DedaStojan
Iskusan
- Poruka
- 5.428
Ovo sam mislio pomenuti vidio sam video no pjeva preko kuhca kako bi se reklo.Divan covjek, divno pjeva.
Nije on njihov ubacen je da bude.
On je neoliberal ko papa Franjo.
Ovo sam mislio pomenuti vidio sam video no pjeva preko kuhca kako bi se reklo.Divan covjek, divno pjeva.
Није он политичар па да је либерал или не либерал. Нема то везе што си написао верским поглаваром.Ovo sam mislio pomenuti vidio sam video no pjeva preko kuhca kako bi se reklo.
Nije on njihov ubacen je da bude.
On je neoliberal ko papa Franjo.
Neoliberal sam napisao.Није он политичар па да је либерал или не либерал. Нема то везе што си написао верским поглаваром.
Иста мета исто одстојање. Тако нешто не постоји у свету црквених поглавара.Neoliberal sam napisao.
Jok metalna vrata ih stite Save Zeusa.Иста мета исто одстојање. Тако нешто не постоји у свету црквених поглавара.
Na Svetog Pavla Liturgije sam isao. Sad ne mogu vise, jedva hodam... ako drzi Liturgije kao Pavle, onda je duhovni vodja...![]()
Da li trenutno postavljenog patrijarha vidite kao duhovnog vođu?
Da li bi voleli da ga sretnete i postavite mu neka pitanja? Da li imate
osećaj da bi vas razumeo, posavetovao kako treba?
Ili možda mislite da je to samo funkcija koju neko mora da obavlja,
pa je eto slučajno baš on tu.
Kakve to veze ima sa Patrijarhom?Evo cijelog clanka:
ATENTAT U HERCEGOVINI - SAČEKUŠA ZA MAMIĆA - NAPADAČI SKRIVENI IZA GRMLJA PUCALI ČIM JE IZAŠAO IZ AUTA: 'POMISLIO SAM DA MU NIJE MAJCI NEŠTO, A ONDA UGLEDAM NJEGA KAKO LEŽI...'
- Stavi da je Zdravko prvo što je rekao bilo: 'Sreća, mene su pogodili, a ne druge, to je sreća!'
Pa prijatelji su.Kakve to veze ima sa Patrijarhom?
Поштено.I kada su u Hercegovini izvrsili atentat na njega dok je isao ocu na grob i propucali ga, izjavio je da je bolje da je i on stradao nego netko drugi.
...
...
Postujem ga naravno, ali bez trunke emotivnog uplitanja.![]()
Da li bi voleli da ga sretnete i postavite mu neka pitanja? Da li imate
osećaj da bi vas razumeo, posavetovao kako treba?
Ili možda mislite da je to samo funkcija koju neko mora da obavlja,
pa je eto slučajno baš on tu.
Ja nisam. Znam mu rođake.Jedan je bio Pavle......
Nije bio los ni Irinej toliko.....Ali ovaj mladi.......
Nekako ultra moderan.....Mada nije mi toliko ni nesimpatican.......A i zemljaci smo....![]()
kako stvari stoje ti ćeš morati da živiš onda kao Metuzalem i mnogo više možda i zauvek...Za mog životnog veka, ili ono, optimalno očekivanog, ne znam koliko dugo ću živeti, verujem da će se pravoslavna vera ustaliti kao državna ponovo.