BlackJack77
Početnik
- Poruka
- 42
Jako me sramota pre 5 godina uzeo 1x8gb ram Ryzen 5 3400g. Nisam mogao da upragde jer zavisim od mojih a stalno se nema para ujedno mi placaju i studiranje. Sramota me jer pet godina koristim ovu konfirugaciju platio sam je 350 evra, jednostavno tad je bila nestasica imao 17-18 godina u mom gradu skoro ništa mislio sam da ce biti idealno a sjebao sam se. Uz to imam slabo napjanje i a320 matično. Opet ima dobra stvar u ovome jer sam pre imao mali laptop sa procesor Intel Atom a kome je bukvalno san andreas seckao. Moji su tad sumnjali u polovnu robu inače bi za 100 eura manje uze neki intel sa gtx 970 ili 960.
Velika me sramota zbog ovoga jer je šit konfiguracija. Slobodno me vređate i kažite kolika sam budala. Možda sam trebao da čekam 2023-2024 pošto su se tad cene stabilizovale, ali ja sam baskuz pa su sad ponovo u porastu. Ja sam jedna obicna budla krivo mi je što su moji pukli pare u ovo. Slobidno me vređajte znam zalužijem da se isključim iz društva zbog ovoga. Pao sam i u depresiju zbog ovoga... JEBI SE AI.
Velika me sramota zbog ovoga jer je šit konfiguracija. Slobodno me vređate i kažite kolika sam budala. Možda sam trebao da čekam 2023-2024 pošto su se tad cene stabilizovale, ali ja sam baskuz pa su sad ponovo u porastu. Ja sam jedna obicna budla krivo mi je što su moji pukli pare u ovo. Slobidno me vređajte znam zalužijem da se isključim iz društva zbog ovoga. Pao sam i u depresiju zbog ovoga... JEBI SE AI.