Da li sam bolestan ?

Ja ne vidim zašto bih to nazvala bolešću kad je to tako kod svih s godinama , mislim od 30 pa na tamo, čovek svesno ili nesvesno ostaje pri muzici iz svog tinejđ doba.Prvenstveno što mu je tada bilo najlepše, sada svako ima svoj život i verujem da je zadovoljan njime, ali kako vidi svoju dečicu da rastu tako se on sve više vraća svom nekom vremenu iz detinstva, tačnije tim "ludim " godinama kada ti je jedina briga bila da ideš u školu i visiš sa društvom i ideš od svirke na svirke.:)

Inače ja sam ostala zaglavljena između "70, "80 i "90 :)
 
  • Podržavam
Reactions: DD
Sa stanovišta onih koji svoj muzički ukus menjaju kako dune vetar i onih koji prelazak sa rock n' roll-a na narodnjake SMATRAJU ODRASTANJEM bolestan si kao i većina koja ti daje slične odgovore ovde :D. Tako da, opušteno, zdrav si :D
 
Imam 46 god i dalje slusam AZRU.
Nikako da se priviknem na neku drugu muziku.
Ima li jos neko ovakve simptome i IMA LI LEKA ?
. . . . . . . . . . ako znas bilo sto . . . . . . . . . . . . .

Kako ti ne dosadi?
Ja slusham klasiku poslednjih 20 godina svog zivota. Upravo tu istu koju sam slusao i na pocetku. Ne osecam se bolesno. :)

Baca li te klasika u depresiju?
 
Znas ti dobro sta vredi.Slusajuci muziku skorijeg datuma retko se desi da neka pesma ostavi utisak na mene.Seti se samo nasih grupa koje su harale prostorima bivse Jugoslavije.Nisi mogao da prebrojis onolike grupe i hitove.Ti hitovi su ostali i uvek su aktuelni za razliku od nekih danasnjih "za jednu sezonu".Aj` navedi deset nasih grupa koje danas sipaju hitove kao neke od grupa iz ranijeg perioda, a koji pri tome obecavaju da ce opstati narednih dvadeset, trideset godina.Isto je i sa svetskom scenom.
 

Back
Top