da li sam normalna

• Začetnik teme tajanstvena
  • Datum pokretanja
:D Najbitnije je sta ti zelis. Normalno je sve ono sto ti cini zadovoljstvo a da pri tome ne nanosis ni sebi ni drugima nikakvu bol, patnju.Meni je 44, od toga 23 u braku, sex nakon toliko godina.......ma sve znas.A funkcionisemo odlicno. Ove "pametne" cemo vidjeti koliko ce uspjeti ostvariti sve svoje zadatke. Ne zavidim im nimalo jer sve je teze. Nego ti samo gledaj da ti bude lijepo i naprijed.Uzmi nesto i za sebe.

Mogu samo da predlozim da ako si zainteresovana mozes da mi se javis na mail :twisted: ! Imam 29 godina iz Bgda. sam i obozavam sex sa starijim zenama!!! A tvoj slucaj je najnormalniji, znam jos nekoliko zenskih osoba sa istim "problemom" :)

tajanstvena:
ne zelim vezu,zelim samo sex,da li je to normalno za zrelu zenu u petoj deceniji

Odmah sam se preshaltala na moju kevu.. stvarno ne mogu da razmishljam o tome
a010.gif

A sto ne mozes da razmisljas? Mozda bas sada tvoja keva ima iste takve zelje!

Evo, moja. Jos uvek izgleda fenomenalno za svoje godine.I kada bi to radila a ne samo zelela ja ne bih imala nista protiv.

Svi mi nosimo u sebi potrebu za ljubavlju i strascu.Pametni ljudi grabe svaki trenutak za tako nesto.I sta jos pametni ljudi kazu.?
Kazu da ljubav i strast nije samo privilegija mladosti.

Posto sam ja nova ovde i mladja dosta od tebe,...ja ti preporucujem da nadjes nekog za dobar sex i treba da ga probas, jer se sve treba probati u izvotu i nikada nije kasno.Zene koje imaju vec odraslu decu i sada imaju vremena za sebe i treba da sebi priuste svakakve vrste uzivanja pa cak i sex.Samo napred!!!
kada nadjes javi da znamo kako je bilo :roll: :D

Samanta:

Hmmm definitivno si nova!

Tema je i onako iz 2003. i ja sam se zeznuo, stoga, riba je vec ili probala ilil je prosao klimaks, pa je libo za sve...

BTW Ko je iskopao ovu temu!? :shock:

Back