dejan_MB
Zainteresovan član
- Poruka
- 276
Pokusajte da budete iskreni,svakakva iskustva postoje to je sigurno.Pitanje je samo koliko neko moze biti otvoren!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cvele_kv:Uvek,mislim da sam genetski nasledio sposobnost da slazem(ali da slazem,slazem tako da i sam pomislim da je istina,i najbolja stvar dugo pamtim sta sam slagao),tako da i u 95% slucajeva provalim kad me slaze,nevazno dal je devojka u pitanju ili neko sasvim treci.
cvele_kv:Uvek,mislim da sam genetski nasledio sposobnost da slazem(ali da slazem,slazem tako da i sam pomislim da je istina,i najbolja stvar dugo pamtim sta sam slagao),tako da i u 95% slucajeva provalim kad me slaze,nevazno dal je devojka u pitanju ili neko sasvim treci.
AntunTun:znash shta je gotivno kad si otvoren....posle taj neko drugi kad zayebe mosh da mu prebacujesh dok i tebi ne postane muka....pa da ga ucenjujesh....ma svashta....zato ja volem da sam iskren....al nekako neke male lazhi se same nametnu....ne znam to mi izgleda neka falinka....e al jedna me chitala ko knjigu....hehe...jednom mi rekla "ma daj ne seri nemoj da me lazhesh na sitno...gubish poverenje"....to me taaaako odushevilo
Dont_Break_The_Oath:A sta partner uopste ima da me laze? Pa svaka veza treba da se zasniva na apsolutnom poverenju koje onemogucava uplitanje bilo kakve lazi.
Prosto nema mesta tome u pravoj iskrenoj vezi.