- Poruka
- 69.377
Pa nasmejala si me, najbolji štos danas na forumu.Stas vi smejete?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nasmejala si me, najbolji štos danas na forumu.Stas vi smejete?

To je istina, ne štosPa nasmejala si me, najbolji štos danas na forumu.![]()
Da su muškarci duže ljuti?To je istina, ne štos
Šta da ispadne glupa kao ja dok sam bila mladja...pa pravila greškeАјде не оптерећуј се, зелени сте, а живите у ни мало наивном свету, још највише годину-две везе и почећете да се варате, ти ћеш да пожелиш нешто ново, он исто, па ћете да се кријете једно од другог, да љубоморишете до тачке кад ћеш сетом да се сећаш ових момената кад сте се свадуцкали око тога ко ће да дође код кога
Е пусти девојку да буде мало млада и наивна, довољно времена ће провести као феме фатале, не мора да жури
Daaaa,durite se 100 godina,i kao mala decaDa su muškarci duže ljuti?
Зато што се на својим грешкама најбоље учи. Ако хоћеш некоме да учиниш услугу пусти га да направи грешку. Лично искуство је највећи дар који живот може да нам пружи, не ускраћуј га њојŠta da ispadne glupa kao ja dok sam bila mladja...pa pravila greške
Nek izadje cura sama na kafu prici ce joj njih desetoricaE pa onda ovako....strpljenje,mozak na pašu,ne misliš na dotičnog....Nadji sebi neku zabavu,tipa evo zabavi se sa nama na temama...I ne salji vise ništa. NEKA SE PRVI JAVI
S kim si ti bila do sad brate sestro...Daaaa,durite se 100 godina,i kao mala deca

Pa i to...samo nek nadje zabavu i ne pada u bedakNek izadje cura sama na kafu prici ce joj njih desetorica
Taj lik nista posebno da bi se cura nervirala...mrzi me da joj pisem u pp ne znam gde bijem....inace imao bih sta oruzitiPa i to...samo nek nadje zabavu i ne pada u bedak
Ma nemam ti ja pojma....zelena sam jošS kim si ti bila do sad brate sestro...
Pa ja ni ne mogu da se naljutim, a i kad se naljutim, odljutim se u roku od pet minuta... A tako i većina mojih drugova.
Ali zato znam priličan broj žena koje kao da uživaju u višednevnom cold treatmentu.
Slobodno pisi.. lakse ce mi biti,nego ovako..Taj lik nista posebno da bi se cura nervirala...mrzi me da joj pisem u pp ne znam gde bijem....inace imao bih sta oruziti
Izvini imam I sam problem trenutno Ali Sam prepoznao da cura vredi vise nego sto joj se pruza...Sada ce skriboman preko pp da je utesi.
To joj je sada najpotrebnije u ovom teskom trenutku.
Posle devet meseci ljubavi, usled nesporazuma, vi komunicirate porukama? Ovo će proći, ovako ili onako, ali nikad više kada je neki problem, nemoj se dopisivati, već zovi. Kako ćeš protumačiti i doživeti tuđe poruke , zavisi isključivo od trenutnog tvog raspoloženja. Ako se osećaš posle devet meseci veze, da bi ga tvoj poziv smarao, dobro razmisli šta želiš u svom životu.Zaposlen je on, ali nije radio bio je nesto bolestan.
Posle one njegove zadnje poruke koju je poslao,ja sam napisala:
Znaci mi to,nadam se da je sve u redu medju nama
Ako nije,volela bih da mi kazes ,bolje je nego da se udaljavamo ..
Napisao mi je:
Zar ne vidiš da sam ti svakog dana sve bliži
Kad završavaš s poslom?
Ja sam mu odgovorila,a on ništa na to.. samo je video poruku,uvek ima običaj da zove ,ili ja njega, na to nikada nismo gledali.
Razmišljam da li da ga kasnije pozovem,ali s druge strane se razmišljam,ili njega da čekam da se on javi, ne znam.. Ne mogu da izdržim tišinu.
Poslala sam danas poruku prva, volela bih da vidim i neku inicijativu s njegove strane,a ne ovako.. nemam ja problem da ga pozovem, ali ne bih volela da smaram, ne znam više ni šta misli, po porukama okej deluje, a ovako nisam sigurna..
Šta vi mislite iskreno?
Sad me nazvala cura. Kaze da je najbolje da je vise ne zovem a ni ona mene...rekao Sam ok I ja mislim tako ...deluje da je dosao taj trenutak da raskinemo....Posle devet meseci ljubavi, usled nesporazuma, vi komunicirate porukama? Ovo će proći, ovako ili onako, ali nikad više kada je neki problem, nemoj se dopisivati, već zovi. Kako ćeš protumačiti i doživeti tuđe poruke , zavisi isključivo od trenutnog tvog raspoloženja. Ako se osećaš posle devet meseci veze, da bi ga tvoj poziv smarao, dobro razmisli šta želiš u svom životu.
Nisi poslao dic pic sa masnicom, bice da je do togaSad me nazvala cura. Kaze da je najbolje da je vise ne zovem a ni ona mene...rekao Sam ok I ja mislim tako ...deluje da je dosao taj trenutak da raskinemo....
Salu na stranu cekao Sam da ona nazove sto je I uradila...svestan Sam da cura zeli moju punu paznju Ali to je jednostavno nemoguce...Nisi poslao dic pic sa masnicom, bice da je do toga
A to ce ti trajati Jos neko vreme tako I meni pretprosle godine 6 puta zapocinjao da zivim sa 6 cura onda upoznao sadasnju prosle godine trebalo to biti to planiralo svadbu ime za dete Ali Evo danas raskid I zasitilo me sve to ne verujem da cu uopste vise imati neku Niti imam volje ni zeljuŠta bi ja dao da imam vaše muke svega mi, imam 34 godine, nisam se još oženio, godine idu, živim ko da imam 25, i pri tom ne znam šta ću od potencijalinh za brak, ne znam kako da izaberem uopšte, pri tom sam majotor za rasturanje brakova, sram me bilo, opirem se koliko mogu, al nude se same, i da, što ja više neću to one više hoće, i da, imam i devojku pride Ruskinju, više ne znam nista.
Naravno, najbitnije je biti svoj, prilagodjavati se, nije to to.Salu na stranu cekao Sam da ona nazove sto je I uradila...svestan Sam da cura zeli moju punu paznju Ali to je jednostavno nemoguce...
Izvini sto sam se sprdao, verujem da je tesko.A to ce ti trajati Jos neko vreme tako I meni pretprosle godine 6 puta zapocinjao da zivim sa 6 cura onda upoznao sadasnju prosle godine trebalo to biti to planiralo svadbu ime za dete Ali Evo danas raskid I zasitilo me sve to ne verujem da cu uopste vise imati neku Niti imam volje ni zelju