Huh,da je zaebana situacija,jeste!
Najbolja drugarica,ovamo decko.
Da sam na tvom mestu dve stvari bih uradio.
Prva:Cutao bih i gledao sta se desava.AKO bi doslo do sexa medju njima( a to potenciras,vidim) onda i jedno i drugo kash.Zasto?Prosto,to ti onda i nije najbolja drugarica.A on,pa njemu cak i mozes oprostiti,jer kad krv uzavri,opasna rabota.Posle se kajemo,al posle.....Zavisi dal si spremna da prastas.
Druga stvar,mnogo bezbolnija i prostija:
Sto ne porazgovarash i sa njom ali i sa njim?Siguran sam da je i on ukapirao da ga tvoja drugarica hoce.Pa kad cujes,lakse ces suditi.Ne daj samo da u tvojoj presudi preovlada bilo kakav vid ljubomore.razmisljaj i sudi trezne glave.
S njom pak ako budes razgovarala,ja verujem da ce u pocetku biti ono:ma neeeeee...ma kakvi,jesi normalna,ma gde bih ja tebi.....al ce na kraju priznati.Mozda i nece,ti je ipak najbolje znas.Nezgodno sto ti najbolja drugarica ali i zgodno.Pretpostavljam da je znas u "dusu",pa ces je lakse i procitati.na kraju,sve zavisi koliko si spremna da podneses zrtvu.Jedno od njih(ako ne i oboje) sigurno gubis.A mozda,ako je tvoj pametan,ako te voli ko ti nujega,ako te drugarica postuje i voli kao i ti nju,mozda do svega i ne dodje.Vremenom se mozda ohladi,mada kako ti pises.....
E sad,ovo je moje misljenje,jer ja svom najboljem drugu( a bilo je "vruce") nisam kresnuo devojku.....
Moje ubedjenje
evojaka kolko hoces,prijatelja veoma malo.Nismo ipak svi isti,zar ne.....
Imas gadnu situaciju,bas bih voleo da se jos neko ukljuci u diskusiju.
Pozdrav