Da li sam ja budala?

BlackJack77

Početnik
Poruka
42
Jako me sramota pre 5 godina uzeo 1x8gb ram Ryzen 5 3400g. Nisam mogao da upragde jer zavisim od mojih a stalno se nema para ujedno mi placaju i studiranje. Sramota me jer pet godina koristim ovu konfirugaciju platio sam je 350 evra, jednostavno tad je bila nestasica imao 17-18 godina u mom gradu skoro ništa mislio sam da ce biti idealno a sjebao sam se. Uz to imam slabo napjanje i a320 matično. Opet ima dobra stvar u ovome jer sam pre imao mali laptop sa procesor Intel Atom a kome je bukvalno san andreas seckao. Moji su tad sumnjali u polovnu robu inače bi za 100 eura manje uze neki intel sa gtx 970 ili 960.

Velika me sramota zbog ovoga jer je šit konfiguracija. Slobodno me vređate i kažite kolika sam budala. Možda sam trebao da čekam 2023-2024 pošto su se tad cene stabilizovale, ali ja sam baskuz pa su sad ponovo u porastu. Ja sam jedna obicna budla krivo mi je što su moji pukli pare u ovo. Slobidno me vređajte znam zalužijem da se isključim iz društva zbog ovoga. Pao sam i u depresiju zbog ovoga... JEBI SE AI.

Подршка, брате.

Тешке су то муке које ти имаш.

Танталове и сизифове су ништа наспрам твојих мука.

Издржи!!!

Биће боље кад завршиш студије, запослиш се, па купиш себи шта пожелиш, па и бољу конфигурацију.

Ja razumijem kako je koristit lose konfiguracije jedino sam dobru uzio poslje svadbe od para sto smo ustekali uzeli do yaya konfiguraciju trajala do razvoda razlupao je tad
Ih kad se setim kako sam nekad *jurio* dobru konfiguraciju
Ako ne promenis na 3 god ne mozes da pratis i igras nove naslove, zastari ti komp.
Sad mi 4790 zavrsava posao evo vec godinama, kompjuteri su usporili sa razvojem, manje su napredovali za 10 god nego
nekad za 3

Jako me sramota pre 5 godina uzeo 1x8gb ram Ryzen 5 3400g. Nisam mogao da upragde jer zavisim od mojih a stalno se nema para ujedno mi placaju i studiranje. Sramota me jer pet godina koristim ovu konfirugaciju platio sam je 350 evra, jednostavno tad je bila nestasica imao 17-18 godina u mom gradu skoro ništa mislio sam da ce biti idealno a sjebao sam se. Uz to imam slabo napjanje i a320 matično. Opet ima dobra stvar u ovome jer sam pre imao mali laptop sa procesor Intel Atom a kome je bukvalno san andreas seckao. Moji su tad sumnjali u polovnu robu inače bi za 100 eura manje uze neki intel sa gtx 970 ili 960.

Velika me sramota zbog ovoga jer je šit konfiguracija. Slobodno me vređate i kažite kolika sam budala. Možda sam trebao da čekam 2023-2024 pošto su se tad cene stabilizovale, ali ja sam baskuz pa su sad ponovo u porastu. Ja sam jedna obicna budla krivo mi je što su moji pukli pare u ovo. Slobidno me vređajte znam zalužijem da se isključim iz društva zbog ovoga. Pao sam i u depresiju zbog ovoga... JEBI SE AI.
Sad maš dovoljno godina da zaradiš za gejmersku konzolu.
Jeste tu skup start ali - ne menjaš komponente sledećih 8 godina tako da na kraju i uštediš.

Aktuelni PC je uvek oko 1200-1500 evra a traje 4-5 gidina kada pistaje "prevazidjen za nove naslove"
Gejmerske konzole koštaju 650 - 1000 evra a igrice su nebo i zemlja - suv kvalitet plus nema zaebancija sa virusima od hakeraja.

Za mene je PC samo Office mašina povezana sa štampaĉem.
Najpametniji štampači su inkjet sa kertrudžima koji imaju svoju glavu.
Tu da ništa ne koristiš stradaju samo kertridži

Prst na čelo pa porazmisli.
I pusti fore "nema u mom mestu" dabas kad rade kurirske službe.

ahahahahah buraz koga boli kita sta imas za komp, za iole normalan komp da igras ko covek treba ti soma evra, ti furas komp 300e vec 5 godina ej

uzivaj, koristi ga za rad ili tako nesto pa stedi za bolji. Nemamo 15 godina pa da te sprdamo zbog nebitnih detalja, pogotovo ne ljudi sa ovog foruma

Back