Da li sam ja pogrešila ili on?

Ајде не оптерећуј се, зелени сте, а живите у ни мало наивном свету, још највише годину-две везе и почећете да се варате, ти ћеш да пожелиш нешто ново, он исто, па ћете да се кријете једно од другог, да љубоморишете до тачке кад ћеш сетом да се сећаш ових момената кад сте се свадуцкали око тога ко ће да дође код кога

Е пусти девојку да буде мало млада и наивна, довољно времена ће провести као феме фатале, не мора да жури
Šta da ispadne glupa kao ja dok sam bila mladja...pa pravila greške

Šta da ispadne glupa kao ja dok sam bila mladja...pa pravila greške
Зато што се на својим грешкама најбоље учи. Ако хоћеш некоме да учиниш услугу пусти га да направи грешку. Лично искуство је највећи дар који живот може да нам пружи, не ускраћуј га њој

Zaposlen je on, ali nije radio bio je nesto bolestan.
Posle one njegove zadnje poruke koju je poslao,ja sam napisala:
Znaci mi to,nadam se da je sve u redu medju nama
Ako nije,volela bih da mi kazes ,bolje je nego da se udaljavamo ..❤️
Napisao mi je:
Zar ne vidiš da sam ti svakog dana sve bliži ❤️
Kad završavaš s poslom? 😘
Ja sam mu odgovorila,a on ništa na to.. samo je video poruku,uvek ima običaj da zove ,ili ja njega, na to nikada nismo gledali.
Razmišljam da li da ga kasnije pozovem,ali s druge strane se razmišljam,ili njega da čekam da se on javi, ne znam.. Ne mogu da izdržim tišinu.
Poslala sam danas poruku prva, volela bih da vidim i neku inicijativu s njegove strane,a ne ovako.. nemam ja problem da ga pozovem, ali ne bih volela da smaram, ne znam više ni šta misli, po porukama okej deluje, a ovako nisam sigurna..
Šta vi mislite iskreno?
Posle devet meseci ljubavi, usled nesporazuma, vi komunicirate porukama? Ovo će proći, ovako ili onako, ali nikad više kada je neki problem, nemoj se dopisivati, već zovi. Kako ćeš protumačiti i doživeti tuđe poruke , zavisi isključivo od trenutnog tvog raspoloženja. Ako se osećaš posle devet meseci veze, da bi ga tvoj poziv smarao, dobro razmisli šta želiš u svom životu.

Posle devet meseci ljubavi, usled nesporazuma, vi komunicirate porukama? Ovo će proći, ovako ili onako, ali nikad više kada je neki problem, nemoj se dopisivati, već zovi. Kako ćeš protumačiti i doživeti tuđe poruke , zavisi isključivo od trenutnog tvog raspoloženja. Ako se osećaš posle devet meseci veze, da bi ga tvoj poziv smarao, dobro razmisli šta želiš u svom životu.
Sad me nazvala cura. Kaze da je najbolje da je vise ne zovem a ni ona mene...rekao Sam ok I ja mislim tako ...deluje da je dosao taj trenutak da raskinemo....

Šta bi ja dao da imam vaše muke svega mi, imam 34 godine, nisam se još oženio, godine idu, živim ko da imam 25, i pri tom ne znam šta ću od potencijalinh za brak, ne znam kako da izaberem uopšte, pri tom sam majotor za rasturanje brakova, sram me bilo, opirem se koliko mogu, al nude se same, i da, što ja više neću to one više hoće, i da, imam i devojku pride Ruskinju, više ne znam nista.

Šta bi ja dao da imam vaše muke svega mi, imam 34 godine, nisam se još oženio, godine idu, živim ko da imam 25, i pri tom ne znam šta ću od potencijalinh za brak, ne znam kako da izaberem uopšte, pri tom sam majotor za rasturanje brakova, sram me bilo, opirem se koliko mogu, al nude se same, i da, što ja više neću to one više hoće, i da, imam i devojku pride Ruskinju, više ne znam nista.
A to ce ti trajati Jos neko vreme tako I meni pretprosle godine 6 puta zapocinjao da zivim sa 6 cura onda upoznao sadasnju prosle godine trebalo to biti to planiralo svadbu ime za dete Ali Evo danas raskid I zasitilo me sve to ne verujem da cu uopste vise imati neku Niti imam volje ni zelju

A to ce ti trajati Jos neko vreme tako I meni pretprosle godine 6 puta zapocinjao da zivim sa 6 cura onda upoznao sadasnju prosle godine trebalo to biti to planiralo svadbu ime za dete Ali Evo danas raskid I zasitilo me sve to ne verujem da cu uopste vise imati neku Niti imam volje ni zelju
Izvini sto sam se sprdao, verujem da je tesko.
Nemoj tako brat, aj na privatne poruke, da jadikujemo zajedno, i meni se danas nedto desilo, totalno sam potonuo

Back