Arapski svijet je velik i logicno je da se zemlje arapskog govornog podrucja mogu ujedinit u jednu drzavu a to je: od Maroka pa sve do Iraka.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
nemoguca je tkva ideja jer su to zemlje sa velikim etnickim i kulturnim razlikama, imaju razlicite nacionalne i geopoliticke interese i vrlo bogatu istoriju medjusobnih sukoba! ne kapiram na osnovu cega mislis da bi oni svi odjednom mogli da se ujedine?!Arapski svijet je velik i logicno je da se zemlje arapskog govornog podrucja mogu ujedinit u jednu drzavu a to je: od Maroka pa sve do Iraka.
I ja sam o tome razmišljao, ta je podela čisto političke prirode. Može da ih ujedini Muhamedov potomak i niko više.Arapski svijet je velik i logicno je da se zemlje arapskog govornog podrucja mogu ujedinit u jednu drzavu a to je: od Maroka pa sve do Iraka.
Arapski svijet je velik i logicno je da se zemlje arapskog govornog podrucja mogu ujedinit u jednu drzavu a to je: od Maroka pa sve do Iraka.
Pre ce se Duklja vratiti Pravoslavlju, no sto ce se Arapi ujediniti.Ja mislim da oni mogu, i hoće, tek kada bi se svi Srbi ujedinili.
Pre ce se Duklja vratiti Pravoslavlju, no sto ce se Arapi ujediniti.
Znaci nikad.
Trrrrr.Zbog Duklje su Srbi danas pravoslavci. Duklja rodila Nemanjice.
Trrrrr.
Jos jedan kvisko preostao.
Posle mozes da trazis pomoc prijatelja, onih sto nesmetano masu crno-crvenom krpom po Duklju.
Shirom Duklje narod im pobratimski klice.Nijesu u Duklji, već u Dardaniji sveta iljirska zemlja
Shirom Duklje narod im pobratimski klice.
Svako ko je neprijatelj Srbije, prijatelj je Duklje.
Sta rekoh.Svi dobri ljudi su dobrodošli.
Sta rekoh.
Ni stida, a ni ponosa.
Ali bez krompira.Najponosnija i slobodnija zemljaNikad robovi i nesoji
![]()
Ali bez krompira.
Zato banana imate na svakom koraku.
De ces veceg nesoja od Siptara koji su po tebi ukras sveta.
Plemenska povezanost vam je u krvi.Jedino Crnogorci i Albanci imaju Čojstvo i Besu.![]()
Ja bih prvo otisla u Gadafijevu drzavu, to je obicaj u mojoj porodici, znaju me, mozda bi mi I dali posao posle neke operacije, ovde je besplatna, znam I koga vodim.I ja sam o tome razmišljao, ta je podela čisto političke prirode. Može da ih ujedini Muhamedov potomak i niko više.
Ne razumem, pa idi ko ti brani.Ja bih prvo otisla u Gadafijevu drzavu, to je obicaj u mojoj porodici, znaju me, mozda bi mi I dali posao posle neke operacije, ovde je besplatna, znam I koga vodim.
Ne mogu se ujediniti. Bilo je više pokušaja i svaki put je propalo.Arapski svijet je velik i logicno je da se zemlje arapskog govornog podrucja mogu ujedinit u jednu drzavu a to je: od Maroka pa sve do Iraka.
Da nema velikih sila, to bi bilo moguće...Arapski svijet je velik i logicno je da se zemlje arapskog govornog podrucja mogu ujedinit u jednu drzavu a to je: od Maroka pa sve do Iraka.
A to bi pa bio jaci svet.Da nema velikih sila, to bi bilo moguće...