Da li prosledjujete poklone?

hanibaI77:
ma ja uvek nadjem neku upotrebu za te stvari,ne bacam nikako:npr coco mademoiselle od chanela mi sluzio izvesno vreme kao miris za wc,a classic od jean paul gaultier za mirisanje prostorija i kese od usisivaca(posle kad duva usisivac a ono mirise),a simply od clinique kad peglam poprskam stvari...a kremama od cristian dior mogu da se glancaju cipele :lol:

originalno! :)

ova nasa je uglavnom bila dekorativna kozmetika, a ko za inat meni se ni mama ni sestra ni jos par drugarica ne sminkaju nesto, i dosta Clinique karmina i slicnih stvarcica je zavrsilo u djubretu. Bilo mi je malo zao...

Eto, mozda smo mogli da nesto bojimo ili crtamo sa njima...da se gadjamo...

pa ne znam ali neka je njih blam!ja sebi to necu da dozvolim!
ona glupa sneza je mom muzu poklonila kutiju sa nekim cajevima i cediljkom( a nikad ga nije videla da pije caj!!!).on otvorio i onako zaprepascen rekao " :shock: snezo jbt sta si mi ovo kupila" i bilo joj je neprijatno
e treba skupiti yaya i reci im tako

hanibaI77:
pa baci jbt
ja bacim radije nego da se brukam!

E ali to sam ja još na početku rekla, ne uvijam ih ni ja u papir i jurim s njima na raođendane :lol: :lol: :lol:

Nego, napunim kesu i nazovem dežurnu ekipu kojoj sve to treba - da pokupi, ili se ona sama nađe ,,slučajno'' tu recimo dan posle mog rođendana, slave, Nove godine...

Sve što sam dobila juče a ne treba mi, nije mi problem da sutradan prosledim.

Betty:
:lol: I nikad nisam dobila buđavu bombonjeru! :P
mislim da taj koji bi mi je dao, ugasio bi kod mene zauvek :? FUUUUJ :x

pa kako je taj neko mogao da zna da li je bombonjera buđava ili ne, a recimo, nije joj istekao rok upotrebe????
Inače, kad dobijem onu bombonjeru sa Lindom Mariom, ili već tamo nekom na fotografiji, BACAM!!!!! Mrzim ih

Ma to nije fora, a i bombonjera je uglavnom upakovana dok stranka ne ode... mislim to je red :wink:
Šta posle treba sledeći put kad dođe da joj naturaš nešto na nos, ma jok - prošo voz...

Ali da uglavnom donose očajne bombonjere - kunem se, donose :?

majcheki:
Ma to nije fora, a i bombonjera je uglavnom upakovana dok stranka ne ode... mislim to je red :wink:
Šta posle treba sledeći put kad dođe da joj naturaš nešto na nos, ma jok - prošo voz...

Ali da uglavnom donose očajne bombonjere - kunem se, donose :?

pa normalno, kad su one fine Nestle ili Milka skupe:lol:

evo, sad ozbiljno. dolazi ti osoba u goste i donosi upokovanu bombonjeru, nebitno kog proizvođača. Nakon njenog odlaska otvaraš bombonjeru i bomboni svi pobeleli:? . proverevaš datum, rok nije istekao. kako reaguješ?

Ja sam se ubio od onih čokoladnih sa višnjama poslednjih dana..
"Višnje u čokoladi" hahahhha
E, a na Amadeusu sam pojeo 20 mocart kugli.
Fala svima koji me hrane čokoladom.

Ja uvek kažem drugarima, kada im prosledim poklon..da to meni ne odgovara, pa neka oni uzmu ako im treba. I ne znam šta je tu loše.. Ne mogu emotivno da se vežem za stvar koja mi se ne sviđa..bezveze...

hanibaI77:
upravo to!!!
umesto da odyebete te nevaspitane svinje vi produzavate lanac!kad joj jednom nabijes budjavu bombonjeru u nos donosice ti ubuduce samo cokolade pravljene kod zanatlija

pa to!
a što ne bih pred tim otvorila? :? Ma mislim ako ga bude blam nekad ga bude blam ODMAH, ne kapiram, zašto je RED da se ne otvori dok ne ode? :?
Jbt, prvi put čujem za to :shock:

Queen_:
evo, sad ozbiljno. dolazi ti osoba u goste i donosi upokovanu bombonjeru, nebitno kog proizvođača. Nakon njenog odlaska otvaraš bombonjeru i bomboni svi pobeleli:? . proverevaš datum, rok nije istekao. kako reaguješ?

pobelele? pa gricnula bih jednu ipak :P
Ako je ok ukus, biće da su na malo toplijoj iT bile pa se šećer izdvojio gore...mislim (ne trvdim) da bih ih smazala :D

Ma jeste beti, baš to ide tako, dobiješ bombonjeru i kao konj odmah navališ na nju, ne može to tako, nije lepo... Nego se zahvališ i odložiš sa strane pa se upustiš u neku površnu komunikaciju i uputiš stranku tamo gde je krenula, bar ja to tako... Posle tek Poklonim bombonjeru, kažem ti retko, tek ako je nešto mmmm pojedem.

pa zašto kao konj, majo, damn it? :?
evo vam nova poslovica : "navalila na bombonjeru kao Beti!" :D
doduše nikad je na poslu nisam dobila...ali svakako bih, kad bih je dobila, odmah otvorila, ponudila sve ovde, i smazala ostatak vrlo NEPRISTOJNOM brzinom :P

Back