па зар нијесу совјети били израелци добрим дијелом
руси би прије довели у питање своје опастанак него опстанак и.
Izrael je kolonizovan jevrejskom sirotinjom iz Evrope, koja je ostala bez ičega nakon Drugog svetskog rata, a kasnije i iz Sovjetskog saveza, koja je jednostavno sama po sebi bila sirotinjska.
Jugoslovenski jevreji su imali sličnu sudbinu. U Hrvatskoj su ih Ustaše skoro sve počistile.
U Beogradu je bilo preko 30.000 jevreja, u tom vremenu oko 10% do 15% građana Beograda su bili Jevreji. A oni su bili najbogatiji ljudi u Beogradu, u Srbiji. Oni su bili prvi industrijalci, bankari i tako. Hitler je pobio oko 90% beogradskih jevreja. Od toga što je preživelo vrlo brzo nakon rata 50% ih se odselilo u Izrael.
A Beogradski jevreji, i generalno Jevereji u Jugoslaviji su bili originalni jevreji. Oni su vodili poreklo iz drevnog Egipta i Vavilona, nekoliko hiljada godina pre nego što su ova divlja plemana po Evropi imala državu. Zato je onom nemačkom generalu bilo značajno da podnese izveštaj da je Beograd prvi veliki grad u Evropi koji je "Judenfrei", na nemačkom, što prevedeno znači "slobodan od jevreja". To je bilo posebno značajno nemačkim nacistima.
Dobiješ posao, kuću i kola u Izraelu, za džabe, samo ako si jevrej i ako hoćeš da ideš u pustinju sa talibanima. Tako je Izrael kolonizovan.
A onaj iz Njujorka, pa neće on u pustinju. Tako da je to tamo uglavnom samo jevrejska sirotinja, bar je u nekom trenutku bila sirotinja.
Ne pitaju se Rusi o Judeji ništa, kao ni Amerikanci, kao ni mi što se ne pitamo. Kažu neki vjernici, to se sam bog pita. Obećana zemlja. Sveta zemlja. Pustara brate napaćeni ne bih ni ja išao tamo da mi ne znam koje pare daš. Još treba da se ćeraš sa talibanima... sa talibanima ni talibani neće.
Pita se 13 dinastija, familija koje drže globalni bankarski sistem. Tih 13 familija su de facto svetska vlada i svaka familija ima svog predstavnika, rodonačelnika i rade po principu sindikata - jedan član, jedan glas. Mnoge od tih dinastija vode poreklo iz drevnog Egipta i Vavilona i među njima verovatno najmoćnija je dinastija Rotšild koja vodi poreklo iz Vavilona. Rotšildi najviše guraju jevrejsku struju. Ispod nijih ima još 300 familija koje imaju svoj komitet poznat kao komitet 300.
Ovih 13 familijan na vrhu sveta zajedno sa komitetom 300 se pitaju. Oni odlučuju o svemu. Ko će sa kim ratovati, ko će da pobedi, ko da izgubi, koje narode zavađati i sukobljavati... oni vode globalnu politiku. Oni su napravili Sovjetsku imperiju, oni su srušili Sovjetsku imperiju. Oni su napravili Kinu.
Da li se jevreji toliko pitaju kako mnoge teorije zavere govore? Pa ne baš. Jevreji su samo produžena ruka. Jevreji su još pre nekoliko hiljada godina bili robovi vladarskim dinastijama Egipta i Vavilona, i to je ono što su oni danas. Taj se odnos nije menjao. Dobro obezbeđeni i zaštićeni robovi za administrativne, visoko sofisticirane političke i ekonomske svetske poslove.