Da li sam ja sponzorusa?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hellen:
Не смета, чедо....само но, но - немој да лагиш више!

(Подсетите ме да се сваки пут одјавим, моја ћерка има 10 година, могла би да се накачи на форум место мене! :? :-? :???: )

Znači Hellen, ako počneš da pričaš čudne stvari da znamo o čemu se radi. :)

AdrianaA.:
Da li sam ja sponzorusa,bas me zanima?Pre svega,zdrava sam ,pametna,lepa i zgodna.Imam odlican posao,roditelji mi zaradjuju odlicno,imam svoj stan,kola i mogu sebi da priustim sve sto pozelim.Logicno je valjda da pored sebe zelim da imam nekoga ko ima novca kao ja ili vise,a ne nekoga koga cu ja izdrzavati i ko ce mi celog zivota biti na grbaci.A i sigurno se ne bi osecao prijatno pored mene.E sad takvog sam nasla,ali okolina me karakterise kao sponzorusu.Zasto to?Volim ga i on je nesto naj naj najlepse u mom zivotu....njegov novac mi je nije bitan,vazno je samo da ne odudaramo jedno od drugog,jer nikako ne bismo opstali kad bi postojale neke vece razlike.
Sa druge strane,imam samo jednu pravu drugaricu,mada,moze se reci da su mi ipak najbolje drugarice sestre,jer znam da ce mi one u svakom trnutku reci iskreno sta misle.Ali,sad su problem sve one _nazovi_drugarice sa kojima se povremeno vidjam.
Njima smeta to sto ja svaki dan idem kod kozmeticara,frizera,na ove masaze,one tretmane,na manikir,pedikir,nadogradnje itd.Zatim o putovanjima da ne pricam.meni samo dodje,e idem prekosutra u Italiju,u Francusku,itd.TO NISU MOJI HIROVI,NEGO ONO STO SEBI MOGU DA PRIUSTIM.A ZASTO SEBI NE BIH PRUZILA SVE STO MOGU,SADA KADA IMAM MOGUCNOSTI.KO ZNA STA SE SVE MOZE DESITI U BUDUCNOSTI,MOZDA I JA OSTANEM BEZ PARA
I ONO STO BIH JOS HTELA DA NAGLASIM JE DA NEMAM SUPLJU GLAVU,NEGO DA SAM OBRAZOVANA I PAMETNA.

A I DALJE ME ZANIMA,ZASTO ME GLEDAJU KAO SPONZORUSU/VOLIM I JA DA SE SREDIM I IZGLEDAM SVETSKI,STA VISE TRUDIM SE DA TAKO SVAKODNEVNO IZGLEDAM,JER KAD SAM ZADOVOLJNA SOBOM OSECAM SE MNOGO BOLJE.

Jedino sto mi u zivotu nedostaje su pravi prijatelji,jer oko mene je sve samo ljubomora i zavist.
Hvala qurcu, sve je na svom mestu. Tebe je gre'ota 'ebati, moze nesto da se poremeti....

AdrianaA.:
.Imam odlican posao,roditelji mi zaradjuju odlicno,imam svoj stan,kola i mogu sebi da priustim sve sto pozelim.

AdrianaA.:
Ja ne radim sada.Dosla sam u bg pre mesec dana i ovde ostajem do NOVE GODINE

sosovac:
Ej ljudi Adriana je poslala privatnu poruku i rekla da će nam za dva meseca pomoći

AdrianaA.:
ne odmah,zato sto ja ne raspolazem svim finansijama a svoje 23 godine,imam valjda roditelje.a oni dolaze za mesec dana u bg.

eto i od mene.

Дошла пре месец дана ....пре тога студирала у иностранству....а дошла да кука како овде нема праву другарицу (кад пре?), и да је сви гледају као спонзорушу (зар не пре као миражџику с обзиром на степен ситуираности?), а и за тих месец дана сигла да нађе правог момка, и да скокне и до Италије и Француске, и да јој другарице завиде и да је не прихватају...Мислим, кад пре?
И то све поред посла и свакодневног козметичара, масера, фризера, педикира, маникира и надоградње???

