Da li se bliže glad, nemaština i opšti krah?

Pre ćemo mi propasti nego zapad ali kako je krenulo i istok, jer ljudi na zapadu a polako i na istoku u pojedinim državama i dalje daleko bolje žive od nas.
Upravo je to poenta svega, zaplašiti narod kako će svet propasti da ne bi gledali u svoje dvorište...tako se kontroliše emocija i empatija, skreće se pažnja sa primarnog problema kako bi se vladalo i dalje.
Mi smo u neokolonijalnom odnosu prema zapadu vezani smo za njega , ideologijom , privrednim modelom razvoja i na kraju obavezama pa prema tome pripadamo tom krugu iako nismo u EU.
Kina , Indija , zemlje Aseana a sada i Rusija imaju razvoj preko 5% godiošnje , EU oko nule , Amerika, ne znam , mislim nešto preko 1% a predviđanja su jako loša .

Poslednja izmena:
Mi smo u neokolonijalnom odnosu prema zapadu vezani smo za njega , ideologijom , privrednim modelom razvoja i na kraju obavezama te pa prema tome pripadamo tom krugu iako nismo u EU.
Kina , Indija , zemlje Aseana a sada i Rusija imaju razvoj preko 5% godiošnje , EU oko nule , Amerika, ne znam , mislim nešto preko 1% a predviđanja su jako loša .
Ali u slucaju sveopste katastrofe ili rata, sve to pada u vodu. Nista nije zacementirano doveka. Te stvari su se uvek menjale.

Otvorio sam kanal balkan infa na youtubu, trazeci onog dedu sto tvrdi da je k*rac vrhovno bozanstvo da se malo nasmejem i u oko su mi zapali naslovi poslednjih reportaza koje su izasle nedavno. Svi naslovi su krajnje pesimisticni. Da li mislite da je ovo samo klasicna balkan info budalastina za zastrasivanje ili mislite da covecanstvu stvarno predstoje glad i beda?

Pogledajte prilog 1627749
Ti negativni ljudi nisu normalni, nikad se bolje nije zivjelo u istoriji civjecanstva

AHhahah pa sto te cudi sto u 15. veku Srbi nisu imali antibiotik i magnetnu rezonancu. Logika ti je do mojega. A ko je u Americi i napravio sva ta otkrica? Uglavnom Evropljani...

A sto se tice dekreta o ceni kokosaka i slicnih gluposti, ako dodje do toga da ce narod biti gladan, nece postojati nijedan dekret, ogranicenje i sila koja ce ljude moci da spreci da gaje kokoske, stoku, voce i povrce do mile volje.

Znam da si amerikanoljubac, ali pretera ga brate. Idi zivi tamo onda.
Nije fora da nece da gaje kokoske za sebe, nego nece da gaje kokoske za tebe i mene, tj za prodaju.

Pa cemo ja i ti da umremo od gladi.

Dzaba i bogata zemlja, i resursi, i sve, to da li se umire od gladi zavisi od neceg drugog, ne od plodne zemlje.

E to ce da nestane, ako propadne USA.

USA ti je nabitnije vezivno tkivo svakog drustva danas.

Nije fora da nece da gaje kokoske za sebe, nego nece da gaje kokoske za tebe i mene, tj za prodaju.

Pa cemo ja i ti da umremo od gladi.

Dzaba i bogata zemlja, i resursi, i sve, to da li se umire od gladi zavisi od neceg drugog, ne od plodne zemlje.

E to ce da nestane, ako propadne USA.

USA ti je nabitnije vezivno tkivo svakog drustva danas.
Možda kada je genocid, kriminal i pederluk u pitanju.

Pa sad ne verujem da ce se ista bas tako dramatično desiti kao sto je WW3 ili da cemo ovde doslovno crkavati od gladi i doslovno jesti jedne druge i da ce sve izgledati kao Wasteland iz Pobesnelog Maksa ali da idemo u nekom dobrom i pozitivnom pravcu ne idemo uopšte i ono kad uzmemo u obzir sve što se dešava, sistem vrednosti koji vlada, uopšte energija kakva vlada medju ljudima, način na koji ljudi žive i ostalo jasno je da ne ide na dobro i da iz toga ne može da proizidje ništa dobro niti neki pozitivan ishod, kao što iz trulog i bolesnog korena ne može da izraste zdrav zub, prosto čista logika.

Mislim prosto taj trend eksploatisanja i zagadjivanja planete kao i ljudi i taj trend da je sve manji broj pojedinaca sve bogatiji a sve veći broj ljudi sve siromašniji prosto ne može večito da traje i prosto jednom mora da pukne i uruši se.
Uostalom oni koji tvrde suprotno ne razumeju i ne shvataju baš ništa i ne razumeju da ništa ne traje večno i da ne postoji tako nešto kao održivi razvoj i večno kontinuirani rast jer prosto zakoni prirode, fizike i univerzuma ne funkcionišu tako vec u prirodi i univerzumu sve se odvija ciklično i da jedina konstanta su stalne promene, pa prema tome jasno je i da aktuelni poredak nije večan i da će i on pući (a takve stvari se nažalost retko dešavaju bez kriza i potresa), zapravo je već pukao samo ga drže na aparatimoa za održavanje u životu a oni kojima to nije jasno su verovatno isti oni kojima ni 1991. (pa čak ni nakon ulaska JNA u Vukovar) nije bilo jasno da je Jugoslavija pred raspadom i verovatno su i tad mislili da su to samo gluposti i teorije zavere nekakvih dokoličara.

Otvorio sam kanal balkan infa na youtubu, trazeci onog dedu sto tvrdi da je k*rac vrhovno bozanstvo da se malo nasmejem i u oko su mi zapali naslovi poslednjih reportaza koje su izasle nedavno. Svi naslovi su krajnje pesimisticni. Da li mislite da je ovo samo klasicna balkan info budalastina za zastrasivanje ili mislite da covecanstvu stvarno predstoje glad i beda?

Pogledajte prilog 1627749
Неуважени јутјубери са слике се много пројектују Азијом и Африком амо, заборављајући да је овде Европа, повише другојачија од гладопоморених...

А и рече један древни мудрац да је СРЕБРОЉУБЉЕ ПРЕДСКАЗИВАЧ ГЛАДИ, па можда (а и без можда) у том демону лежи фаталистичка депра...

Ne informisem se, napisao sam gore, trazio sam klipove ovog lika

Нећеш наћи целу емисију, јер су на Јутуб каналу Балкан инфа обрисали све емисије које је Теша водио пошто су га избацили из екипе.

А штета, Тешине емисије су најбоље биле.

održivi razvoj i večno kontinuirani rast jer prosto zakoni prirode, fizike i univerzuma ne funkcionišu tako vec u prirodi i univerzumu sve se odvija ciklično i da jedina konstanta su stalne promene, pa prema tome jasno je i da aktuelni poredak nije večan
sad kada istok raste, da rusimo sve, poredak, ili samo odrzivi rast da dozvolimo? a taj sertifikat odrzivosti ce kol. zapad da izdaje celom svetu? malo sutra!
Mi smo u neokolonijalnom odnosu prema zapadu vezani smo za njega , ideologijom , privrednim modelom razvoja i na kraju obavezama pa prema tome pripadamo tom krugu iako nismo u EU.
takoe, ubaciti procente u kalkulator, i videti da treba jos oko 2 decenije da se svet nivelise, vec za 1 ce biti ocigledno, nego zapadu krivo pa apokaliptise, seni, besni, i onda se raznorazni primaju

Back