Da li sam ja sponzorusa?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
AdrianaA.:
Da li sam ja sponzorusa,bas me zanima?Pre svega,zdrava sam ,pametna,lepa i zgodna.Imam odlican posao,roditelji mi zaradjuju odlicno,imam svoj stan,kola i mogu sebi da priustim sve sto pozelim.Logicno je valjda da pored sebe zelim da imam nekoga ko ima novca kao ja ili vise,a ne nekoga koga cu ja izdrzavati i ko ce mi celog zivota biti na grbaci...
Ok, stani ovde...
Da, jesi sponozorusa :D

AdrianaA.:
Da li sam ja sponzorusa,bas me zanima?Pre svega,zdrava sam ,pametna,lepa i zgodna.Imam odlican posao,roditelji mi zaradjuju odlicno,imam svoj stan,kola i mogu sebi da priustim sve sto pozelim.Logicno je valjda da pored sebe zelim da imam nekoga ko ima novca kao ja ili vise,a ne nekoga koga cu ja izdrzavati i ko ce mi celog zivota biti na grbaci.A i sigurno se ne bi osecao prijatno pored mene.E sad takvog sam nasla,ali okolina me karakterise kao sponzorusu.Zasto to?Volim ga i on je nesto naj naj najlepse u mom zivotu....njegov novac mi je nije bitan,vazno je samo da ne odudaramo jedno od drugog,jer nikako ne bismo opstali kad bi postojale neke vece razlike.
Sa druge strane,imam samo jednu pravu drugaricu,mada,moze se reci da su mi ipak najbolje drugarice sestre,jer znam da ce mi one u svakom trnutku reci iskreno sta misle.Ali,sad su problem sve one _nazovi_drugarice sa kojima se povremeno vidjam.
Njima smeta to sto ja svaki dan idem kod kozmeticara,frizera,na ove masaze,one tretmane,na manikir,pedikir,nadogradnje itd.Zatim o putovanjima da ne pricam.meni samo dodje,e idem prekosutra u Italiju,u Francusku,itd.TO NISU MOJI HIROVI,NEGO ONO STO SEBI MOGU DA PRIUSTIM.A ZASTO SEBI NE BIH PRUZILA SVE STO MOGU,SADA KADA IMAM MOGUCNOSTI.KO ZNA STA SE SVE MOZE DESITI U BUDUCNOSTI,MOZDA I JA OSTANEM BEZ PARA
I ONO STO BIH JOS HTELA DA NAGLASIM JE DA NEMAM SUPLJU GLAVU,NEGO DA SAM OBRAZOVANA I PAMETNA.

A I DALJE ME ZANIMA,ZASTO ME GLEDAJU KAO SPONZORUSU/VOLIM I JA DA SE SREDIM I IZGLEDAM SVETSKI,STA VISE TRUDIM SE DA TAKO SVAKODNEVNO IZGLEDAM,JER KAD SAM ZADOVOLJNA SOBOM OSECAM SE MNOGO BOLJE.

Jedino sto mi u zivotu nedostaje su pravi prijatelji,jer oko mene je sve samo ljubomora i zavist.

You are some kind of rich bitch !

sosovac:
Draga Adriana mogla bi da razgovaraš sa roditeljima da malo odvojite novca za organizaciju osoba sa invaliditetom čiji sam i ja član trenutno naša organizacija ima 200 članova uglavnom se svi krećemo uz pomoć invalidskih kolica.
Mogli bi ste da nam obezbedite jednu prostoriju u centru Beograda gde bi smo mi otvorili fotokopirnicu ili školu kompjutera i tako zarađivali za život a vama bi posle izvesnog vremena vratili novac.
A ako ti osobe sa invaliditetom smorne i nezanimljive mogla bi da odustaneš od jednog puta u Pariz i od jedne masaže pa da sa tim novcem kupiš nešto napuštenoj deci u Zvečanskoj.
Veruj mi ako pomogneš nama ili deci u Zvečanskoj , imaćeš prave i iskrene prijatelje do kraja života.
Ako činiš dobra dela , pomažeš siromašnima i bolesnima kupuješ carstvo nebesko, naravno ako veruješ u Boga.
Nisi Sponzoruša.
Ali ako to želiš budi naš sponzor.
BRAVO!

Procitah ovih dvadeset strana. I mogu samo da konstatujem da je bolest kod Topi Mopi jos vise napredovala. Postavila je temu na Automobilizmu o jednoj teskoj dilemi. Sta da kupi X5 ili 607. Mislim da bi forumska populacija trebala da izdvoji koji dinar, kako bi joj nasli dobrog psihijatra...........

AdrianaA.:
U velikoj sam dilemi,da li da kupim bmw x5 ili peugeot 607?
Sada imam peugeot 407 i zadovoljna sam njim mada bih nesto jos komfornije zato sto stalno putujem negde kolima,a cula sam da x5 i nije toliko udoban.Mozda bolje da se odlucim za 607?
Koja su vasa iskustva?

