Da li se bliže glad, nemaština i opšti krah?

lukabeograd

Aktivan član
Poruka
1.456
Otvorio sam kanal balkan infa na youtubu, trazeci onog dedu sto tvrdi da je k*rac vrhovno bozanstvo da se malo nasmejem i u oko su mi zapali naslovi poslednjih reportaza koje su izasle nedavno. Svi naslovi su krajnje pesimisticni. Da li mislite da je ovo samo klasicna balkan info budalastina za zastrasivanje ili mislite da covecanstvu stvarno predstoje glad i beda?

Screenshot 2024-10-18 at 12.00.34.png

Otvorio sam kanal balkan infa na youtubu, trazeci onog dedu sto tvrdi da je k*rac vrhovno bozanstvo da se malo nasmejem i u oko su mi zapali naslovi poslednjih reportaza koje su izasle nedavno. Svi naslovi su krajnje pesimisticni. Da li mislite da je ovo samo klasicna balkan info budalastina za zastrasivanje ili mislite da covecanstvu stvarno predstoje glad i beda?

Pogledajte prilog 1627749
Koje glave brt. Pogotovo ovaj udbaški nostradamus u gornjem desnom uglu

Ne glad , nemaština i propast Evrope te Amerike već jedno dugoročno tavorenje (u recesiji ili oko recesije) dok će se glavni prihodi i civilizacijsko napredovanje preseliti na istok.

Glad je uvek tu. A ovi likovi nisu mahom to ni rekli u svojim intervjuima nego je to samo klik mi naslov. Sve te izjave su uslovljene.
Biće kriza i one će kao i uvek prolaziti.

To se zove marketing...većina ljudi koji prati to sranje od kanala su ljudi koji su skloni teorijama zavere, naravno sve teorije zavera su u negativnom kontekstu i tu publiku ćeš targetirati i privući ovakvim naslovima.
Balkan info zna da su im takvi ljudi ciljna grupa i svoje naslove konstruišu i pažljivo smišljaju na osnovu profila pratilaca i gledalaca, na osnovu njihovih želja.
Dakle u pitanju je marketing i zarada...na žalost o posledicama niko ne razmišlja i to je ogroman problem u našem društvu gde je informisanje preko interneta postala religija koja je zasnovana na verovanju, a ne na činjenicama i proverenim informacijama.
Po mom mišljenju ovo čak spada u jednu vrstu psihološkog terorizma.

Ne glad , nemaština i propast Evrope te Amerike već jedno dugoročno tavorenje (u recesiji ili oko recesije) dok će se glavni prihodi i civilizacijsko napredovanje preseliti na istok.
Pre ćemo mi propasti nego zapad ali kako je krenulo i istok, jer ljudi na zapadu a polako i na istoku u pojedinim državama i dalje daleko bolje žive od nas.
Upravo je to poenta svega, zaplašiti narod kako će svet propasti da ne bi gledali u svoje dvorište...tako se kontroliše emocija i empatija, skreće se pažnja sa primarnog problema kako bi se vladalo i dalje.

Ne informisem se, napisao sam gore, trazio sam klipove ovog lika

Ok, evo odgovoricu ti.

Odgovor na tvoje pitanje je lak, sve zavisi od stanju u USA.

Ako se USA raspada kao sto vi prizeljkujute, ceo svet ce potonuti u mrak, a Srbi ce umirati od gladi.

Ako USA ostane i dalje sila broj jedan u svetu, bice prosperiteta, i standard Srbima ce se povecavati sve vise i vise.

Zasto? Kako su se Srbi hraniili dok nije bilo USA? Jel u Srbiji nemoguce posaditi hranu i da ona nikne? Ili je nemoguce odgajati kokoske, krave i svinje? Jel nema ribnjaka po Srbiji?
Dok nije bilo USA, Srbi nisu imali antibiotik i magnetnu rezonancu, i umirali su 10 puta vise od sepse kao mladji u najgorim mukama, nego sada.

Deca su umirala u najgorim mukama od sepse, u broju koji je ko zna koliko puta veci nego sada.

Svo medicinsko znanje uvozimo, mi nista ne istrazujemo, i apsolutno i potpuno zavisimo od istrazivanja i otkrica u Americi.

Mi se samo prijavimo da dobijemo pare od njih za clinical trialse.

To ti je samo jedan sektor.

Ekonomski ti je jos bolji primer. Niko te kokoske u Srbiji nece ni da gaji, kada USA propadne, jer ce drzava Srbija da dekretima odredjuje cene kokosaka, seljacima se nece isplatiit da ih gaje jer im ta cena ne odgovara, i Srbi nece jesti kokoske.

Itd, itd.

Ok, evo odgovoricu ti.

Odgovor na tvoje pitanje je lak, sve zavisi od stanju u USA.

Ako se USA raspada kao sto vi prizeljkujute, ceo svet ce potonuti u mrak, a Srbi ce umirati od gladi.

Ako USA ostane i dalje sila broj jedan u svetu, bice prosperiteta, i standard Srbima ce se povecavati sve vise i vise.
USA je pred oslobođenjem od sotonizma.
Biće to jedna lepa država, prijatelj svim dobrim ljudima na svetu

Dok nije bilo USA, Srbi nisu imali antibiotik i magnetnu rezonancu, i umirali su 10 puta vise od sepse u najgorim mukama, nego sada.

Deca su umirala u najgorim mukama od sepse, u broju koji je ko zna koliko puta veci nego sada.

Svo medicinsko znanje uvozimo, mi nista ne istrazujemo, i apsolutno i potpuno zavisimo od istrazivanja i otkrica u Americi.

To ti je samo jedan sektor.

Ekonomski ti je jos bolji primer. Niko te kokoske u Srbiji nece ni da gaji, kada USA propadne, jer ce drzava Srbija da dekretima odredjuje cene kokosaka, seljacima se nece isplatiit da ih gaje jer ne postoji trziste, i Srbi nece jesti kokoske.

Itd, itd.

AHhahah pa sto te cudi sto u 15. veku Srbi nisu imali antibiotik i magnetnu rezonancu. Logika ti je do mojega. A ko je u Americi i napravio sva ta otkrica? Uglavnom Evropljani...

A sto se tice dekreta o ceni kokosaka i slicnih gluposti, ako dodje do toga da ce narod biti gladan, nece postojati nijedan dekret, ogranicenje i sila koja ce ljude moci da spreci da gaje kokoske, stoku, voce i povrce do mile volje.

Znam da si amerikanoljubac, ali pretera ga brate. Idi zivi tamo onda.

Ne radi se samo o propalim starcima, uzgred nisu oni uopste propali. Mislim cim imaju publiku i neku popularnost daleko su od propasti.

Radi se o tome da smo pukli kao narod i vecina mase je za to da izbije neki haos u svetu gde bi mi kao profitirali.

Btw gledanje Balkan infa je otislo u tujac.
Vrte se isti gosti od kanala do kanala i vrte iste priče.
Kome je do istinskih novosti, ima boljih yt kanala.

Back