AdrianaA.:
Da li sam ja sponzorusa,bas me zanima?Pre svega,zdrava sam ,pametna,lepa i zgodna.Imam odlican posao,roditelji mi zaradjuju odlicno,imam svoj stan,kola i mogu sebi da priustim sve sto pozelim.Logicno je valjda da pored sebe zelim da imam nekoga ko ima novca kao ja ili vise,a ne nekoga koga cu ja izdrzavati i ko ce mi celog zivota biti na grbaci.A i sigurno se ne bi osecao prijatno pored mene.E sad takvog sam nasla,ali okolina me karakterise kao sponzorusu.Zasto to?Volim ga i on je nesto naj naj najlepse u mom zivotu....njegov novac mi je nije bitan,vazno je samo da ne odudaramo jedno od drugog,jer nikako ne bismo opstali kad bi postojale neke vece razlike.
Sa druge strane,imam samo jednu pravu drugaricu,mada,moze se reci da su mi ipak najbolje drugarice sestre,jer znam da ce mi one u svakom trnutku reci iskreno sta misle.Ali,sad su problem sve one _nazovi_drugarice sa kojima se povremeno vidjam.
Njima smeta to sto ja svaki dan idem kod kozmeticara,frizera,na ove masaze,one tretmane,na manikir,pedikir,nadogradnje itd.Zatim o putovanjima da ne pricam.meni samo dodje,e idem prekosutra u Italiju,u Francusku,itd.TO NISU MOJI HIROVI,NEGO ONO STO SEBI MOGU DA PRIUSTIM.A ZASTO SEBI NE BIH PRUZILA SVE STO MOGU,SADA KADA IMAM MOGUCNOSTI.KO ZNA STA SE SVE MOZE DESITI U BUDUCNOSTI,MOZDA I JA OSTANEM BEZ PARA
I ONO STO BIH JOS HTELA DA NAGLASIM JE DA NEMAM SUPLJU GLAVU,NEGO DA SAM OBRAZOVANA I PAMETNA.

A I DALJE ME ZANIMA,ZASTO ME GLEDAJU KAO SPONZORUSU/VOLIM I JA DA SE SREDIM I IZGLEDAM SVETSKI,STA VISE TRUDIM SE DA TAKO SVAKODNEVNO IZGLEDAM,JER KAD SAM ZADOVOLJNA SOBOM OSECAM SE MNOGO BOLJE.

Jedino sto mi u zivotu nedostaje su pravi prijatelji,jer oko mene je sve samo ljubomora i zavist.

Ti si preterano ambiciozna, a to je gore od sponzoruse. Mogla si ti sigurno da nadjes drugaricu koja ima para i koja lepo izgleda pa onda ona nece biti ljubomorna.Po tvojoj definicji. Ali bi se tu onda javila konkurencija i mozda u tebi zavist. Mnogo zelis i mnogo hoces da bi ti pre svega prihvatila iskreno drugarstvo.

Za iskreno prijateljstvo potrebne su osobe koje mogu uvek biti ono sto jesu. A ne ono sto zele da dostignu

Jao kao nesto je dokazala ova kretenka burzujska time sto je pocela da se frlja sa medicinskim terminima... da mrsomudi, jel. Pa i ja mogu preko googla da se ukljucim u mrsomudjenje, iako nemam blage o medicini...
Eeeeh, dokaz da Bog nikome ne da sve..., pukla je nju doktorica kada je izasla iz maminog stomaka po glavi, ane po guzi...:)

1 - evo 17 (!!!) strana i vi ne kapirate da smo nasli pravo resenje za Acu - shok terapija,
2 - i da jesi sponzorusha - sta s tim? Tvoja stvar,
3 - nije mi jasna ambicija - na racun koje postavljas ovakvu temu,
4 - jos manje netakticnosti, zivcanost...

krvolok:
A što si ti nervozna ?!? :shock: El svi vi, u Rumi, kada idete da pomuzete doručak, posle patite od neobjašnjive zlovolje ??? :shock:

koliko vidim zaebano je to kad pijesh neprokuHan a tek pomuzen doruchak.... mada mislim da je to jako dobra fora.... odesh u shtalu... legnesh pod kravu....samo da se ne zaebesh pa legnesh pod bika, kad bolje pomislim ona je verovatno lezala pod bikom pa je sad nervozna jer se zaebala.....

:)

mozda bi trebalo da snajperishem po forumu.....
:)

Prilozi

• sniper.jpg
    sniper.jpg
    12,4 KB · Pregleda: 3
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back