Cakana Andjelic
Poznat
- Poruka
- 8.142
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na koji nacin stavljate do znanja da vam se dopao neko? Bilo da je to klub, kafic, na ulici..
Na koji nacin stavljate do znanja da vam se dopao neko? Bilo da je to klub, kafic, na ulici..
Niša, ja se samo namestim i čakam...kooliram maximalno...na to se lože neviđeno...
Msm, meni je uvrnuto oduvek bilo da šenim za ženom...nit umem to brate..e, al umem da sviram violinu šo znači sfe žičane instumente...
msm, imam sretje sa ženanama nekako....otje me.. inače sam u mnogim stvarima baxooz živi...
Gledam ju u oči, ovlaš se oblizujem i diskretno češem jaja. Provereno, pali.![]()
Ne kupam se.Na koji nacin stavljate do znanja da vam se dopao neko? Bilo da je to klub, kafic, na ulici..
To mi glupo al baš bašNa koji nacin stavljate do znanja da vam se dopao neko? Bilo da je to klub, kafic, na ulici..
Gledam ju u oči, ovlaš se oblizujem i diskretno češem jaja. Provereno, pali.![]()
E ja sam baxooz i u tomeNiša, ja se samo namestim i čakam...kooliram maximalno...na to se lože neviđeno...
Msm, meni je uvrnuto oduvek bilo da šenim za ženom...nit umem to brate..e, al umem da sviram violinu šo znači sfe žičane instumente...
msm, imam sretje sa ženanama nekako....otje me.. inače sam u mnogim stvarima baxooz živi...
Zenu mu diraj al kola ne dirajizlomim njenom mužu brisače na kolima