Gost
bgdMaestro:Voleo bih da saznam odakle si?maestro:Meni to i treba!!!tajanstvena:ne zelim vezu,zelim samo sex,da li je to normalno za zrelu zenu u petoj deceniji
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bgdMaestro:Voleo bih da saznam odakle si?maestro:Meni to i treba!!!tajanstvena:ne zelim vezu,zelim samo sex,da li je to normalno za zrelu zenu u petoj deceniji
BgdMaestro:Voleo bih da saznam odakle si?maestro:Meni to i treba!!!tajanstvena:ne zelim vezu,zelim samo sex,da li je to normalno za zrelu zenu u petoj deceniji
Zasto da ne ? Zivite svoj zivot, zar ne ?tajanstvena:ne zelim vezu,zelim samo sex,da li je to normalno za zrelu zenu u petoj deceniji
tajanstvena:ne zelim vezu,zelim samo sex,da li je to normalno za zrelu zenu u petoj deceniji
.tajanstvena:ne zelim vezu,zelim samo sex,da li je to normalno za zrelu zenu u petoj deceniji
tajanstvena:ne zelim vezu,zelim samo sex,da li je to normalno za zrelu zenu u petoj deceniji
kučka:Pametni ljudi grabe svaki trenutak za tako nesto.I sta jos pametni ljudi kazu.?
Kazu da ljubav i strast nije samo privilegija mladosti.
d1:zbog problema sa anonimusima (gostima) na LJiSu je odavno uvedena obavezna registracija za postovanje poruka
danas ne postoji nacin da postujes na LJiSu kao gost 8)