Да ли родитељи од деце праве дебиле

ne lozi se
ne mislim da me juris nego da kad naletis na nekog zgodnog za prozivanje ti onda pljucnes
Замолио бих те у име свих људи које тема занима да се држиш исте и да престанеш да плачеш и изиграваш жртву провокације где год се појавиш на овом форуму.

Дакле...
Зашто би се неко ограничавао ценом аутомобила који може да купи, само зато што ти не можеш да приуштиш исти?
Свако има право да себи и свом детету купи аутомобил у складу са својим могућностима.

Не знам шта теби није јасно, па мораш толико да се занимаш да ли је неко потрошио 600 евра на Југа, 10.000 евра на Аудија, 80.000 на Масератија или више на ко зна шта?

Мислиш да су синови руских кнежева и грофова возили сељачке двоколице пре две стотине година?
Па нису...
Од увек се радило баш као сада, поводом теме о којој дискутујемо.
А мислим да слободну вољу родитеља везано за поклоне своме детету и количину новца уложеном у исте не треба коментарисати, јер, напросто, није то нико купио нашим новцем, нити туђем детету, него својим парама своме.

Овако, коментаришући то, понашају се поједини као неке бабе које седе поред пута оговарајучи комшиницу која је пронела кесу пуну саламе, а све уз речи "како је није срамота, док народ гладује..."

Замолио бих те у име свих људи које тема занима да се држиш исте и да престанеш да плачеш и изиграваш жртву провокације где год се појавиш на овом форуму.

Дакле...
brt necu citati tvoje gluposti samo cu ti reci da nov audi ne mozes da kupis za 10 hiljada evra posto se to vidi iz aviona ove ostale besede ne mogu da citam
ako oces da te naucim jos necemu plati pa ces dobiti
a do tada ides na ignor dok jos nisi postao moderator

brt necu citati tvoje gluposti samo cu ti reci da nov audi ne kosta 10 hiljada evra posto se to vidi iz aviona ove ostale besede ne mogu da citam
ako oces da te naucim jos necemu plati pa ces dobiti
a do tada ides na ignor dok jos nisi postao moderator
Полован кошта око 10.000 (зависи од годишта итд.) ;)

Али, ето... неспособност у расправи се увек изражава оваким бежањем од исте.

Peconi je u pravu. Smirnoff je belosvetska jajara.
Чек, чек... јел' ти беше онај што је рекао да би за паре лагао и продао народ
Ах, да... ти си... :hahaha:

Druze postoje polovna i nova vozila
Ono kad izadje iz fabrike to se zove nov, a kad ga izdrndas i oces da ga prodas posle predjenih 300 000 i 10 godina to se zove polovan
Automobili marke Audi ne mogu da se kupe za 10 hiljada evra
Ako savladas ove osnovne stvari to ce biti za tebe puna kapa

Ne znas sta su polovna kola.. Nov audi kosta minimum 25k tupsone.

Druze postoje polovna i nova vozila
Ono kad izadje iz fabrike to se zove nov, a kad ga izdrndas i oces da ga prodas posle predjenih 300 000 i 10 godina to se zove polovan
Automobili marke Audi ne mogu da se kupe za 10 hiljada evra
Ako savladas ove osnovne stvari to ce biti za tebe puna kapa
Колико глуп треба да будеш да напишеш "идеш ти на игнор" и "ја тебе нећу да читам и цитирам", па да онда ипак наставиш да куцкаш са оним коме су те речи упућене... :hahaha:

Па очито је да ти слабо познајеш аутомобиле, годишта, моделе (А3, А4, А5, А6) и њихове цене.
Да, очито је и да не разликујеш појам марка и модел, те да не знаш да Ауди као марка сам по себи има више модела са више различитих цена.

У држави Србији већина људи, дакле... велика већина узима половна возила. ;)

Ne znas sta su polovna kola.. Nov audi kosta minimum 25k tupsone.
До малопре критикује куповину скупих кола, а сада велича куповину новог Аудија од двадесет и пет хиљада евра, исмевајући половњаке.

Класична контрадикторност цитираног члана.

Наравно, карактеристичан покушај вређања, јер, напросто, Дацо има комплекс ниже вредности и овде га лечи.:hahaha:

До малопре критикује куповину скупих кола, а сада велича куповину новог Аудија од двадесет и пет хиљада евра, исмевајући половњаке.

Класична контрадикторност цитираног члана.

Наравно, карактеристичан покушај вређања, јер, напросто, Дацо има комплекс ниже вредности и овде га лечи.:hahaha:
Gde ja velicam kupovinu novih kola? Nigde? To je bacanja para, bolje da se kupe polovna. Jer nova brzo gube svoju vrednost.

Gde ja velicam kupovinu novih kola? Nigde? To je bacanja para, bolje da se kupe polovna. Jer nova brzo gube svoju vrednost.
Видиш да поново причаш чисте контрадикторности (као и увек)
Ја и јесам говорио о цени половног Аудија, алудирајући на то да наши људи купују половна возила.

А то што не знаш цене половњака те не оправдава да можеш да, без да испаднеш, напишеш да се крећу са неким екстремно високим ценама.

Дакле, све у свему, чињеница је да пристојног половног Аудија, старог 8-10 година, у добром стању, може човек да нађе за цену до 10.000 евра.
То што ти и колега ти у глупости не знате то, па... има ко зна.
Са друге стране, нисам вам ја крив што увек морате да се упустате у дискусије на теме које не познајете, па са истих морате да бежите уз "јао, јао, игнор" и "будала, овакав, онакав... нећу ја са њим да причам".

