- Poruka
- 8.444
Tvoja tvrdnja je glupost.Моја тврдња је јасна чињеница. Заправо, аксиом.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tvoja tvrdnja je glupost.Моја тврдња је јасна чињеница. Заправо, аксиом.
Види, два човека били у истој земљи и имају сасвим различита мишљења о њој и људима које су упознали као да ниси били у тој земљи.Od 2017 do kovida sam bio, Rusija je slicna Indiji što se infrastrukture tice u unutrasnjosti...
Srpsko selo je za njih bastion razvoja u svakom smislu reci.
Ja ti kažem bio sam Rusofil do koske, ali javusluk kakav je tamo u Srbiji ne postoji, ono je gore od Causeskuove Rumunije nazalost, ljudi kao pojedinci su stvarno ok i njih mi je zao jer ih drži kgb špijun na lancu i ne dozvoljava napredak Rusije I povezivanje sa Evropom.
Sve je to dokaz da ni jedan lider od 1917, nije ni blizu Petru velikom po viziji, a oni što su mogli to biti su pobijeni kao psi( pogotovo Njemcov).
U Rusiji opozicija ne postoji, tamo je komunistička partija jedini ,,protivnik" vlasti i liberali koje je direktno Putin postavio.
А доказ за то је?Ubijen kao pas u zatvoru, a u zatvoru je bio jer opozicija ne sme postojati.
Моја тврдња је јасна чињеница. Заправо, аксиом.Tvoja tvrdnja je glupost.
Ma čim krene o opoziciji u Rusiji znaš da je vidio nikada nije.Види, два човека били у истој земљи и имају сасвим различита мишљења о њој и људима које су упознали као да ниси били у тој земљи.
Поготово кад је у питању тако велика земља као Русија. Ево кажем ти, моји рођаци раде већ годинама у Русији и добро им је и не жале се и кажу да рат није пореметио ништа што се посла тиче.
Свака земља има своје проблеме, па тако и Русија, али то да је она Мордор у коме ништа не ваља,не стоји. Русија је данас много јача,економски,војно, политички, него у времену Јељцина.
Ма јасно. Па који годинама раде тсмо.Ma čim krene o opoziciji u Rusiji znaš da je vidio nikada nije.Floskule o zapadnoj slobodi neka priča Snoudenu i sličnima.Tramp dva pokušaja atentata, montirani sudski proces i šta sve ne.
Pitaj @Agafja i slične koji su u Rusiji stvarno dolazili i boravili šta misle o istoj.
Ubijen kao pas u zatvoru, a u zatvoru je bio jer opozicija ne sme postojatiНаваљни је умро природном смрћу, од тромба.
Pa i Srbija je jača nego za vreme krvnika Milosevica pa jel to sad znači da i dalje nismo ruina Evrope i da se poredimo sa Albanijom, Makedonijom, Moldavijom, a da su Poljaci, Cesi i Rumuni pa i Hrvati miljamo daleko od nas...Види, два човека били у истој земљи и имају сасвим различита мишљења о њој и људима које су упознали као да ниси били у тој земљи.
Поготово кад је у питању тако велика земља као Русија. Ево кажем ти, моји рођаци раде већ годинама у Русији и добро им је и не жале се и кажу да рат није пореметио ништа што се посла тиче.
Свака земља има своје проблеме, па тако и Русија, али то да је она Мордор у коме ништа не ваља,не стоји. Русија је данас много јача,економски,војно, политички, него у времену Јељцина.
А доказ за то је?Ubijen kao pas u zatvoru, a u zatvoru je bio jer opozicija ne sme postojati
Evo predlažem ti da obidjes Tambovsku oblast pa se sam uveri, kao da si na Kosovu pre 120g eto takva je razvijenost.Ma čim krene o opoziciji u Rusiji znaš da je vidio nikada nije.Floskule o zapadnoj slobodi neka priča Snoudenu i sličnima.Tramp dva pokušaja atentata, montirani sudski proces i šta sve ne.
Pitaj @Agafja i slične koji su u Rusiji stvarno dolazili i boravili šta misle o istoj.
Zatvor ti nije veći dokaz, ili bi i ti hapsio opozicionare po Srbiji, jer što bi neko smeo biti protiv prvorodjenog...А доказ за то је?
Имаш ли доказ да је Наваљни убијен у затвору? Или ти морамо веровати на реч?Zatvor ti nije veći dokaz, ili bi i ti hapsio opozicionare po Srbiji, jer što bi neko smeo biti protiv prvorodjenog...
Dokaži da se ljudska prava najviše poštuju u Rusiji. Čekam...Моја тврдња је јасна чињеница. Заправо, аксиом.
То нема шта да се доказује. То је чињеница.Dokaži da se ljudska prava najviše poštuju u Rusiji. Čekam...
Igra se sa mrtvim čovekom, kad padne hunta Putinova svi će se dokazi pojaviti i nadam se da ce Rusi postati slobodan narod.Имаш ли доказ да је Наваљни убијен у затвору? Или ти морамо веровати на реч?
Значи, немаш доказе, сем својих фраза, да је Наваљни убијен.Igra se sa mrtvim čovekom, kad padne hunta Putinova svi će se dokazi pojaviti i nadam se da ce Rusi postati slobodan narod.
Ako ti zatvor nije dovoljan dokaz onda razmisli sta I kako braniš.Значи, немаш доказе, сем својих фраза, да је Наваљни убијен.
Хвала.![]()
Шта ако је био у затвору, шта то доказује? Није био у затвору што је опозиционар, већ што је кршио закон!Ako ti zatvor nije dovoljan dokaz onda razmisli sta I kako braniš.
Bas me zanima sta bi Bakunjin ili Turgenjev mislili u ovom režimu, verovatno bi i oni posle kraćeg vremena skoncali u zatvoru...
A sta je zakon?Шта ако је био у затвору, шта то доказује? Није био у затвору што је опозиционар, већ што је кршио закон!
Мање флоскула и фраза, а мало више чињеница.A sta je zakon?
Imperator Putin, sultan Erdogan, vodja Vucic?
Jesu oni zakoni ili još bolje pitanje da li su oni država?
Tako od države se pravi dzamahirija i prcija obična.
Bio je strani špijun, hteo je da Rusiju baci na kolena i da globalisti njome ovladaju, ali imperator to nije dozvolio i zajedno sa svojom službom ga je uklonio zarad boljih dana svoje nacije.Мање флоскула и фраза, а мало више чињеница.
Дакле, због чега је Наваљни био у затвору?
Ne, ja ne mislim uopste da treba ono "o pokojniku sve najbolje", osim da se covek suzdrzi bas od tolikog vredjanja jer to ni na sta ne lici, ali u moru losih politicara svih ovih godina i decenija, ovaj mi se nekako cinio da je imao osecaj za narod i svoju okolinu, i da je imao "dusu".Ne treba žaliti ljude koji su učinili nepravdu prema svom narodu i iskorišćavali ga.
To je problem zemalja u kojima je komunizam bio, taj narativ o pokojniku sve najbolje je totalno pogrešan
Plus ulazak u Madjarsku i Cehoslovacku, kao i ubijanje radnika na Baltiku pod direktnom zapovesti Moskve.
Да је био шпијун постоје докази. Али конкретно, због чега је Наваљни био у затвору, знаш ли?Bio je strani špijun, hteo je da Rusiju baci na kolena i da globalisti njome ovladaju, ali imperator to nije dozvolio i zajedno sa svojom službom ga je uklonio zarad boljih dana svoje nacije.