Sasha Smirnoff
Ističe se
- Poruka
- 2.045
Замолио бих те у име свих људи које тема занима да се држиш исте и да престанеш да плачеш и изиграваш жртву провокације где год се појавиш на овом форуму.ne lozi se
ne mislim da me juris nego da kad naletis na nekog zgodnog za prozivanje ti onda pljucnes
Дакле...
Зашто би се неко ограничавао ценом аутомобила који може да купи, само зато што ти не можеш да приуштиш исти?
Свако има право да себи и свом детету купи аутомобил у складу са својим могућностима.
Не знам шта теби није јасно, па мораш толико да се занимаш да ли је неко потрошио 600 евра на Југа, 10.000 евра на Аудија, 80.000 на Масератија или више на ко зна шта?
Мислиш да су синови руских кнежева и грофова возили сељачке двоколице пре две стотине година?
Па нису...
Од увек се радило баш као сада, поводом теме о којој дискутујемо.
А мислим да слободну вољу родитеља везано за поклоне своме детету и количину новца уложеном у исте не треба коментарисати, јер, напросто, није то нико купио нашим новцем, нити туђем детету, него својим парама своме.
Овако, коментаришући то, понашају се поједини као неке бабе које седе поред пута оговарајучи комшиницу која је пронела кесу пуну саламе, а све уз речи "како је није срамота, док народ гладује..."