Mislis na ovo?Videla sam cudno sto bi menjala ako je zadovoljna?

Lexa:
Pa drugo, naravno.
Gledamo mnogo španskih sapunjara u kojima postoji jedna nevina i dobra na 100 zlih teta, lažnih prijateljica, zmija i tako... To u realnosti još uvek ne važi, ali većina predrasuda ustvari na kraju postignu sebe u realnosti. Dakle, obrnuto, umesto da jedna predrasuda govori o stanju u realnosti, obično realnost, vremenom, podlegne predrasudi, mada to ne traje dugo, vrlo je gadno.

Нисам никада гледао сапунице на шпанском па не знам.

sosovac:
Draga Adriana mogla bi da razgovaraš sa roditeljima da malo odvojite novca za organizaciju osoba sa invaliditetom čiji sam i ja član trenutno naša organizacija ima 200 članova uglavnom se svi krećemo uz pomoć invalidskih kolica.
Mogli bi ste da nam obezbedite jednu prostoriju u centru Beograda gde bi smo mi otvorili fotokopirnicu ili školu kompjutera i tako zarađivali za život a vama bi posle izvesnog vremena vratili novac.
A ako ti osobe sa invaliditetom smorne i nezanimljive mogla bi da odustaneš od jednog puta u Pariz i od jedne masaže pa da sa tim novcem kupiš nešto napuštenoj deci u Zvečanskoj.
Veruj mi ako pomogneš nama ili deci u Zvečanskoj , imaćeš prave i iskrene prijatelje do kraja života.
Ako činiš dobra dela , pomažeš siromašnima i bolesnima kupuješ carstvo nebesko, naravno ako veruješ u Boga.
Nisi Sponzoruša.
Ali ako to želiš budi naš sponzor.
Moram se i ja pridruziti: svaka cast!

Ma ajde bre jos se primate???

Andrijana, adrijana anijdna, ema eda eleonora i sve druge zapravo ne postoje!

Neko vrsi sitrazivanje verovatno sa faxa za psihologiju kako ljudi reaguju i tako to.

Aj se kladimo u gajbu piva.

AdrianaA.:
U velikoj sam dilemi,da li da kupim bmw x5 ili peugeot 607?
Sada imam peugeot 407 i zadovoljna sam njim mada bih nesto jos komfornije zato sto stalno putujem negde kolima,a cula sam da x5 i nije toliko udoban.Mozda bolje da se odlucim za 607?
Koja su vasa iskustva?

Koja je bre ovo zajebancija?!? :shock: Man se dete ćorava posla. :roll:

Dakle ovo je genijalno :-)
Dugo me postovi nisu zabavili ovako:-)
I ja isto tako kad imam neki veci problem pa odem u apoteku, popricam sa tetom i odma' mi bolje, eventualno nesto i pazarim...obicno na bazi kantariona...
Pa ne moramo valjda svi kod psihijatra, ..eto i moja baka je sve lecila kantarionom i lincurom :-) danas imamo forume :-)

Aleksej_BASO nisi zaluzio jednu nego 10 gajbi piva,najinteligentniji si ovde.
Jeste dragi moji,u pitanju je psiholosko istrazivanje,tacnije gledamo kako reagujemo mi Srbi,a kako ostale nacije.To je neverovatno kako Srbija ima nizak standard,kako je izgubljena u vremenu.
Da vidite kako reaguju Amerikanci,Francuzi,Nemci itd.to je neverovatno,otkucacu vam sutra detaljno sve o cemu se radi i kakvo je u stvari"istrazivanje"ako moze tako da se kaze u pitanju.
U svakom slucaju iskreno izvinjenje svima koji su ucestvovali :) nadam se da nema ljutnje!

AdrianaA.:
Aleksej_BASO nisi zaluzio jednu nego 10 gajbi piva,najinteligentniji si ovde.
Jeste dragi moji,u pitanju je psiholosko istrazivanje,tacnije gledamo kako reagujemo mi Srbi,a kako ostale nacije.To je neverovatno kako Srbija ima nizak standard,kako je izgubljena u vremenu.
Da vidite kako reaguju Amerikanci,Francuzi,Nemci itd.to je neverovatno,otkucacu vam sutra detaljno sve o cemu se radi i kakvo je u stvari"istrazivanje"ako moze tako da se kaze u pitanju.
U svakom slucaju iskreno izvinjenje svima koji su ucestvovali :) nadam se da nema ljutnje!

Opa!!!! 8-) 8-) 8-)

Pa mislim..... Kada covek malo razmisli (i upotrebi malo iskustva ;) ;) ) jasno je sta je po sredi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back