majcheki
Iskusan
- Poruka
- 6.520
Šta uselio si se?
PA NEKA JE SA SREĆOM GOGO
... Smislićemo već nešto za neku sliku :wink:
PA NEKA JE SA SREĆOM GOGO
... Smislićemo već nešto za neku sliku :wink:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hanibaI77:ma ja uvek nadjem neku upotrebu za te stvari,ne bacam nikako:npr coco mademoiselle od chanela mi sluzio izvesno vreme kao miris za wc,a classic od jean paul gaultier za mirisanje prostorija i kese od usisivaca(posle kad duva usisivac a ono mirise),a simply od clinique kad peglam poprskam stvari...a kremama od cristian dior mogu da se glancaju cipele
hanibaI77:e kako vas nije sramota da poklonite nesto sto ste ocenili kao s r a nj e?
hanibaI77:pa baci jbt
ja bacim radije nego da se brukam!
Larra:Slazem se sa Betty, ni kod mene bombonjera ne moze dugo da opstane!
Betty:I nikad nisam dobila buđavu bombonjeru!
mislim da taj koji bi mi je dao, ugasio bi kod mene zauvek :? FUUUUJ :x
upravo to!!!Betty:I nikad nisam dobila buđavu bombonjeru!
mislim da taj koji bi mi je dao, ugasio bi kod mene zauvek :? FUUUUJ :x
pa zna ako je tu bombonjeru dobio za proslu novu godinuQueen_:pa kako je taj neko mogao da zna da li je bombonjera buđava ili ne, a recimo, nije joj istekao rok upotrebe????
Inače, kad dobijem onu bombonjeru sa Lindom Mariom, ili već tamo nekom na fotografiji, BACAM!!!!! Mrzim ih
majcheki:Ma to nije fora, a i bombonjera je uglavnom upakovana dok stranka ne ode... mislim to je red :wink:
Šta posle treba sledeći put kad dođe da joj naturaš nešto na nos, ma jok - prošo voz...
Ali da uglavnom donose očajne bombonjere - kunem se, donose :?
hanibaI77:upravo to!!!
umesto da odyebete te nevaspitane svinje vi produzavate lanac!kad joj jednom nabijes budjavu bombonjeru u nos donosice ti ubuduce samo cokolade pravljene kod zanatlija
Queen_:evo, sad ozbiljno. dolazi ti osoba u goste i donosi upokovanu bombonjeru, nebitno kog proizvođača. Nakon njenog odlaska otvaraš bombonjeru i bomboni svi pobeleli:? . proverevaš datum, rok nije istekao. kako reaguješ?
Betty:pobelele? pa gricnula bih jednu ipak
Ako je ok ukus, biće da su na malo toplijoj iT bile pa se šećer izdvojio gore...mislim (ne trvdim) da bih ih smazala