Da li sad nakon pobjede Stanivukovića možemo očekivati podizanje spomenika borcima HVO i alijine armije BIH u Banja luci ?

To mu je i potrebno u ovom trenutku jer ovo treba da bude odskočna daska za izbore 2022. ,mlad je ima vremena , para ima već ionako previše , sada mediji neće moći da ga bojkotuju , ovo je u stvari veoma lagodna pozicija . Ako ne bude imao neke rezultate može da se vadi na to da odbornička SNSD većina blokira njegove "moderne i progresivne " ideje i projekte za razvoj grada,može sada da predlaže sve i svašta za boljitak gradjana , čak i nerealne stvari koje raja voli da čuje , a da svaljuje krivicu na većinu u gradu što se to eto ne realizuju . Ako nešto ipak uradi dobro to mu je opet plus jer će onda pričati kako će od cele RS napraviti Banja Luku koja bi svakako i bez njega bila najrazvijenija i najbogatija sredina u entitetu .
Takodje to i na njega lično može uticati pozitivno jer je uprkos svemu mesto gradonačelnika najvećeg grada u zemlji ozbiljna funkcija ,a on je do sada imao imidž razmaženog balavca ,cirkuzanta i egzibicioniste koji se igra politike bez ikakve odgovornosti ,pa će sada početi da liči na ozbilijnog političara u skladu sa funkcijom .
Правиће се Општа болница у Бањалуци, то је оно шта Бањалука још нема, то је њима преко потребно и зато тај пројекат никакви одборници не могу да "стопирају". А пошто он пара има и не интересује га да краде, све ће да се ради "школски" и та болница ће да се Станивуковићу приписује у заслуге.

11092020022123[1].jpg

1605527946247.png

Правиће се Општа болница у Бањалуци, то је оно шта Бањалука још нема, то је њима преко потребно и зато тај пројекат никакви одборници не могу да "стопирају". А пошто он пара има и не интересује га да краде, све ће да се ради "школски" и та болница ће да се Станивуковићу приписује у заслуге.
A on će da je pravi od svojih para :hahaha: a ni 1 marke nije dao u bilo kakve humanitarne svrhe. A da ima para, ima.. proguglajte ko je njegov otac i čime se bavi.
Bez podrške republičke vlade možeš samo da se zadužiš i to ako te podrži skupštinska većina.. ali, koga ovaj komšija podržava svi su propali do sada.. :hahaha:

autorska tema...kao što vidimo preko 50% banjalučana podržava Stanivukovića kojemu je BIH majka a zajednički spomenik sukobljenim borcima ideja pomirenja...mislim da su prekodrinski srbi pokazali da kao narod nisu sposobni očuvati Republiku Srpsku kao politički entitet i da vole čaršijsko Sarajevo i njihovu takiju;stoga moje mišljenje jeste da su prekodrinski srbi u Banjaluci spremni nakon ovog političkog istupa podignuti spomenik alijinim i tuđmanovim bojovnicima i da više vole građansku alijinu BIH nego RS.Ovo je ogromna pobjeda srba po mojim procjenam sklonih SDA i očekujem uskoro za 10 god nestanak RS a potom kada se političke okolnosti ostvare i ukidanje austrougarske agrarne reforme i povratak zemlje begovima..
:hahaha: Конмедија
------------------
Пустите момка да се бави политикама - кад нико други не зна неће.
Ако ништа, можда подебља онај асфалт по БЛ - двидимо :lol:

Takoe, Mile Ronhil bio bolji.

U okvirima u kojima se kreću ni jedan nije dobar, ali taj Stanivuković je posebno toksičan

Nadam se da će biti pod prismotrom da nešto ne zabrlja

Inače BL je kao Šabac , dat ustupak Švabovima da se malo primire , a najbolje će ih nadgledati baš u BL .

Bijeljina je i onako odavno leglo tupavaca koji veruju da je zapad ono što nam je prodavao par decenija

• Podržavam
Reactions: iig
U okvirima u kojima se kreću ni jedan nije dobar, ali taj Stanivuković je posebno toksičan

Nadam se da će biti pod prismotrom da nešto ne zabrlja

Inače BL je kao Šabac , dat ustupak Švabovima da se malo primire , a najbolje će ih nadgledati baš u BL .

Bijeljina je i onako odavno leglo tupavaca koji veruju da je zapad ono što nam je prodavao par decenija
Aha, znači opet Srbin pobedio Švabu.

Stanivuković ne može biti manji Srbin od Dodika kad je došao na vlast.
Za one koji imaju slabo sećanje, Dodik je došao kao izbor amerikanaca (uz saglasnost Miloševića) kako bi se smenio tada nacionalistički SDS.

Koliko 1999 je još uvek bio Soroševska marioneta.
U međuvremenu su mu se osladili vlast i pare, pa je postao ono što većina očekuje - veliki Srbin.

Nadam se da će Stanivuković stvarno nešto da promeni.

Staro je pravilo...čim neko počne da mlatara spstvom na sva usta...ja se pipnem za džep, da vidim dal mi je novčanik još tu...

Pogledajte prilog 799746

Pogledajte prilog 799749

Kakav idiot ...

Pa ti što se izjašnjavaju kao najveće srbi najviše kradu i nanose štetu sopstvenom narodu, znaš li ti koliko je ljudi zbog njih odselilo iz Republike Srpske? Zapošljavanje preko štele, kupljene diplome, beda, neobrazovano stanovništvo, bez dostojanstva, bez časti. Sramota, sramota
tako je bilo i prije.... zar vama nije poznato da se u prijedor išlo oduvijek završiti školu za parstomarakaudvadanaa

autorska tema...kao što vidimo preko 50% banjalučana podržava Stanivukovića kojemu je BIH majka a zajednički spomenik sukobljenim borcima ideja pomirenja...mislim da su prekodrinski srbi pokazali da kao narod nisu sposobni očuvati Republiku Srpsku kao politički entitet i da vole čaršijsko Sarajevo i njihovu takiju;stoga moje mišljenje jeste da su prekodrinski srbi u Banjaluci spremni nakon ovog političkog istupa podignuti spomenik alijinim i tuđmanovim bojovnicima i da više vole građansku alijinu BIH nego RS.Ovo je ogromna pobjeda srba po mojim procjenam sklonih SDA i očekujem uskoro za 10 god nestanak RS a potom kada se političke okolnosti ostvare i ukidanje austrougarske agrarne reforme i povratak zemlje begovima..

Прекодрински Срби су сачували РС 25 година и поред силних притисака са запада и из Сарајева.

Decko je upao u masinu, mislim na Draska, a nije ni svestan...
Jerbo vladajuca klika menja pravila kako im odgovara...
Cuj, sad ce SKUPSTINSKA VECINA da bude bitna...
PA INACE JE TAKO, karakterna vam osobina materina lopovska...
Nego do sada bio gradonacelnik iz klike, pa sta potpise vazilo je bez pitanja...

Mozemo ocekivati manje populacionista i bezmozgasa kao nekih relevantnih faktora ... ostace ima samo da vise po forumima i kmece :D

Back