Da li se bliže glad, nemaština i opšti krah?

Kome se on zamerio?
Посвађали су се међу собом нешто, он и овај лик:

1729317724955.jpeg

И разишли су се. После је Теша покушао да направи свој подкаст, али пропало је.

Otvorio sam kanal balkan infa na youtubu, trazeci onog dedu sto tvrdi da je k*rac vrhovno bozanstvo da se malo nasmejem i u oko su mi zapali naslovi poslednjih reportaza koje su izasle nedavno. Svi naslovi su krajnje pesimisticni. Da li mislite da je ovo samo klasicna balkan info budalastina za zastrasivanje ili mislite da covecanstvu stvarno predstoje glad i beda?

Pogledajte prilog 1627749
Nostradamusi Balkana. Jel taj Balkan info još postoji? No Teša, no party.

Taj Tesa mozda nije bio neznam kakav voditelj, spavao, cackao nos ali sam primetio da je dobar sagovornik.

Klinac dobro kapira neke stvari i veoma je ostrouman.

Mislim da je on sebi presudio kad je napravio onaj intervju sa VIsekrunom. Pavkovic nije bas mnogo kritikovao Vucica, ali videcemo kako ce njemu sada biti sa Nestorovicem.

Посвађали су се међу собом нешто, он и овај лик:

Pogledajte prilog 1628218
И разишли су се. После је Теша покушао да направи свој подкаст, али пропало је.
Одакле ти то да се њих 2 закачили?
И овај Павковић је обичан Радник тамо,као што је био и Теша..тај се ништа не пита.
Власник је неки црногорац где се Теша закачио директно са њим а Мишљења сам да је дошло до Разлаза зато што су Тешини Апетити много порасли. Почео је много да путује,да се "коурчи "..мало Чиле,мало Кина,Израел,мало неке далеке Дестинације,умислио Тешановић да је "Звезда без премца",да ови без њега не могу па потраживао неке силне Паре.
И ја бих му дао Отказ.

Otvorio sam kanal balkan infa na youtubu, trazeci onog dedu sto tvrdi da je k*rac vrhovno bozanstvo da se malo nasmejem i u oko su mi zapali naslovi poslednjih reportaza koje su izasle nedavno. Svi naslovi su krajnje pesimisticni. Da li mislite da je ovo samo klasicna balkan info budalastina za zastrasivanje ili mislite da covecanstvu stvarno predstoje glad i beda?

Pogledajte prilog 1627749
Gubis vreme gledajuci taj udbaski kanal.

кажи где је то децидно рекао?
ја сам слушао Тешино Излагање око тог Отказа..тако нешто нисам чуо.
Па у једној емисији. Ко ће сад то да тражи. Знам да је поменуо Павковића као једног из те групе са којом се замерио.

Kako mislis da ce odraziti kod nas?

Прелиће се криза јер смо везани за Запад челичним интересима...

Нпр. она криза из Америке 2008. би се прелила на тржиште некретнина и финансијских деривата (који су код нас додуше још у повоју)

Back