Ljudski odnosi zavise od znacaja koji ima novac, tako da novac menja nacin ponasanja ljudi....prema vama, samim tim i vas prema njima..
Ali to su odnosi koje ljudi imaju prema novcu....uzmimo odnose koji ljudi imaju prema lepoti..
Ko ima lepotu mora razviti metode da razlikuje odnose koji idu uz lepotu od odnosa koji idu uz druge osobine koje poseduje, npr novac, stan, kucu , auto...
Sve to ima uticaja i svaka osoba mora da osmisli nacin kako ce meriti znacaj koji deo odredjenog sopstvenog sadrzaja utice na vrednovanje nje same..
Ako ne uspe, kaze se da su lepe zene nesrecne, a ne da su ispale glupe...sto je steta za tu osobu , mogla je samo da ispadne glupa, sto nije strano , a nesrecna je vec tragedija..
Npr ja mogu da merim koliko odnosa prema meni ide uz moju lepotu , uz moje telo , uz moju pamet , uz moju inteligenciju , uz moju doslednost, uz moj mangupluk , vickastost...interaktivnost..
Zato ja kazem da su Srbi uzas i da mrze inteligentne..jer sam video kako se odnose prema inteligenciji, a kako prema pameti , a kako prema lepoti itd itd..
Naravno to je subjektivna procena, i sad se pitate sto sam uz pomoc pozorista nekad radio eksperimente kako da budem ruzan....pa zato sto sam video iste osobe kako se prema meni ponasaju na salteru kad dodjem kao ruzan i kad dodjem kao lep i kad dodjem kao raspolozem , vickast, mangup , itd itd..
To je moj napor da razvijem sistem razlikovanja kako ljudi oko mene razlicito vrednuju odredjene moje osobine, rj moj sadrzaj..
Isto vazi i za seks...otud ona moja tvrdnja da ne valja biti idealan ljubavnik jer zenske onda imaju ocekivanja prema seksu , a tebe kao osobu uopste ne primecuju...jedva malo ....tek kad namerno pocnes da ne postizes ocekivano , onda se zapitaju sta se desava i postaju krotke u smislu ja tebi ti meni....ali to vise nije princip idealnog ljubavnika...to je realan odnos...koliko je tuki u funkciji boli me tuki...
Naravno sve je ovo nebuloza za vecinu forumasa, ali ipak neki od njih itekako koriste te fore i cake...