- Poruka
- 14.442
I šta vam prvo padne na pamet kad ovo čujete?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I kako bilo?evo pre pola sata sam se tuširao i sapunjao sam ga ne znam čemu ovakva tema ako dobro razumeo sve ovo
hahahahahČijeg još da sapunjam pored svog? Može. Haha
Maslinovo je zdravijeJa stavim dijamant ulje i bude sluzavo kao sokić iz cica mace. Skoro da nema razlike. Mmmmm. Hahaha
Ja stavim dijamant ulje i bude sluzavo kao sokić iz cica mace. Skoro da nema razlike. Mmmmm. Hahaha
na kakav bre Dijamant i maslinovo ulje...nemate vi pojma!Maslinovo je zdravije

Malo ti zuta ta sluzna kakav bre Dijamant i maslinovo ulje...nemate vi pojma!
ja koristim za to SAE-30, to je identične konzistencije kao sluz iz p*čke!
može i SAE 40 ko voli da je to još malo gušće
![]()
šamponom protiv peruti?evo pre pola sata sam se tuširao i sapunjao sam ga ne znam čemu ovakva tema ako dobro razumeo sve ovo
Materino navlacenje kozice kad mi je bilo 5 gI šta vam prvo padne na pamet kad ovo čujete?

TorturaMaterino navlacenje kozice kad mi je bilo 5 g
Ako je ista bolilo ko to, bacicu se s mosta![]()
Ma bizi...Tortura![]()
Sad je drugacije, tad se zagovaralo da se navlači pre vremena, sad se zagovara da se nista ne dira dok se sama ne opusti i sazreMa bizi...
Peklo je ko ludo, al boja san se sta ce bit ako ne poslusam
Ma znan da su me strasili da cu zavrsit obrezan ko muslicSad je drugacije, tad se zagovaralo da se navlači pre vremena, sad se zagovara da se nista ne dira dok se sama ne opusti i sazre![]()
Vojaerizam...I šta vam prvo padne na pamet kad ovo čujete?
HvalaVojaerizam...
Ako pita muškarac - da je latentni gej, opčinjen falusom i sve..

Znas ono kad ti devijka kaze, nece biti drugog putaNišta?
I drugi put?![]()
Nista protiv tvojih roditelja, al de ces dete strasiti nozemMa znan da su me strasili da cu zavrsit obrezan ko muslic![]()
Nisu oni, stariji bratNista protiv tvojih roditelja, al de ces dete strasiti nozem![]()
Ko u nas baba rogaMadjari su i gori, pricao mi drug, oni imaju neku mitsku pticu sovu sa bakarnim kljunom, kojom strase neposlusnu decu, njemu kad je bio mali govorili tipa ako ne budes jeo docice bakarna soca i pojesce ti jajca i pisu, kaze da ima traume kad god jede![]()