ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 93.087
Kome se on zamerio?Нећеш наћи целу емисију, јер су на Јутуб каналу Балкан инфа обрисали све емисије које је Теша водио пошто су га избацили из екипе.
А штета, Тешине емисије су најбоље биле.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kome se on zamerio?Нећеш наћи целу емисију, јер су на Јутуб каналу Балкан инфа обрисали све емисије које је Теша водио пошто су га избацили из екипе.
А штета, Тешине емисије су најбоље биле.
Посвађали су се међу собом нешто, он и овај лик:Kome se on zamerio?
Nostradamusi Balkana. Jel taj Balkan info još postoji? No Teša, no party.Otvorio sam kanal balkan infa na youtubu, trazeci onog dedu sto tvrdi da je k*rac vrhovno bozanstvo da se malo nasmejem i u oko su mi zapali naslovi poslednjih reportaza koje su izasle nedavno. Svi naslovi su krajnje pesimisticni. Da li mislite da je ovo samo klasicna balkan info budalastina za zastrasivanje ili mislite da covecanstvu stvarno predstoje glad i beda?
Pogledajte prilog 1627749
Odlučeno gde će biti prva blokada puta zbog litijuma i kada počinje
Одакле ти то да се њих 2 закачили?Посвађали су се међу собом нешто, он и овај лик:
Pogledajte prilog 1628218
И разишли су се. После је Теша покушао да направи свој подкаст, али пропало је.
Gubis vreme gledajuci taj udbaski kanal.Otvorio sam kanal balkan infa na youtubu, trazeci onog dedu sto tvrdi da je k*rac vrhovno bozanstvo da se malo nasmejem i u oko su mi zapali naslovi poslednjih reportaza koje su izasle nedavno. Svi naslovi su krajnje pesimisticni. Da li mislite da je ovo samo klasicna balkan info budalastina za zastrasivanje ili mislite da covecanstvu stvarno predstoje glad i beda?
Pogledajte prilog 1627749
Тако је Теша испричао.Одакле ти то да се њих 2 закачили?
кажи где је то децидно рекао?Тако је Теша испричао.
Kako mislis da ce odraziti kod nas?Наравно да се ближи слом и то мало шири !
Па у једној емисији. Ко ће сад то да тражи. Знам да је поменуо Павковића као једног из те групе са којом се замерио.кажи где је то децидно рекао?
ја сам слушао Тешино Излагање око тог Отказа..тако нешто нисам чуо.
Kako mislis da ce odraziti kod nas?
Gladio si cvet Marković Miri.Наравно да се ближи слом и то мало шири !