boga u tebi", napisati to ovako...ako su iz srpske pravoslavne porodice.
AntibogoticimaБога можеш само у себи да убијеш...
Hmmm...bogova je na hiljade i svima je to vlastito ime. Npr. jel "bog Manitu" ili "Bog Manitu"? I dalje Perun, Šiva...Pa da, ako je vlastita imenica onda velikim
pa ako mu je Manitu ime onda bog Manitu, ali ako mu je bog ime onda BogHmmm...bogova je na hiljade i svima je to vlastito ime. Npr. jel "bog Manitu" ili "Bog Manitu"? I dalje Perun, Šiva...
Hmm...svi su oni bogovi. Mislim da i taj bog na kog ti misliš ima svoje ime. Valjda Jehova, Jahve...nisam stručnjak.pa ako mu je Manitu ime onda bog Manitu, ali ako mu je bog ime onda Bog
Требао си да напишеш Ја и Тебе великим словом, да ти није неко хаковао налог ?Волим и ја тебе, Зилоте Брате!