Видиш да поново причаш чисте контрадикторности (као и увек)
Ја и јесам говорио о цени половног Аудија, алудирајући на то да наши људи купују половна возила.

А то што не знаш цене половњака те не оправдава да можеш да, без да испаднеш, напишеш да се крећу са неким екстремно високим ценама.

Дакле, све у свему, чињеница је да пристојног половног Аудија, старог 8-10 година, у добром стању, може човек да нађе за цену до 10.000 евра.
То што ти и колега ти у глупости не знате то, па... има ко зна.
Са друге стране, нисам вам ја крив што увек морате да се упустате у дискусије на теме које не познајете, па са истих морате да бежите уз "јао, јао, игнор" и "будала, овакав, онакав... нећу ја са њим да причам".
Rekao si da nov audi kosta 10 000? Sto lazes sada..

Rekao si da nov audi kosta 10 000? Sto lazes sada..

Покушаваш да измениш "историју", али... поново испадаш... знаш већ.

Покушаваш да измениш "историју", али... поново испадаш... знаш већ.
Na pocetku si napisao 10 000 za Audi a 80 000 za maserati. Drugo nisi precizirao jesi mislio na novog ili polovnog. Trece, polovan audi za 10 000 mozes naci, ali ne bas neki zavidan primerak. Iole pristojan audi sa automatskim menjacem je preko 10 soma.

Na pocetku si napisao 10 000 za Audi a 80 000 za maserati. Drugo nisi precizirao jesi mislio na novog ili polovnog. Trece, polovan audi za 10 000 mozes naci, ali ne bas neki zavidan primerak. Iole pristojan audi sa automatskim menjacem je preko 10 soma.
Добро... твој је образ то што си мене оптужио да лажем о нечему за шта сам ти предочио доказ да сам мислио на половни аутомобил.

Добро... твој је образ то што си мене оптужио да лажем о нечему за шта сам ти предочио доказ да сам мислио на половни аутомобил.
Pa na kraju, priznaj i sam. Klinac moj mozes naci dobar audi 2010 godiste za 10 000.. Neki los mozda...

Pa na kraju, priznaj i sam. Klinac moj mozes naci dobar audi 2010 godiste za 10 000.. Neki los mozda...
Па, клинац нити један (скоро, а нарочито у Србији) не може себи да приушти било какав аутомобил.
Ако под "клинац" сматрамо особу од 18 до 20 година...
Али, нема шта да признајем или не, особито познајем људе који су за 8000 евра купили Ауди 2008. годиште прошле године и презадовољни су њиме (из увоза).
Фирма из једног мачванског села која се бави сточарством је узела два комада 2009. годиште за по 10.000 евра.

Дакле, знам о чему причам.

Па, клинац нити један (скоро, а нарочито у Србији) не може себи да приушти било какав аутомобил.
Ако под "клинац" сматрамо особу од 18 до 20 година...
Али, нема шта да признајем или не, особито познајем људе који су за 8000 евра купили Ауди 2008. годиште прошле године и презадовољни су њиме (из увоза).
Фирма из једног мачванског села која се бави сточарством је узела два комада 2009. годиште за по 10.000 евра.

Дакле, знам о чему причам.
Auto 11 godina star sa manuelnim menjacem je tebi nesto posebno? Neka rbina..

Auto 11 godina star sa manuelnim menjacem je tebi nesto posebno? Neka rbina..
Џабе покушаваш да се извлачиш из кучина у које си се уплео заједно са твојим братом Пецонијем.
Нисам ти ја, брале, крив што ниси способан да читаш тему, пратиш њен наслов и поруке саговорника, па увек мораш да бежиш са теме - али увек.

Иначе, аути стари 10ак година су за српске стандарде нешто сасвим пристојно. ;)

Причате свашта. Мало ко од тих људи купује половна кола. Поготово не деци и поготово не на поклон.

Скупи ауомобили су стастусни симбол и као такви су потпуни промашaj за куповину деци.
Нема ништа што просечном човеку не може да уради и ауто од 15.000 ЕУР. Све остало је уништавање деце.

Poslednja izmena:
Причате свашта. Мало ко од тих људи купује половна кола. Поготово не деци и поготово не на поклон.

Скупи ауомобили су с тастусни симбол и као такви су потпуни промаш за куповину деци.
Нема ништа што просечном човеку не може да уради и ауто од 15.000 ЕУР. Све остало је уништавање деце.
to niko nije ni rekao mozda samo ovaj smirnof al ne znam sta on pise

Скупи ауомобили су с тастусни симбол и као такви су потпуни промаш за куповину деци.
Мислим да је јасно да нисмо говорили само о деци естрадних "звезди", него и о деци обичног народа.

П.С.
Пази, покушава извесни Пецони да ти се шлихта. :hahaha:

Dal da posaljemo decu u vucicev radni koncetracioni logor da beru malune po najgorem suncu ili da motaju kablove za strane okupatore u fabrikama?
Ili da ih posaljemo,da pre podne gluvare po kafeima,a uvece,i celu noc do zore,da bleje po splavovima,smrkajuci narkotike,za novac koji im je dao
"matori",koji je prodao svoju cast i dostojanstvo nekoj od vodecih politickih partija.???Dragi roditelji,imate izbor,ili cete od svoje dece,napraviti prave
ljude,ili ce vam cerke biti "starlete",u nekom rijalitiju,a sinovi clanovi,nekog krimi ganga,koji haraju beogradskim podzemljem. Vas izbor. Ili cete svoju
decu,od malih nogu,uciti da je rad jedino moguc izbor,ili cete ih od malih nogu,nauciti,da je posedovanje novca,jedino vazno,a da nacin na koji se
do njega dolazi,potpuno irelevantan.!!!

Back